- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi Rose will never die
-
En ufak bi imana bulunsam hemen bozuluyor ama bende bir kerede olsa yapmak istiyorum onun bana yaptığı şeyi kendini nasıl hissedecek merak ediyorum ama korkuyirum tepkişiden
Herkesi kendi gibi saniyorda ondan rahatsiz oluyor.kendi baktiginda ne düşünüyorsa sizinde oyle dusundugunuzu zannediyor.kotu niyetli demek.baskici erkekler gibi.milletin karısına kizina bakanlar, kendilerininkini eve kapatir.herkes onlara bakicak zanneder.insan dusuncesini hareketleri ile gosteriyor zaten.Haklısınız artij zamanı geldi kisasa kısas kendime yakıştıramıyorum ama son zamanlarda yine sinirlerimi.bozdu yapcam ve tepkisini yazıcam buraya şöyledir bir durum var yakışıklı birisi çıktığında rahatsız oluyor tv de faaln bir kere yoldu gördük bir çocuk benden çok kendisinin dikkatini çekti rahatsız oldu enteresan bi adam.
Dikkat çekmemeniz için diyor olabilir mi acaba?Ben bir yenilik yapınca fiziki görüntüle ilgili onu ovemiyor nedense güzelde olsa sanırım sıkılmış :)saçımı farklı bi renk yapsam koyi renk yap.diyor güzel giyinsem yorum yqpmqz
Bir kerede bir bayan girdu tv de ruslara benziyor gb bir yorum yaptı takmis yani kafayı entersan bir durum çok sıkıldım gerçekten kendimi kötü hissediyorum çok soğudum adamdan bu davranışlarından nasıl davranicagimi bilmiyirum hatalı olduğunda kabul etmiyor sen takmışsın diyor birde bana
kendinizi değerli görün, herşeyden önce siz bir annesinizBebek bir yandan yorgunum kendime vakit ayıramıyorum tabi ki dogumdan sonra bazı fizyolojik degiseler oluyor 12 kilo fazla kilim var veremiyorum istek yoj çünkü kendimi değersiz hissedoyorum
Yoo beğenmeyen çok gördümrusları beğenmeyen erkek yoktur
bunu düşünün biraz rahatlayın
sizinki sadece gererksizce dısa vurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?