eşim sadece SEVİŞMEK istediği zaman bana sevgi gösteriyor..

EVET AYNEN BENİM İLETİŞİM PROBLEMİM VARDIR.herkesle kolay ısınamam. sevmediğimi asla sevemem.evet sevgiliyken de aslında sopğuk çok az konuşan biriymiş.ve bunları nişanlılık döneminde bir cok kez görmeme ragmen. aslında bi çok kez ikimiz de istemediğimizi söylemiştik.biraz tavır biraz gercek.ama aileler bizi hep bi araya getirdi.evlenin evlenin.çünkü salon ta kıştan tutulmuştu.herkes duymuştu filan.sanki biz evlenmek zorundaydık.ve sonuç

bu kadar kavganin üstüne lades diyerek evlenmissiniz!!!
keske en basindan hayir deyip kestirip atsaydiniz!!!

Bazen insan cok körlesiyor degil mi..
Aslinda görüyorsunuzda sonucu en bastan, yinede inadina üzerine gidiyorsunuz.
Bazen cevrede sebep oluyor buna sizdeki gibi.
Durumunuz iyiyise eger terapiste gidin, olmaz mi?

inan hepsi aynı erkeklerin ama arada saygı yoksa hiçbişeyin önemi kalmıyor.. kendileri zevke gelince sokulurlar başka zamandada eksiklerini arayıp dururlar annemin bi lafı vardır erkek milletinin köküne kibrit çalacan diye hakikaten öyle bence yalnız daha mutlu insan en azından özgür olup radikal kararlar alabiliyorsun maddi açıdan ayakta durabilme gücün var ise katlanma derim ama buna mecbursan kendini kurtarana kadar sabret...

Demem o ki Kediye ciğeri kolay kolay vermeyin ki kıymet bilsin.

Nasi ya sen kocani dovuyosun, bayagi bayagi siddet uyguluyosun, o da seninle sevisiyo mu hala? Coktan midesi bulanmaliydi senden

Bakin size tavsiyem gecmisle yasamaya devam ederseniz coook mutsuz olursunuz eger bu evliligi surdurmek niyetindeyseniz gecmiste olan kavgalarinizi unutup esinize daha sicak davranmalisiniz esiniz asık suratla eve geldiginde siz guler yuzlu olun ona moralinin neden bozuk oldugunu sorun işini sorun sohbet edin eminim bir sure sonra esinizde degismeye baslayacaktir

ilk defa böyle bi konuda kadında hata gördüm ben.

eşine karşı o kadar tahammülsüz ki artık vurma noktasına kadar ulaşmış.
ben kendimde hata görmesem buraya açıkça yazmazdım.saklardım.ama ben de değişmek istiyorum.ancak karsıdaki insan hiçbişey değişmicek diye direttikçe insanda sabır kalmıyo. bi sürpriz yapıyosun tepki yok.bi güzel yemek yapıyosun tepki yok.düşünce aynen su.nasıl olsa yarın kavga etcez.o yüzden mutlu olmaya gerek yok.cünkü bu mutluluk bitcek nasıl olsa.sırf bu tavrından dolayı artık kendimi deli gibi görmeye başladım.yaptıklarıma kendim inanamıyorum.ama bana baska cıkar yol bırakmadı.

