- 30 Kasım 2010
- 348
- 4
- 68
- Konu Sahibi Prenses9130
-
limonlu su hıçkırığı giderir de heralde sizin eşinizinki daha farklı bir sebeple yoksa o zamana kadar bol bol limonata içmiştir heralde. bir de suyu birden içmek de bazen işe yarıyor
Yediği yiyecekler dokunuyor olabilir mi acaba kontrol ettiniz mi yediklerine... Yara çıkmış mesela yediği herhangi bir yiyecek dokunuyor olabilir mi... Mesela benim iş arkadaşıma acı ağır geliyor ve onu yediği zaman 2-3 hıçkırıyor ve aynen dediğiniz gibi gece gündüz
Aklıma bir tek bu geldi...Allah acil şifa versin inşallah...
Evet,yediklerine çok dikkat ediyor o kadar ki hergün ne yemek yapacağımı bilmiyorum.Çok ama çok seçici davranmak zorunda kalıyorum.Yediğimiz tür olarak çok az bu yüzden.
Mesela neye göre seçici davranıyor eşiniz? Daha da kötüleştiren yiyecekler mi var
26 yaşındaki Sands'in, 2006 yılının eylül ayında bir anda başlayan ve bir süre sonra kendiliğinden kesilen hıçkırığı 2007 yılının şubat ayında tekrar başladı. 24 saat içinde iki saniyede bir hıçkırmaya başlayan Sands, araba kullanamaz, yemek yiyemez ve uyuyamaz hale geldi.
Hıçkırığı kesecek hiçbir geleneksel ve tıbbi yöntemden sonuç alamayan Sands, internet üzerinden yardım aramaya başladı ve bir Japon hıçkırık uzmanıyla görüşmek üzere Tokyo'ya gitti.
Japon doktor, hıçkırığın sebebinin Sands'in beyninde gördüğü fındık büyüklüğünde bir tümör olduğunu fark etti. Geçirdiği beyin ameliyatının ardından Sands probleminden kurtuldu.
3 yıl boyunca yaklaşık 20 milyon kez hıçkıran Sands, "Yaşadıklarım inanılmazdı, bir daha asla hıçkırmaya tahammül edemem" diyor.
kızartma,ekşi,domates,ayran,süt,bazı et ürünleri,çay,kahve,dondurma,tatlı,meyve ( sadece elma yiyor)salçalı yemek,soğanlı yemek yemiyor.
Allah sağlık versin... Yediklerinden bir şey etkilemiyordur umarım
Geçen sene mi ne tvde böyle bir şey çıkmıştı. Adam kendini bildi bileli hıçkırıyormuş. Onun ki hiç ama hiç geçmiyormuş.
Bence boydan boya bir renkli mr çektirin. belki başka bir yerinden kaynaklanan bir şey buna sebep oluyordur.
Geçmiş olsun canım allah şifa versin 5-6 ay oluyor bende haberlerde izlemiştim birisi durmaksızın hıçkırıyordu ilaçlarda fayda etmiyor diyordu eşi galiba hipnozla tedavi yöntemini deniyorlarmış belki fayda edebilir
Allah şifa versin canım.umarım tez zamanda iyileşir.
çok geçmiş olsun ,allah acil şifa versin canım,
internette filan araştırdınmı,birde yurt dışında herhangi bi bağın varmı orada araştırma yapsanız biraz,
hipnoz bana da mantılı geldi aslında
Çok geçmiş olsun arkadaşım;
Şimdi baktım netten de geçmeyen hıçkırığın çok fazla nedeni olabilirmiş.
Bir arkadaş demiş mr diye,bence de bi mr çektirin.
İhtimallerin hepsini tek tek baktırın.
Nette yazıyor zaten neler olabileceği.
Psikolojik de olabilirmiş.
Umarım psikolojiktir,diğer durumlardan daha kolay gibi geliyor hipnoz tedavisi falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?