eşim sanaldan bi kızla cinsellik konuşmuş çok koydu

Yapabileceğiniz fazla bir şey yok ya boşanma kararı alırsınız ya da ebediyen susup bu evliliği bir şekilde sürdürmeye çalışırsınız.
Doğuma kadar ailenizin yanında kalmak istemez misiniz hem bebeğinize hem size iyi gelecektir. Bebek dünyaya geldikten sonra sakin kafayla oturur konuşursunuz eşinize kararınızı açıklarsınız ama şu an sizin sinirlenme, strese girme zamanınız değil sakin olmaya çalışın, doğacak meleğinizi düşünün stresiniz üzüntünüz ona geçiyor.

Burada herkes kendi bakis acisina gore yorum yapiyor, ben konu sahibinin bakis acisina gore yorum yapamam. Oyle yapacaksam konu acilmasinin bir anlami yok. Bazen kadinlar guc bulmak icin konu aciyor. Biz kadin kadina bile bu aldatma sayilmaz sineye cek dersek zaten dediginiz gibi toplumun o seviyeye gelmesine daha cok olur. Ayrica ben gercekten bosanmanin bir 10 yil onceye gore cok daha kolay karsilandigini ve daha guclu kadinlar yetistigini dusunuyorum. Bosanma oranlari da bunu gosteriyor. Ha ben adama serefsiz va tarzi yorum yapilmasini dogeu bulmuyorum o konuda haklisiniz. Kendi adima bosan yazmadim, ben olsam affetmem ama konu sahibi bosanacaksan soyle yap bosanmayacaksan da boyle yap yazdim. Ne kulliyen ayril bu serefsizden demek dogru ne de nasil olsa bosanmayacaksin bosver bu aldatma sayilmayabilir dogru. Sonucta bu kisinin kendi hayati kendi karari isterse yoldan gecen kadina bakti diye bosanir isterse de defalarca reelde aldatilir bosanmaz.

Zor bir durum.

Ne yapacaksın bilmiyorum, umarım en az hasarla atlatırsın.
Aklına da gelir tabi nasıl gelmesin.

Mesleğin var mı gelirin ne?
Bebeğin ve sen bu adama muhtaç mısınız?

Ben geyik olsun diye "bak öyle bir durumda anlarim doktora gidince, ona gore hee" dedim. Sinirlendi ve karşılık olarak "belki de senden oturu olmuştur ben de anlamış olurum" dedi.

Kabul edelim ki enişte bey doksana çakmış

Şaka bir yana senin dediğin açıdan bakmamıştım hiç olaya, şimdi düşünceden düşünceye atlayacağım fakat senin cümleler bunu sorgulamaya itti:
Şimdi malumumuz erkekler kadınlardan daha çok aldatıyor neden çünkü onlar cinselliğe daha düşkün onların nefsi daha çok bilmem ne (hep böyle açıklıyoruz). Mesela fahişelik her kültürde binlerce yıldır var, bu işi kadınlar yapıyor erkekler yapmıyor (eser miktarda yani jigololar falan).
Bu iş nasıl başladı ya? Yani gerçekten biyolojik ve fıtri olarak erkeklerin cinsel dürtüleri o derece güçlü mü, ya da binlerce yıldır insanoğlu bu konuda böyle bir anlayış oluşturup ortak kültür olarak genlerimize mi kodladılar nomıssızlar. Tam şu anda hem erkek hem de kadın olmayı istedim ne güzel karşılaştırma yapabilirdim.

Bu çok eşliliği aldatmayı falan ilk kim çıkardı yaw

Çocuk olduktan sonra eşlerini cepte görüyorlar sanırım erkekler çok ilgi gösteriyorsanız üzerine düşmeyin biraz umursamayın azıcık eşinizi erkekler hamilelikte ve çocuk olduktan sonra ya ilgisiz kalıyorlar ya da şeytan dürtüyor.Siz kendinizle ilgilenin.Ha diyince boşanın demek de olmaz.Çocuğunuz dünya ya gelsin hayırlısıyla inşallah düzelir.Fazla ilgi olunca da böyle davranıyorlar çünkü.Stres yapmayın herkeste bu durum var işte kurcalayan da çıkarıyor işte meydana..

Bazen erkekler eşleri gebe kaldığın da boşluğa düşüp andropoz belirtileri gösterebiliyor canm.
Tabi bu eşinin yaptığını haklı göstermez.
Ama eşinin yaptığı bu çirkin davranışın o anlıkmı yoksa süreklimi olduğunu iyi ayırt etmelisin.
Gebe kaldığından beri eşinle cinsel hayatınızı sana karşı olan tutumunu davranışlarını vs hepsini otur düşün ve tart derim.
Cinsel hayatınız gebelik sırasın da durduysa eşin kendini ispatlamak istemiş olabilir ego tatmini yapmak istemiş olabilir yada fantazi düşünce ile mastürbasyon yapmayı beceremediği için böyle bir yol izleyerek orgazm olup rahatlamak istemiş olabilir.
Çünkü sizin yazdığınız üzere anlaşılıyor ki eşiniz kapıyı açtığında ki yüz ifadesi vs yaptığının ilk defa olduğunu yanlış olduğunun bilincinde ve belliki bundan dolayı utanmış rahatsız olmuş bu da demek oluyor ki eşiniz bu konuda epey yeni ve acemi.
Asıl olan pişmanlığının arkasından gelecek olan tutumu ve bu durumun devamlılığının olma ihtimali.
Artık bunuda siz takip edip anlayacaksınız.
Eşinizi en iyi siz tanıyor siz biliyorsunuz.Bundan sonra atacağınız her adımı eşinizi tanıyan kadın olarak atın.
Sizin kalbiniz ne diyor?
Affetmek mi? Yoksa bırakıp gitmek mi?
Afederseniz eşiniz aynı şeyi tekrar yaparmı? Böyle bir durumda ayrılırsanız sizin ve bebeğiniz için ne olur?
Bunları iyice otup gözden geçirin derim.
Hatta eşinizle konuşun ve bir süre evden gitmesini isteyin bu istek bile eşiniz için bir ders olacaktır.
Ve bu durumu asla ne kendi ailenize nede eşinizin ailesine anlatmayın.
Verdiğiniz karar doğrultusunda aileleri toplar açıklama yaparsınız.
Ama şu anda önce bir kritik yapın kendinizi aklınızı bir toparlayın derim.
Malum hamilelikte hormonlar tavan yaptığı için çok sağlıklı düşünemiyoruz.
Daha hassas daha duygusal oluyoruz.
Birde çok stres yapıp kendini de bebeğini de üzme canım.
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşaAllah...