evet ben evlileğe hazır değilim.biri yaşımı sormuştu.ben 24 eşim 26. ben kendimi kesinlikle yeterli bulmyuorum evlilik için.bikere calışmam gerekn bi sınav var.sürekli aklıma üni.sınavına hazırlanışım geliyo.geçen gün eve gitttiğimde bile ders çalışırken annem yine çay bişeyler getirdi..ama bu evde atanamıcama inanan napıyo bu gerizeklaı gidiyo bisürü kitap alıyo zaten atanamıcak bari ev işlerini doğru dürüst yapsın mantagıyla gezen bi adam var..bunu acıkca yapmasa da her davranasından hissediyorum..üni.kazandığım yıl nerde bu yıl nerde..
dün gece de aynı sey oldu.haklısın sana öyle yaklaşmamalıydım dedi.sonra yine sokuldu.yine seviştik.dedim bu milat olsun.bidaha bana öyle davranmıcaksın.kendimi mal gibi hissetmek istemiyorum dedim.tamam dedi.ve sonunda ben yine ağladım.çünkü işi bitince yine bana bi laf söyledi.ağzından kaçırdı daha doğrusu.bende kendimi tuttum ama yine de ağladım.çünkü kendimi mal gibi hissediyorum.sarıldı yapma böyle dedi.yanlış anlıyosun dedi.ama laf cıktı bikere ağzından.gittim banyo yaptım.2 saat bişey yoktu.sonra ufak bişeyden bana bağırdı.hakaret ettim.orda ipler koptu bende.yine aynısını yapıyodu çünkü.sevişti.istediğini aldı.ve yine aynı pislik insan haline döndü.bende kendimi tutamadım vurdum yine.çünkü hırsımı alamıyorum ondan.ya allem edip kallem edip istediğini yapıyo.1 saat sonra mal gibi davranıyo.bu nasıl bi dünya nasıl bi anlayış.en sonunda kalkttı gitti diğer odaya.gittim yanına konuşcaz dedim.herseyden konuştuk.onun hataları benşm hatalarım.ama ben hep ağlıyodum bu arada .çünkü tutamıyorum kendimiç.yediremiyorum kendime.en sonunda senden soğudum.davranışların yüzünden dedi.beni sevmiyosan bedenimi de sevme.bende tatmin olma.senin yaptığın karaktersizlik dedim.bu kızı sevmiyorum ama hadi elimin altındayken beni de tatmin ediversin düşüncesi bu dedim.en sonunda tamam haklısın özür dilerim dedi.hiç beklemiyodum.devamlı konusan ben.sustum.konuşsana dedi.o an ben gideyim de uyusam diye mi bunu söyledi diye düşünüoydum.sonra çıktım gittim odaya.sonra burda yatma dedim.geldi beraber yattık ama yine iki yabancı gibi.sabah kalktım kahvaltı hazırladım.hiç karsılaşadan geri yatağa yattım.

vayyy beee adamın sabrına hayran kaldım,o kadar şiddet görüyor gıkı çıkmıyor.
vee bir kez daha ne kadar iki yüzlü olduğumuzu gördüm

sana tek diyeceğim allah seni bu şekilde bi insanla sınamasın.günlerce snaa küs yaptığın yemeği begenmeyen sofrana oturmayan yüzüne bakmayan ama gün gelince sana sırnasan istediğini alınca yine eski haline dönen biri vermesin başına.o zaman anlarsın ancak benim halimi.

"Bir an atak geliyor" güldürdü beni.
Ateşle oynamayın, rüzgar ters esebilir.
laf tesir etmiyo.
hakaret küfür tesir etmiyo
artık tahammül edemicemi göstermenin tek yolu bu.
çünkü ne dersem diyim iyi de konuşsam kötü de konuşsam duvar gibi duran biri var karsımda.
sevmiyorum desin.eyvallah dicem.ama bunu da demiyo.
'soğudum' sevişirken soğumaz ama.
sadece o yarım saatin dışında kalan günler ve gecelerde soğur bizimki.
böyle bir dünyanın adı ne sence ?

bunun için aşırı çaba gösteriyorum.gecemi gündüzüme katıyorum.tabi de bu ev işlerinin aksamasına neden oluyo.eşim de ya atanınca boşancagımı bildiği için yada gercekten ev işlerinin ekisk kalması onu rahatsız ettiği için bana sürekli laf söylüyo.hangisi bilmiyorum.ama atanmamı istemeidği belli. ne kadar atan da git dese de.çünkü 2 yıl ayrı olcaz o zaman.bu da kopmaya yeter de artar bi süre.

