Eşim Rüyasında doğacak bebeğimizin kendisinden olmadığını görmüş

Mehsm

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
7
0
16
34
Merhaba arkadaşlar 8 aylık hamileyim Zeynep Kamil devlet Hastanesinde aşılama yöntemiyle gebe kaldım çok mutlu da olduk eşimle ancak bu gün eşim rüyasında kendisine hiç benzemeyen bir bebek doğurduğumu kendi çocuğu olmadığını söylediğini anlattı bunun üzerine aşılama olduğu için mi bilinç altına işledi bu durum dedim eşim de olabilir devlet hastanesi sonuçta demez mi çok üzüldüm bu duruma hala da kendime gelmedim kimse aşılama yöntemi ile hamile kaldığımı bilmiyor dolayısı.i ile kimse ile dertleşemiyorumda çok içim doldu bebeğimin doğmasına az kaldı ama ya babasına hiç benzemezse ben şansız biriyimdir olmayacak şey olup sperm karıştıysa
Gibi düşünceler sardı beni Zeynep Kamil hastanesinin bu konuda ne kadar güvenilir bilmiyorum böyle bir şey olmamıştır değil mi

Eşinizin psikolojik destek alması lazım. Hamile kadına bu yapılır mı? Nasıl bir davranış bu böyle? Bence bu konuda devlet hastaneleri özel kliniklere göre daha güvenilir. Siz bebeğinize odaklanın lütfen. Güzel bir doğum diliyorum

Yok artık ya. Diyelim milyonda bir olabilecek bir hata ama oldu da başınıza geldi. Sizin bunda ne kabahatiniz var?
Eşiniz o rüyadan sonra sizi suçlar gibi mi konuşuyor yoksa endişesi sadece hastane ile mi ilgili?
Şayet öyleyse, DNA testi yaptırır, kendi içini soğutabilir fakat her ne olursa olsun, sizinle ilgili bir sorun olmamalı. Aksilik olursa, siz de onun kadar mağdursunuz demektir. Hatta daha fazla çünkü bütün yükü siz çekmiş olursunuz.

Fakat bunlar gerçekten çoooook ama çok uzak ihtimaller.
Söyleyin eşinize, gebe halinizle sizi evhama düşürmesin.

Eşiniz büyük saçmalamış insan rüyasını görse bile anlatmaz. Siz onu boşverin hayırlı doğumlar şimdiden

Bir de eşinize söyleyin fazla Müge Anlı izlemesin Boş zamanlarında bebeğin kıyafetlerini ütülesin. Aaaaa!!

Bir sürü güvenlik adımından geçiliyor, böyle bir şey olmaz merak etmeyin. En güzel günlerinizi kendinize zehir etmeyin, endişe edecek bir şey yok. Rüya bu yahu, ne saçma sapan şeyler görüyoruz hepsini kafaya taksak huniyi kafaya takar sokaklarda gezinirizYa kıyamam neleri düşünüp böyle durup dururken kendinize dert etmişsiniz. Kocaman sarılıyorum size, Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin

Burası türkiye, böyle bir hatada hastaneyi zindan eder yapanın diplomasına el bile koyarlar. Oyuncak mı o işler. Eşinize söyleyin doğumdan sonra hastaneyi mahkemeye verip babalık testi istesin. Zor bela çocuk sahibi olmuşsunuz ya sperm karıştıysayı düşünüyor. Tam dövmelik model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…