Eşim resmen ortalığı karıştırdı :((

vaseline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
366
2
66
Eşimin çok yakın bir arkadaşı kankası diyeyim çünkü 15yıldır falan arkadaşı. Bir kızla tanıştı ve artık yaş gereği evlenmeyi düşünüyor. Yaklaşık altı aydır tanıyordu. Eşim bu kızla evlenmesini hiç istemiyor ona neyse... İsteme falan oldu ben kızı biraz tanıyorum çünkü benim vesilemle tanıştılar daha doğrusu bir ortamda kızı görüp beğendi. Daha önce üç defa sözlenmiş ayrılmış v.s. baya bir ilişkileri oldu ortak arkadaşlarımdan duydum ama bu beni ilgilendirmez sonuçta iki çift oturur konuşur geçmiş geçmişte kalmıştır. Bunu bilerek bir ilişkiye ya başlarsın ya başlamazsın. Bizim arkadaş adı emre olsun geçmişiyle ilgili bir şeyler sormuş en uzun ilişkin kaç yıl oldu falan tabi bizim arkadaş hepsini saklamış bence doğruyu söylemesi en mantıklısıydı. Emreyi bir de tedirgin eden durumda ilk tanışmaları sırasında kız telefon numarasını değiştirdi eski sevgililerim aramasın diye. Emre bu durumu baya bir olay yaptı bana falan sordu ben sebebini bilmiyorum falan dedim. Böyle yaklaşık altı ay falan oldu iki hafta önce falan isteme oldu. Nişan olacak cumartesi günü bu arada eşim Emniyette bir arkadaşı var kızın bütün geçmişini çıkarmış. Tüm sülale boyu nasıl bir sistemse bir kayıt çıkmış kız geçen yıl yurt dışından gelmiş filanca bir erkekle Ankara'da bir otelde aynı oda numarasında bir gece konaklamış görünüyor. Eşim de Emreyi arayıp bu kız Ankara'da oturmuyor mu niye bir erkekle aynı otelde kalmış falan diye aramış söylemiş. Emre şoklar içerisinde beni aradı ben bir şey bilmiyorum kızla konuştum. Kayıt doğru kız eski sevgilisiyle kalmış ama bir şey olmamış aralarında telefonda ağladı falan bir şey diyemedim. Akşam buluşup konuşacaklarmış. Eşime o kadar kızdım ki sanane diye sen niye ortalığı karıştırıyorsun dedim. Valla içim sıkıldı bu işten sorumlu biziz şu an...

Eşimin çok yakın bir arkadaşı kankası diyeyim çünkü 15yıldır falan arkadaşı. Bir kızla tanıştı ve artık yaş gereği evlenmeyi düşünüyor. Yaklaşık altı aydır tanıyordu. Eşim bu kızla evlenmesini hiç istemiyor ona neyse... İsteme falan oldu ben kızı biraz tanıyorum çünkü benim vesilemle tanıştılar daha doğrusu bir ortamda kızı görüp beğendi. Daha önce üç defa sözlenmiş ayrılmış v.s. baya bir ilişkileri oldu ortak arkadaşlarımdan duydum ama bu beni ilgilendirmez sonuçta iki çift oturur konuşur geçmiş geçmişte kalmıştır. Bunu bilerek bir ilişkiye ya başlarsın ya başlamazsın. Bizim arkadaş adı emre olsun geçmişiyle ilgili bir şeyler sormuş en uzun ilişkin kaç yıl oldu falan tabi bizim arkadaş hepsini saklamış bence doğruyu söylemesi en mantıklısıydı. Emreyi bir de tedirgin eden durumda ilk tanışmaları sırasında kız telefon numarasını değiştirdi eski sevgililerim aramasın diye. Emre bu durumu baya bir olay yaptı bana falan sordu ben sebebini bilmiyorum falan dedim. Böyle yaklaşık altı ay falan oldu iki hafta önce falan isteme oldu. Nişan olacak cumartesi günü bu arada eşim Emniyette bir arkadaşı var kızın bütün geçmişini çıkarmış. Tüm sülale boyu nasıl bir sistemse bir kayıt çıkmış kız geçen yıl yurt dışından gelmiş filanca bir erkekle Ankara'da bir otelde aynı oda numarasında bir gece konaklamış görünüyor. Eşim de Emreyi arayıp bu kız Ankara'da oturmuyor mu niye bir erkekle aynı otelde kalmış falan diye aramış söylemiş. Emre şoklar içerisinde beni aradı ben bir şey bilmiyorum kızla konuştum. Kayıt doğru kız eski sevgilisiyle kalmış ama bir şey olmamış aralarında telefonda ağladı falan bir şey diyemedim. Akşam buluşup konuşacaklarmış. Eşime o kadar kızdım ki sanane diye sen niye ortalığı karıştırıyorsun dedim. Valla içim sıkıldı bu işten sorumlu biziz şu an...

