Eşim rus kızlarına takmiş

Rose will never die

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
43
17
3
39
Arkadaslar merhaba,eşim rus kızlarını takıntı haline getirmiş tv de görse falan aşırı tepki veriyor ,bir anda davranışları değişiyor falan bunak ilgili şaka yapmalar,bende doğum yaptım yeni biraz hassas bi dönemdeyiz eşimle cinse olarakta yakın değiliz bu kadinalr olan tavırları beni eşimden soğutuyor yabancı kadinalr takmis çok rahatsız oluyirum soledigim dede sen takıntı yapı yorsun diye birde bana kızıyor yani konuşmalarından çok rahatsız oluyorum. Birşey yapamadığın için heralde diline vuruyor dedim bana sinirleniyor böle söyleyince çok istiyorsan git napiyorsun yap dedim kızdım bugün o anda biraz yumuşadı ama bubtavirlaei beni rahatsız ediyor

Kendimi gerçekten değersiz hissediyorum .bu durumdan çok sıkıldım devam ediyor rahatsız olduğum halde

Biraz empati yapın mesela siz de kaslı erkekler söyle diyin bakım tepkisi ne olacak.
Kendileri dünya yakışıklısı değiller anca kusuru kadında ararlar.
Kadın bu erkek gibi mi doğum yapar vucudu değişebilir bunlar kesinlikle bahane değil
Nedir bu erkeklerin rus tutkusu anlamıyorum

Kendimi gerçekten değersiz hissediyorum .bu durumdan çok sıkıldım devam ediyor rahatsız olduğum halde
Bebek bir yandan yorgunum kendime vakit ayıramıyorum tabi ki dogumdan sonra bazı fizyolojik degiseler oluyor 12 kilo fazla kilim var veremiyorum istek yoj çünkü kendimi değersiz hissedoyorum

En ufak bi imana bulunsam hemen bozuluyor ama bende bir kerede olsa yapmak istiyorum onun bana yaptığı şeyi kendini nasıl hissedecek merak ediyorum ama korkuyirum tepkişiden

Nerede görüyor ki bukadar sık rus kizini da, bukadar cok yorum yapıyor.tvde biz gormuyoruz yani.o dikkatimi çekti.ozellikle netten aciyorsa sizin önünüzde, buna yorum bile yapmicam zaten...
Balayinda Antalya gittk bi bayan gördü yabancı bakabilir miyim bunlarda özel yaradılış oluyor manken gb.bir yorum yaptı.otel zatwn rus dolu herşeyde dikkatini çekiyor maşallah, som zamanlarda bi ses yarışması var oraya baya bi katılım oluyor rus bayanlar hemen vücut dili belki ediyor birazda beni sinirlendirmek içinde özellikle yapıyor.internetten de baktığını ve o tarz filmler izledigini dusunuyirum .

Bir kerede bir bayan girdu tv de ruslara benziyor gb bir yorum yaptı takmis yani kafayı entersan bir durum çok sıkıldım gerçekten kendimi kötü hissediyorum çok soğudum adamdan bu davranışlarından nasıl davranicagimi bilmiyirum hatalı olduğunda kabul etmiyor sen takmışsın diyor birde bana

Sende tv deki yakisikli erkeklri gorunce laf at senin neyin eksik.ben oyle yapiyorum ve esim hemen tamam tamam askim haklisin diyor.bide deki onlar sana sum.....atmaz meraketme sen kim onlar kim ver agzinun payini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…