Eşim rus kızlarına takmiş

Tvden rus kizi gorse noolur, avcunu yalasin kendi kendini avutsun. Dogum sonrasi hassasiyetiniz var sanirim bu kadar uzulecek bir sey yok zira

En ufak bi imana bulunsam hemen bozuluyor ama bende bir kerede olsa yapmak istiyorum onun bana yaptığı şeyi kendini nasıl hissedecek merak ediyorum ama korkuyirum tepkişiden

o senin tepkinden korkuyormu HAYIR ,
ozaman aynısını ama fazlasını değil hatta bir tık azını yap ki , senın yaşadıgın hissi oda yaşasın ,

Televizyonda gormesi problem degil.
Taş gibi heriflerde var ekranda. Goruyoruz da bisey mi oluyor?

Ama balayinda gercekten "ruslara bakabilir miyim?" mi dedi?

Oha. Katiksiz öküz

Herkesi kendi gibi saniyorda ondan rahatsiz oluyor.kendi baktiginda ne düşünüyorsa sizinde oyle dusundugunuzu zannediyor.kotu niyetli demek.baskici erkekler gibi.milletin karısına kizina bakanlar, kendilerininkini eve kapatir.herkes onlara bakicak zanneder.insan dusuncesini hareketleri ile gosteriyor zaten.

lohsua depresyonuna girmişsiniz bence. Kendinizi şu anda yetersiz gördüğünüz için herşey gözününüze batıyor nasıl bir tepki verebilir ki gördüğünde anlamadım bir de tv Rus kızlar mı kaynıyor nerede çıkıyor onu da anlamadım. Ne kanalları izliyorsunuz siz? böyle güvensizlikle olmaz bu adam çalışıyor dışarı da çıkıyor herşeyden kıskanırsınız biraz kendinize güvenin bu süreçler geçici kendinize toplama bakın ilgi gösterin kafanızda kurmayın.

Bence siz takıntı yapmışsınız

Yani ben de derim Rus'lara benziyor diye

Hatta Rus'lara bakmaya kemer e tatile gidelim vs diye de konuşuruz

Sadede konuluyor mu icraat da var mı

Kilonuzu vs takmayın siz kendi özgüveninizi kendiniz kırıyorsunuz 11 kilodan seneye eser kalmaz

Rusla evlenseymis o zaman niye seninle evlenmis? Demekki seni begeniyor ki evlenmis demi. Sen yeni dogum yaptin hormonlar tavan yapmis. Kiloyj da keyfi almadin. Gidecek o kilolar. Eski haline doneceksin. Sac makyaj kiyafet derken esinin yanjnda daha şık goruneceksin. Bos konusuyor. Turkiyede hangu erkek ruslara hayran degil ki seninki disa vurmuş çok kabalik yapmis misilleme yap. Kendini de kotu hissetme sen bir can getirdin dunyaya ya kolay degil.

Bebek bir yandan yorgunum kendime vakit ayıramıyorum tabi ki dogumdan sonra bazı fizyolojik degiseler oluyor 12 kilo fazla kilim var veremiyorum istek yoj çünkü kendimi değersiz hissedoyorum
kendinizi değerli görün, herşeyden önce siz bir annesiniz
anneliğin kutsallığını hatırlayın
bebeğinizin size ne kadar ihtiyacı olduğunu
kendi değerinizi kendiniz bilin
beğenmeyen yol alsın..

misilleme yapıyorum öyle durumlarda, tv de yakısıklı erkek cıkarsa ay cok yakısıklı filan diyorum. ben şöyleeee kaslı severım şöyleeee severım die sulandıra sulandıra anlatıyorum.
fazla uğraşmıyor o zaman.

Normal bi zamanda olaa belki bu kadar takmazdınız ama şuan çok hassas bir dönemdesiniz ve haklısınız.

Eşinizin daha ince daha özenli davranması gerekir, ben olsam ben de tepki veririm.

Ben sana çocuk vermişim sen beni el üstünde tutup iltifat edip ruhumu okşayacağına rus kızlarına mı bakıyorsun, aklını alırım adamın :)

Rusların bol olduğu otellere tatile gidiyoruz her yaz.

Bakarsa baksın modunda dolaşıyorum. Bakıyor mu diye bakmıyorum zira ondan önce ben bakıyorum. Bazıları çünkü aşırı güzel.

Şaka bir yana.. Şimdi Biscolata erkeği çıksa televizyonda bir bakmıyor muyuz hanımlar? Bakıyoruzdur. Yani umuyorum tek sapık gibi bakan ben değilimdir.

Tabi sapıkça bakması, öyle cümleler kurması hiç hoş değil.

İşte bu yüzden evlenmek istemiyorum
Bilmiyorum eşim beni dünyanın en güzel kadınıyım gibi hissetirmeli öyle sevmeli
Böyle basit muhabbetlere girmek hoş değil
Askerlik arkadasın değil sonuçta bu senin karın
Ayıp ya saygıda yok insanlarda
Birde normal bulunmuş hatta bende bakıyorum denmiş ruslara
Ne rusmuş arkadas ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…