eşim sanaldan bi kızla cinsellik konuşmuş çok koydu

Kocanın algısından kadına ne ki,kocası başkalarıyla grup seks yapmayı da aldatma olarak görmeyebilir.Ne yapalım,yarabbi şükür eşim beni aldattığını düşünmüyor,beni seviyor diye susup oturalım mı ?
Şu noktada cinsel hayatı sorgulamakta çok saçma.Kadın 7 aydır sevişmek istemiyor olabilir durumundan dolayı,memnun değilse boşasın koca kişisi.Aldatmak şerefsizliktir ve boşanma sebebidir,net.Durumu yumuşatmaya,olaya kılıf aramaya,düştüğümüz durumu görmezden gelip kendimizi kandırmaya hiç gerek yok.

ben aileme gidecegtım bıraz görüşmyelım yazdım neolur affet ertık evıne gel bı yere gıtme yazmış bırdaha asla olmaz yazmıs ama onu gormek ıstemıyorum benn

sanal olarak görüştüm dıyor bıde aldatmamış yatmamaış serefsız yaa arkadaşalar ıyıkı varsınız guç buldum

Ağlamasına da üzülmesine de inanmayın çünkü bunu yapan bir adamın zaten utanması yoktur. Allah size sabır güç versin bebeğinizi üzmeyin zamana bırakın çok soğuduysanız unutamıyorsanız ayrılırsınız..

Bu erkek milletinin aklı şeyinden başka bir şeye çalışmaz mi?
Ergen,ergen,salak Salak hareketler..
Ne beyin var anlamış değilim.
Uzun bir süre muhatab olma bence gözünü korkut.bidaha yaparsa terkedilecegini anlasin

çıkmak ıstedım ama gıtme dıyıp duruyor ınankı gormek bıle ıstemıyorum

Çünkü o adamla evli. Düşüncesinden banane dediğin adamla evlenmezsin zaten. Ben bunu normalleştirmeye çalışmıyorum, herhalde aldatmayı normal sayabilecek en son kişilerdenimdir :) Fakat farkındaysanız konu sahibi doğurmak üzere ailesinden çekiniyor ve kocasını seviyor. Tüm bu bileşenler onun boşanma kararını almasını zorlaştırır haksızda sayılmaz. Biraz böyle yaşamadığımız şeyin celladı oluyoruz ama inanın insanın başına gelince durum farklı oluyor.Kaldı ki kocasının böyle algısı olabilir, adam sadece tatmin oldugunu onun icin bisey ifade etmediğini karısını sevdiğini düşünebilir bu ne sizi ne beni ırgalar.Karısı bunu affetcekse burdan yuruyup yuregını ferahlatabılır. Kı konu sahıbı bosanmayacak o zaman kocasıyla mutlu olmaya calıssın, kendısı ıcın.

Yukarıdaki yorumum yanlış anlaşılmasın bu arada ben boşan demiyorum... Sadece önce göz dağı ver süründür ve bu yaptığını unutmaya çalış, hazmedemeyip her gün üzülüp bebeğini kötü bir ortamda dünyaya getireceksen ayrılmayı düşün, demek istedim. Şimdi bana yanlış anlayıp saldırmasınlar diye şimdiden yazayım dedim..

Yani
kendime yediremiyorum ben sanal ya gerçek yatmadım yatmqmda dıyo ama bence farkı yokkı sonuçta o kızla zevk bulmuş yaa haksızmıyımmmmmmm
tamam o zaman ona diyin ki sanaldan bende aynı şeyi yapabilirim o zaman aldatma değilse. Sana tepkin senin başına geldiğinde naparsan o olacak

Ben oyle düsünmüyorum. Susup oturmaktansa bosanmak daha kolay. Toplum yaratiyor bu algiyi, aman sus otur aman bosanma aman hepimiz cektik azicik cekiver duzelir. Bosanmayip her kavgada isitip isitip bunu konusacagina, bu kinden kurtulamayip hem kendisine hem adama hem cocuguna hayati zindan edecegine bosanir, yoluna devam eder.

