esim.resim.elti:))

eltimi sevmesem de, evlenmeden önceki durumları tasvip etmesem de, önceki eltimi çok sevsem de; kendi düğün fotoğraflarımı göstermedim şimdiki eltiye.neticede önceki eltimle fotoğraflarımız da var.olur da kalbi kırılır, gücenir diye..görümceniz düşüncesizlik yapmış bence.. hatta bilerek bile yapmış olabilirler..
danışıklı dövüş kokusu geldi burnuma..
 
Esimle bu konuyu konustugumda tamamen haksiz oldugumu .insanlara karsi bi onyargim oldugunu soluyor.
Konu sole;
Biz bigun buyuk ablasina gittik. Kucuk eltide geldi.orda dugunden felan konu acilinca buyuk abla resimleri getirdi.
Ben burda hicbir art niyet oldugunu dusunmuyorum.
Neyse :) tabi esimin ilk esiyle olan dugun fotolarinida gormus oldum bolelikle. Abla resimleri cope atti o sirada. Fakat elti hanim buna itiraz etti hatira felan niye atiyosun bak burda bende varim ver bende kalsin hatira sonucta dedi.
Ablada tmm ozmn su kismi yirtalim dediginde yok hatira sonucta dedi ve aldi.
Resmi oksuya oksuya .
Ben hicbisekilde yorum yapmadim.onlar konustular kendi aralarinda .
Esime anlattigimda bu durumu gayet normal bisey oldugunu aksine benim art niyetli dusundugumu soluyor.peki dedim aynisini senin basina gelse benim eski dugun fotomu hatira diye alsalar yaninda ustune basa basada yaninda yorum yapsalar.
Ne dusunursun dedigimde de ben kimsenin ne niyetle yaptigini bilemem.bisey dusunmem dedi.
Ama kendi kardes hanimi hakkinda hic laf soyletmiyor.onun kotu niyetle yapmadigini soluyor.Bi anlasamadik bu konuda.

Ben mi art niyetliyim ki?
Art niyetli değilsin, eltinin problemleri var heralde. Ailesini kör bi zihinle savunan erkek sendromu.
 
Bu tarz şeylerle hayatınız boyunca karşılaşacaksınız malesef
siz art niyetli değilsiniz
eşiniz fazla rahat keşke art niyetlisin diyeceğine haklısın deseymiş
 
Ayni şeyi bende yasıyorum ben attırmadım emin ol sende ne yaparsan yap atmazlar hep bi hatırası olur zaten nefret ediyorum boyle insanlardan ya
 
valla resimi hatira olarak almasi cok abes degil. sonucta kocasiyla bosandi diye elti de bosandi degil ya.
ben de abimin eski nisanlisinin fotograflarini sakliyorum. yani saklamak derken hala albumumde duruyorlar.
ama durup da yengeme bu fotograflari gostermem.
bence ayibi gorumceniz etmis.
 
Fotografı saklamak çok tuhaf gelmedi, kötü olan çıkarıp göstermesi.. Hadi fotografları saklıyosun, hatıra olabilir. Ama cıkartıp gostermenin ne anlamı var ? Kasıtlı yapılmış oldugunu dusunuyorum şahsen.
 
Senin ne tepki verecegini ölçmek için yapilmis birsey bence..aldirış etme ve esinle bu mevzuyu konusup da iliskinizi zedeleme
 
Amaclari seni kizdirmak kiskandirmak esinle kavga ettirmk.bu tip insanlardan omrun boyunca iyi bisey goremezsin.ya bi gun cildirip yolcan yada mesafeyi korucan.cizgiden cikmican.
 
Back
X