Nasi ya sen kocani dovuyosun, bayagi bayagi siddet uyguluyosun, o da seninle sevisiyo mu hala? Coktan midesi bulanmaliydi senden
canım onda mide yok.midesiz o.ben de buna tahammül edemiyorum.nasıl dokunabiliyo ya.nefret ettiğin insan üstünde nasıl zevk alabiliyosun.ben kendimi mal gibi hissetmekte haksız mıyım.
sevmiyosan soğuduysan dokunma kardeşim.git dersine çalış de.git atan paran da olunca boşan git de.ama yok.kavga da eder sevişir de.

valla çok haklısın.toplumda nadirdir 3 aylık evliyken bunları yaşayan.tahammül yok bikere.bi hata gördün mü hemen vur yüzüne gitsin.sanki öyle dedin diye o düzeltilcek.biz hersyei yaşayıp bitirdiğiğimiz için su an bu durumdayız.yeni evlencek arakadaslarım varm.imreniyorum onlara.kocanın gözleirne bakıp mutluulktan ölmek ne demek bilmiyorum ben.

eve dün gece bana bunu dedi.bence sen benşm sana soğuk olmamı yediremiyosun kendine dedi.hayır aslında bu değil.insan buna alışabilir.ben alıştırdım kendimi.gün içinde aramamasına.eve gelince yüzüme bakmamasına.kendi kendine plan yapıp gezmesine.ki bu şehirde benim arkasım tanıdğım olmadığını biliyo.ben kendim çıkıp gezdim hep.o kendi arkadaslarıyla.buraya kadar hersey normal.(aslında kesinlikle 3 aylık evli biri için normal değil.ama beni sevmediğini düşündüğüm bi adam için normal.)ancak 2 3 gün geçip de bana yılışıp sevişelim demesi beni çıldırtıyo.ya hani sevmiyodun.hani soğumuştun.yok bi anda ısınıverdi.neden acaba.bu kadar iki yüzlü olunmaz.nasıl yakışyırıto kendine.ben kendi yaptığımı doğru bulmuyorum.ama benim baska cıkar yolum yok.çünkü annemin evine gidemem.bunları annemlere yansıtamam.çok üzülürler.ancak maddi olr.bağımsız olcam ki gidip boşancam.yada tam rest cekip ayrı yaşamaya başlıcam.ama su anda bu mümkün değl.insan büyük konuşmıcakmış.ben o kadar dedim para kazanmadan evlenmem diye.al işte.tükürdüğümü yalıyorum.ben öyle ağlarken götüyle gülüyodur kesin.gerizeklaı sen kimsin defol git.ne işim olur.tek işe yaradığın yer yatak.onu da insanın burnundan getiroysun.tablo bu.sonra gel bana boşan.gel bana vurmak kötü.alamıyorum hırsımı hiçbişekilde.napcamı şaşırdım artık

benim somurtmamın nedenleri bellidir.ya gece bana sarılmamıştır.ben sarıldıysam uyuyamıyorum diye uzaklaşmıştır.ya yaptığım bişeye niye şöyle yapmadn diye bişey söylemiştir.ama bunların hiçbiri ciddiye alınmaz.özür dilemek şöyle dursun hata olrk.bile kabul edilmez.çünkü onlar benm asli görevlerim ve onun istediği şekilde yapak zorundayım.asıl o benim bütün enerjimi alıyo her zaman.çünkü soğuk bi insan.asla sizi karsısına alıp konuşmaz.sohbet etmek diye bişey yok.bunun üstüne de çok tartıştık çünkü.o iş için gttiğiinde bana bikere bile sormadı paran bişeye ihtiyacın var mı diye.çünkü küçük altınlar bendeydi.ben onları bozdurdum hep.ve geldiğinde cevabı sende benden cok para vardı.ner sorcaktım sana dedi.bakakaldım yüzüne.çıkarıp versin diye değil sadece nezaketen sormasını istemiştim.

Içinde yaşadığımız dünyayı, hayatı her gün yeni baştan biz yaratiyoruz, tanimliyoruz.
Iliskilerimizi de öyle.
Zzzt Erenköy derken bir hizlandirilmis varoluscuga (existentialism) giriş 1 ' in daha sonuna geldik dermisim gibi oldu ama ozgursun ve hem yaptığın seçimlerin ürünü hem de sorumlususun.
Kimsenin kurbanı değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…