Kabul edelim ki enişte bey doksana çakmış
Şaka bir yana senin dediğin açıdan bakmamıştım hiç olaya, şimdi düşünceden düşünceye atlayacağım fakat senin cümleler bunu sorgulamaya itti:
Şimdi malumumuz erkekler kadınlardan daha çok aldatıyor neden çünkü onlar cinselliğe daha düşkün onların nefsi daha çok bilmem ne (hep böyle açıklıyoruz). Mesela fahişelik her kültürde binlerce yıldır var, bu işi kadınlar yapıyor erkekler yapmıyor (eser miktarda yani jigololar falan).
Bu iş nasıl başladı ya? Yani gerçekten biyolojik ve fıtri olarak erkeklerin cinsel dürtüleri o derece güçlü mü, ya da binlerce yıldır insanoğlu bu konuda böyle bir anlayış oluşturup ortak kültür olarak genlerimize mi kodladılar nomıssızlar. Tam şu anda hem erkek hem de kadın olmayı istedim ne güzel karşılaştırma yapabilirdim.
Bu çok eşliliği aldatmayı falan ilk kim çıkardı yaw
Saygi duyuyorum. Sonucta sizin fikriniz. Ama konu sahibine moral verecek o kadar sey yazabilecekken onun kafasinda aldatma degilmis bak, seni sevmese reelde aldatir demek bana cok uc geliyor. Inanin baska biri yazsa bu kadar cevap bile vermem. Siz oldugunuz icin soktayim. Meger bambaska bakiyormusuz bu olaylara.
Bundan nasil bu kadar eminsiniz anlamiyorum. Hepi topu burda yazdiklari kadar taniyoruz. Ama siz sanki gelecegi gorur gibi konusuyorsunuz. Dogumdan sonra bosanicam diyen konu sahibi adina onun hayati hakkinda bu kadar kesin konusmaniz, bu hakki kendinizde bulmaniz beni sasirtiyor.Anlamak istemediğiniz şey kadın boşanmıyor ve bu adamla yaşıyacak. O
Allah sabir dayanma gucu versin size. Affetmis gbi tavir alin siz kendinizde kusur aramayin acaba eksik miyim diye. O esinizin karaktersizligi. Vicdaniyla basbasa birakin. Tek soyleyeceginiz cumle bence su olmali "ettigini bulasin"kendime yediremiyorum ben sanal ya gerçek yatmadım yatmqmda dıyo ama bence farkı yokkı sonuçta o kızla zevk bulmuş yaa haksızmıyımmmmmmm
Bundan nasil bu kadar eminsiniz anlamiyorum. Hepi topu burda yazdiklari kadar taniyoruz. Ama siz sanki gelecegi gorur gibi konusuyorsunuz. Dogumdan sonra bosanicam diyen konu sahibi adina onun hayati hakkinda bu kadar kesin konusmaniz, bu hakki kendinizde bulmaniz beni sasirtiyor.
Ben affedecek insanlara da cok tavsiyede bulundum. Terapi onerdim mesela. Iyice affetmeye geride birakmaya calisin yoksa siz yipranirsiniz siz kotu olursunuz dedim. Ama bunu bosanmayacagindan emin olduktan en azindan kendi agziyla soylemesine firsat verdikten sonra yaptim. Asla da esinin yaptigini kucultmeden, neyse o oldugunu soyleyerek. Kendisini kandirirsa bu ilerleyen yillarda bir yerden patlak verir.
Bide yatsaydin ay suna bak cok utanmazmis ya Allah sabir versin sen kendini uzme bebegini dusun annesin onun icin guclu ol.boyle babalara yaziklar olsun Allah islah etsin ama bu adam devamini getirmesin of cok mide bulandirici bence takipte kal ve hic muhatap olma....esi hamileyken bunu yapan adamlari satirla dogramak geliyor icimden ...kendime yediremiyorum ben sanal ya gerçek yatmadım yatmqmda dıyo ama bence farkı yokkı sonuçta o kızla zevk bulmuş yaa haksızmıyımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?