Hatta yoluna, ayaklari yere basan ve bu durumu affetmemis bir kadin oldugu icin daha da guzel devam eder.

Az once bir yakinima bosan dedim. 2 cocugu var, isi yok, parasi yok ama omrunu yiyecegine bosan, mutlaka bir yolunu bulursun dedim.

Bosanmayip dert sabibi olacagina bosanir daha kolay, toplumdaki bu algi da kirilacaktir yakin yillarda zaten. Zira hergun adliyelerde tonla kadin bosaniyor, artik kadinlar korkmuyor.

Konu sahibi sen oturup kendin dusuneceksin, hamilesin psikolojin etkilenir cok normal, bir psikolog yardimi al. Affedeceksen bunu tamamen affet ve yoluna oyle devam et, bosanacaksan da bebegini dusunme, mutsuz bir anne ile buyumesindense mutlu ama babasindan ayri bir anneyle buyumesi daha yegdir.

sen ne yapmamı

ben kadın olarak

görevimi yerine getiriyordum zaten ama uzun süre bı talepte bulunmadı ben yaklaştım hamılesın zor oldu bıse olur dıye korkuyorum deyip durdu
Ay benimki de öyle diyor Allah sonumuzu hayır etsin bi şeyini görmedim henüz bilmiyorum karmakarışık bi durum

Adam kizin biriyle konusuyor birbirlerinin vucutlarina bakip zevk aliyorlar sonra karısı gelince dusa giriyor aldigi zevkin ardindan temizlenmek icin. Sonra pismanim demeler aglamalar vs vs. İğrenç ya midem kaldırmıyor yani devam etmeye. Ve bunun aldatma olup olmadığı göreceli oluyor. Pff.

Bi ara ben cinselliktem soğudum hamileliğimde. İki ay kdr. Daha sonra bende aşırı istek oldu. Ama malesef son aya girdiğim için doktor yasak koydu. Bende şimdi eşimi gözlemliyorum paranoyak oldum bu konulardan sonra ya

Bence toplumun o olgunluga erişmesine daha var. Kimseye boşan yada boşanma diyemem herkesin potansiyeli olayları göğüsleyişi farklı. Konunsahibinin halinden boşanmayacağını farzederek o minvalde yorum yapıyorum. Boşanmayacak ve doğurmak üzre olan bir kadının kocasına saydırıp kadını daha da mutsuz etmek yerine moral verici yorumlar yapmayı tercih ediyorum

Dun esimle cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili muhabbet ediyorduk. Ben geyik olsun diye "bak öyle bir durumda anlarim doktora gidince, ona gore hee" dedim. Sinirlendi ve karşılık olarak "belki de senden oturu olmuştur ben de anlamış olurum" dedi. Aşırı sinirlendim. Sen nasıl böyle bir şey soylersin cümlesiyle girip namus ahlak nidalari ile konuşmaya son verdim. Bana kendimi sorgulamaya sebep olan su yanıtı verdi.

"Sen nasıl sinirleniyorsan ben de öyle sinirleniyorum. Arada bir nikah varsa aldatma erkeğe de kadına da namussuzluk, ahlaksizliktir. Bunu ima etmen de tıpkı sana olduğu gibi bana da hakarettir."

Dusundum ve fark ettim ki aldatmaya asla tahammül gosterilmemesi gerektiğini dusunen ben bile kendi içimde kadının yapmasını daha ayıp, daha iğrenç goruyorum. Bunun erkeğe sorulmasını normallestiriyorum. Kadına sorulmasini asla kabullenemiyorum.

Toplum ve toplumun saçma sapan cinsiyet kuralları, fark etmeden tüm kadınları böyle pasifize ediyor maalesef. Ben size akıl veremem. Her ne karar alirsaniz alin onceliginiz kendiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…