İşte bu yüzden birilerine vesile olmaktan cekinirim.

Kız suclu, geçmişini saklamış. Cocuk da öğrenmiş, ayrılsaydı zamanında.

bende anlamadım ki sonucta eşini ilğilendirmez ayrıca o kadar aile bireyi varken sesnın eşin ne alaka gidip soruşturuyor? bana cok saçma geldi mantıklı bır acıklaması yok ama erkekler bu durumlarda şöyle hazır bir yalan söylerler. ben benım arkadasımın mutluluğu için araştırdım dıye :D komik ama kendini haklı cıkarmaya calısan bir yalandır bu. Sen eşini gözünün önünden ayırma dünya barişı için :D

İşte bu yüzden birilerine vesile olmaktan cekinirim.

Kız suclu, geçmişini saklamış. Cocuk da öğrenmiş, ayrılsaydı zamanında.

Yarın nişan da var heralde iptal olacak.
Ne olursa olsun kimseden saklamaycaksın en azından bir ilişkiye ya başlarsın ya başlamazsın
söz konusu konu otel falan olunca tabi daha çok mide bulandırdı.

Eşiniz çok yanlış yapmış bence. Tamam yakın arkadaşı olabilir. Kız yalan söylemiş de olabilir. Ama arkadaşının isteği üstüne gidip araştırsa tamam, emre den öyle bir istek de olmamış anladığım kadarıyla. Keşke karışmasaydı...

Aralarında ne konuştular ne yaptılar bilmiyorum belki de emre istemiştir araştırmasını sonuçta benim arkadaşım değil eşimin kankası yine de ben istese bile araştırmayı kabul etmezdim.

Kızın geçmişini saklaması yanlış tabii, ama zaten oturup bak ben bunları yapmıştım, şununla şuraya gittim, bununla otelde kaldık denir mi ki?.. :53:
Eşinizden arkadaşı mı istemiş bunu kalkmış üşenmeden kızın yaşadıklarını kağıda dökmüş? Çok yanlış yapmış bence.

Son düzenleme:
Kızın geçmişini saklaması yanlış tabii, ama zaten oturup bak ben bunları yapmıştım, şununla şuraya gittim, bununla hotelde kaldık denir mi ki?.. :53:
Eşinizden arkadaşı mı istemiş bunu kalkmış üşenmeden kızın yaşadıklarını kağıda dökmüş? Çok yanlış yapmış bence.

Kesinlikle bu işler çetrefilli işler kardeşine bile karışmıyacaksın ben kardeşime karıştım onun mutluluğu için boyumun ölçüsünü aldım.

ben eşine hak verdim, kızın geçmişini bile bile ( üstelik kız her şeyi saklamış, anlatsaydı hadineyse derdim ) birde otelde bir erkekle kaldığını öğrenince tabiki anlatır arkadaşına.. hem eşinizin emreyle basit bir arkadaşlığı yokki, 15 yıldır kankaymışlar.. niye anlatmasın, niye çocuğun başını bile bile yaksın... konuşsunlar kızla, anlatsın bakalım, nasıl savunacak kendini, evlenirlermi ayrılırlarmı konuştuktan sonra karar verirler böylesi daha hayırlı olur bence..

eşinizede kızmayın, çok sevdiği bir dostu var karşısında ve onu korumak istemesi normal...

