- 18 Mayıs 2012
- 366
- 2
- 66
Eşimin çok yakın bir arkadaşı kankası diyeyim çünkü 15yıldır falan arkadaşı. Bir kızla tanıştı ve artık yaş gereği evlenmeyi düşünüyor. Yaklaşık altı aydır tanıyordu. Eşim bu kızla evlenmesini hiç istemiyor ona neyse... İsteme falan oldu ben kızı biraz tanıyorum çünkü benim vesilemle tanıştılar daha doğrusu bir ortamda kızı görüp beğendi. Daha önce üç defa sözlenmiş ayrılmış v.s. baya bir ilişkileri oldu ortak arkadaşlarımdan duydum ama bu beni ilgilendirmez sonuçta iki çift oturur konuşur geçmiş geçmişte kalmıştır. Bunu bilerek bir ilişkiye ya başlarsın ya başlamazsın. Bizim arkadaş adı emre olsun geçmişiyle ilgili bir şeyler sormuş en uzun ilişkin kaç yıl oldu falan tabi bizim arkadaş hepsini saklamış bence doğruyu söylemesi en mantıklısıydı. Emreyi bir de tedirgin eden durumda ilk tanışmaları sırasında kız telefon numarasını değiştirdi eski sevgililerim aramasın diye. Emre bu durumu baya bir olay yaptı bana falan sordu ben sebebini bilmiyorum falan dedim. Böyle yaklaşık altı ay falan oldu iki hafta önce falan isteme oldu. Nişan olacak cumartesi günü bu arada eşim Emniyette bir arkadaşı var kızın bütün geçmişini çıkarmış. Tüm sülale boyu nasıl bir sistemse bir kayıt çıkmış kız geçen yıl yurt dışından gelmiş filanca bir erkekle Ankara'da bir otelde aynı oda numarasında bir gece konaklamış görünüyor. Eşim de Emreyi arayıp bu kız Ankara'da oturmuyor mu niye bir erkekle aynı otelde kalmış falan diye aramış söylemiş. Emre şoklar içerisinde beni aradı ben bir şey bilmiyorum kızla konuştum. Kayıt doğru kız eski sevgilisiyle kalmış ama bir şey olmamış aralarında telefonda ağladı falan bir şey diyemedim. Akşam buluşup konuşacaklarmış. Eşime o kadar kızdım ki sanane diye sen niye ortalığı karıştırıyorsun dedim. Valla içim sıkıldı bu işten sorumlu biziz şu an...