Eşim resmen ortalığı karıştırdı :((

Pardon ama kız ilişkiye yalan söyleyerek başlamış keşke herşeyi en baştan anlatsaymış diyen arkadaşlarımız neyin kafasındalar. Ben mecbur muyum evleneceğim insana önceki erkek arkadaşımla öpüştüğümü, otele gittiğimi, pikniğe gittiğimi, bara gittiğimi v.s herşeyi detaylarıyla anlatmaya. Karşımdaki erkek onlarca kadınla yatsın kalksın, gecelik ilişkiler yaşasın, onlarca erkek arkadaşı olsun o bişeyini anlatmasın çünkü o erkek, ben herseyimi ayrıntısıyla anlatıyım. Oh ne ala. Bir kız asla bir erkek gibi davranamaz. davranmamlı da. Ama erkek herşeyi yapabilir, kız söylememiş o yüzden erkek hemen ayrlmalı mantığında konusan arkadaşlar o zaman aldatıldıkları zaman da gelip burda ağlamasınlar. Erkektir yapar çünkü.

neoldu acaba ? sevıyorsa kızı kesın nışanlanmışlardır

yorumları okudumda ülkeme insanımıza geleceğimize ve çocuklarımıza acıdım.ne hale gelmiş bu ülke.cinsellik ikili ilişkiler ayaklar altında.bir de demezler mi kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez diye.acaba bizi ne ilgilendirir ozaman.namuslular namussuzlar kadar cesur olamıyor.hiç birşeye güvenemez olduk.çocuklarımızın geleceğinden korkar olduk.imkanlarım olsaydı bu ülkeyi terk ederdim...

yorumları okudumda ülkeme insanımıza geleceğimize ve çocuklarımıza acıdım.ne hale gelmiş bu ülke.cinsellik ikili ilişkiler ayaklar altında.bir de demezler mi kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez diye.acaba bizi ne ilgilendirir ozaman.namuslular namussuzlar kadar cesur olamıyor.hiç birşeye güvenemez olduk.çocuklarımızın geleceğinden korkar olduk.imkanlarım olsaydı bu ülkeyi terk ederdim...

bence gidin hemen
mesela Arabistan yada Iran
kendinizi eminim cok iyi hissedersiniz

konu sahibi arkadaş neden cevap yazmıyor acaba bizlere?sanki boşu boşuna yazıyormuşuz gibi acaba nişan ne oldu?:26:

Hiçbir erkek "bu tarz" bir kızla evlenmez demek. Peki "bu tarz" kızı "bu tarz"a dönüştürmüş olan erkekleri ne yapalım? Onlar da 1. kalite has bakireleri hak ediyor değil mi?

''bu tarz'' erkekler de hiçbir şeyi haketmiyor. kadın ister anne olsun, ister eş, ister abla erkeği ''erkek canım o yapar ne olacak'' diye yetiştirdiği sürece ''bu tarz'' erkekler yetişmeye devam edecek. '' bu tarz'' kızlar nasıl ki ''temiz'' bir eşi haketmiyorsa ''bu tarz'' erkekler de ''temiz'' bir kadını haketmiyor.

bu konuda fikrim çok net. lütfen bilmeden eleştiri yapmayalım.

ben kızın yerinde olsam o adamla evlenmem zaten . adamdaki zihniyete bak kalkmış evlenceği kızı kankası araştırıyor.kız tabi bu yaşına dek kimseyi sevmesin emreciğini beklesin cam fanusun içinde.herkes ciddi ilşkiler yaşayabilir,sevilir sever. benim burda sinirlendiğim kız bi otel odasında kaldı diye resmen fahişe ilan edilmiş.o tarz kız bu tarz kız bu ne ya..bu şekilde düşünen adamlar zaten eşlerini çatır çatır aldatan adamlar .kız bence bu herifdende ailesindende kankasındanda kurtulduğına şükretsin.birisi birisini seviosa diğer kişi araya girmez benim bildiğim ,belkide büyük günaha girdi şimdi resmen kızı damgalamaya çalışmışlar ayıp ya.sana noluyorda kızı araştırıosun ya da sana araştır diyenmi oldu bu nasıl büyük hadsizliktir

aynen dediğiniz gibi eşiniz ve araştırmayı yapan arkadaşı ortalığı karıştırmış.
hangi kız oturup ben bir otelde sevgilimle kalmıştım diye anlatır ki?
geçmişte yaşanılanlar geçmişte kalmıştır, belki o kız bir hata yapmış olabilir
ama herkes yeni bir başlangıç yapmayı mutlu olmayı hak eder.
3. şahısların böyle araştırmalara girmesi çok saçma.

kizin yerinde olsam bende emreyi arastirirdim bütün kirli camasirlarini ortaya döküp hadi EYVALLAH derdim

Cinsel birliktelik yasamak namussuzluk degildir namus baska bi kavram namussuzluk etmek bambaska bir kavram .
Ayrica bekareti duran onlarca iliski turu yasanamiyormu hepimiz biliyoruz yapmayin allah askina gecti o devirler
Kizlarimizi ayip gunah diyr cinsellikten uzaklastiriyoruz evlendikleri gece bir f. Gibi becerileri olmasini istiyoruz turkiyede kadinlar vajinismus
Cinsellikten uzak zevk almayi bilmiyor cinsellik istemiyor henuz.kizim yok beni alakadar eden istedigi zaman akli yerindeyken bu asla 20 li yaslar degil her onune gelenle iliski yasamasi olabilir kiz gelir 25 yasina uzunca bi iliskisi vardie tercihi ve secimi kendine kalir benceee

Eşim kendi başına araştırma falan yapmamış emre beni telefonla aradı
Kızla arasında farklı şeyler olmuş tartışmışlar bir çok şeyden şüphelendiğim için ben ısrar ettim araştırmasını dedim.
Kayıtlara bakan polis zaten Emre'nin de arkadaşıymış.
Daha fazlasını da bilmiyorum.
O kadar değişik şeyler yazmışsınız hatta benden şikayetçi olması gerektiğini bile yazmışsınız
Eşimin kızda gözü olduğu falan filan cidden bunlardan midem bulandı.
Bu da bana küpe olsun burası bir şeyler yazıp konuşabileceğin bir yer değilmiş bunu anladım.

Eşim kendi başına araştırma falan yapmamış emre beni telefonla aradı
Kızla arasında farklı şeyler olmuş tartışmışlar bir çok şeyden şüphelendiğim için ben ısrar ettim araştırmasını dedim.
Kayıtlara bakan polis zaten Emre'nin de arkadaşıymış.
Daha fazlasını da bilmiyorum.
O kadar değişik şeyler yazmışsınız hatta benden şikayetçi olması gerektiğini bile yazmışsınız
Eşimin kızda gözü olduğu falan filan cidden bunlardan midem bulandı.
Bu da bana küpe olsun burası bir şeyler yazıp konuşabileceğin bir yer değilmiş bunu anladım.

Yapma cnm. Burası birşeylerin konuşulabildiği bir yer hala. Elmalarla armutları aynı kefeye koyma. İlla ki farklı farklı yorumlar gelecek.

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X