Birincisi sizin eşinize ne? Neden kıza takmış bu kadar onu niye ilgilendiriyor ki hayret bir şey:19: İkincisi geçmiş geçmişte kalmıştır neden bu denli sorun ediliyor? Üçüncüsü en büyük suç kızda, geçmişini didikleyen, üstüne vazife olmayan işlerle uğraşan kişilerle muhatap oluyor. Önce sizin o işgüzar kocanızı bir güzel terslemeli, sonra da geçmişine bu denli kafayı takmış eş adayına yalan söylemek yerine gerçekler neyse onu söylemeli. Zaten geçmişine göre yaşayacak adamdan da hayır gelmez.

Son düzenleme:
ben eşine hak verdim, kızın geçmişini bile bile ( üstelik kız her şeyi saklamış, anlatsaydı hadineyse derdim ) birde otelde bir erkekle kaldığını öğrenince tabiki anlatır arkadaşına.. hem eşinizin emreyle basit bir arkadaşlığı yokki, 15 yıldır kankaymışlar.. niye anlatmasın, niye çocuğun başını bile bile yaksın... konuşsunlar kızla, anlatsın bakalım, nasıl savunacak kendini, evlenirlermi ayrılırlarmı konuştuktan sonra karar verirler böylesi daha hayırlı olur bence..

eşinizede kızmayın, çok sevdiği bir dostu var karşısında ve onu korumak istemesi normal...

Ben abime müdahale etttim. Yapmadı etme bu kız böyle v.s. Nerdeyse bir yıl olacak evleneli inarmısın bir gün kavgasız günleri yokmuş ama sonuç kötü ben oldum abimi bir yıldır görmüyorum.

Yarın nişan da var heralde iptal olacak.
Ne olursa olsun kimseden saklamaycaksın en azından bir ilişkiye ya başlarsın ya başlamazsın
söz konusu konu otel falan olunca tabi daha çok mide bulandırdı.

Eşin işin kokusunu aldı galiba, o yüzden arkadaşının üzülmesini istemediği icin arastırmıştır. İyi de yapmış. Kızın gecmişi kendini ilgilendirir tmm ama hicbirsey yapmadım demek de büyük yalancılık.

İptal olsun bence de.

emreninkileri de çıkarıp kıza verseymiş o zaman. belki onun da vardır böyle durumları? :)

Bu arada Emniyette otel kaydı olduğunu da ilk defa duydum

Otelde kalan herkesin kimlik bilgileri düzenli olarak emniyete bildirilir.Tam nedenini bilmiyorum gerçi.

Eşiniz bu yaptıklarında haklı falan değil bence.
Kendisini ilgilendirmeyen bi iş yapmış.Söz konusu çift evlenirse kötü olan siz olcaksınız.

Kız gerçekten hata yapmış.. Yalanlar üzerine yuva kurmaya çalışması çok yanlış,güvensiz bir ilişki var ortada..

Ama eşinizin yaptığı da gerçekten yanlış arkadaşını korumak adına dedektifliğe soyunmuş.. Neyse yol yakınken bitmesi daha hayırlı belki... Ne olursa olsun yalanlar var ortada... Yaşadığı hayatın arkasında durmalıydı... :ssz:

Eşinize hak verdim zira yakın arkadaşı. Kız arkadaşınız ise kendini en başta ele vermiş telefon numarası değiştirmeler yalanlar dolanlar en baştan ben buyum deseydi ona göre adım atacaksan atalım vs. diye belki nişana felan gerek kalmaz baştan olan olurdu yada olduğu gibi kabul ederdi kızı.

Otelde kaldımı bir şey olmuş veya olmamış kimse olmamışa inanmaz sırf muhabbet etmek için otelde niye kaldınız gibi söylenir dururlar sende bu işten zarar gördün şimdi bak eşin böyle kadını arkadaşıma nasıl layık gördün diye başlar sanada.

Otelde kalan herkesin kimlik bilgileri düzenli olarak emniyete bildirilir.Tam nedenini bilmiyorum gerçi.

Eşiniz bu yaptıklarında haklı falan değil bence.
Kendisini ilgilendirmeyen bi iş yapmış.Söz konusu çift evlenirse kötü olan siz olcaksınız.

Evet eğer evlenirlerse kız bize karşı gardını alır valla

Back
X