Konu sahibi ve kocası ile ilgili hiç bir şey biz kk üyelerini ırgalamaz değil mi,hiç birimiz yorum yapmayalım o halde :)
Konu sahibi boşanır boşanmaz bilemem,kendi bileceği iş ama ben o durumda kalsam ne yapacağımı belirttim.Kocamın beni sevmesi onu her konuda affedeceğim anlamına gelmez.Bir şeyleri görmezden gelerek mutlu olmaya çalışmak mutluluk getirmez,hatta psikolojisini bozar insanın,ot gibi yaşarsın.
Bana , sadakatsiz,güvensiz ve sürekli diken üstünde bir evliliği sürdürmeye çalışmak,yalnız çocuk büyütmekten çok daha ağır ve zor geliyor.Bu yüzden ben kolay olanı seçerdim zor olanı değil...Bana zor gelecek bir durumu da konu sahibine tavsiye edemem.

Rabbim hakkında hayirlisini versin
En mutlu olucagn zamanda bu igrençligi nasil yapar pis adam pis nolucak
Üzüldüm senin için

Elbetteki herkes kendisine göre yorum yapıyor ama az çok karşındakinin ahvalini kestirdiğinde ona fayda verecek yorum yapılmalı diye düşünüyorum. Aksi halde yorumların hali ekmek bulamıyolarsa pasta yesinler tadında oluyor.Ayrıca şöyle bir şey var gerçekten kocasının algısı problemli olabilir aldattığını düşünmüyor bile olabilir. Böyle tipler var, yok değil. O zaman eğer ona şans vermek istiyorsa bu algısını düzeltmekten başlayabilir. Ne olursa olsun inş az üzüldüğü şekilde sonuçlanır bu durum umarım

Mügecim sen ihaneti yaşamış bi kadınsın.sen bari yapma.

Bence fiziksel olarak gucsuz oldugumuz icin taa ilk medeniyetlerden itibaren kadinlar 2.sinif vatandas muamelesi gormusler. Hatta oy hakkina sahip olmamiz bile 20.yuzyila dayaniyor dunyaca. Bunun bir suru ornegi var sadece oy hakki degil tabi ki.
O yuzden alinip satilmislar, kole olmuslar, hizmetkar, seks iscisi vs. olarak calistirilmislar.
Yani mal olarak gorulmusler. Ve kizlik zari olgusu da buna canak tutmus. Sifir mal almak istemisler yillarca. Su anda da cogu erkegin kafasinda olan istek gibi.
Kisaca kadin zayif oldugu icin kullanilan bir olgu. Konu sahibi hala diyor ki "ben kadinlik gorevimi yerine getiren biriyim" Gorev mi? Yani hala bu dusuncedeyiz. Esyayiz sanki, bir gorevimiz var 'erkegimize' karsi.
Henuz tam anlamiyla uygarlasamadigimiz icin de (insanlik olarak sadece Turkler olarak degil) kadin-erkek arasinda bu tur farklar devam ediyor.
Bir de kadin 9 ay bir adamin cocugunu karninda tasirken erkekler spermlerini dagitmaya uygun bir fizyolojiye sahipler.
Yoksa cinsel isteklerinin kadinlardan daha yuksek oldugunu dusunmuyorum. Bir kadin olarak ben de masturbasyon yapiyorum. Libidom nisanlimdan daha yuksek. Cogu kadinda da cinsellik ihtiyaci en az erkeklerinki kadar yogun bunu da goruyorum.
Yani bilincaltimizda kadinlari esya olarak degil de insan olarak gorebilirsek, istedigi zaman bir kadin da 10 erkekle yatabilir ve kimse ona "hafif kadin, namussuz, kimse almaz bunu" diyemez. Boylece erkeklerle ayni sartlara sahip olmus oluruz. Jigololar cogalir, kadin seks iscilerinin sayilari azalir.
Ama bu forumda atiyorum ben 15 adamla yattim nisanlim 16 kadinla desem bana namussuz kadin diyecek biiir suru hemcinsimi bulabilirim. Ki goruyoruz da mesela evlenmeden ayni evde yasayanlara "kendini kullandirtma" diyen ablalari.
Esyayiz kullaniliyoruz cunku.
Bu kafadan cikmamiz da Turkiye acisindan nereden baksan 100 yil alir.
Bilmiyorum katiliyor musun soylediklerime ama mantiken bu aciklamayi yaptim ben kendime cok eslilik ve aldatma ile ilgili.

hayata kusturdu benı sevgınınde aşkında varlıgının olmadıgını bana kanıtladı oysakı nasılda severdım onu şimdi bı enkaz oldum ne yaptımkı ben ona bunu anlamıyorum

Bugünlerde nedir bu adamların aldatma sevdası,sanal-gerçek her türlü yolunu buluyorlar bir de kabul etmiyorlar.Allah akıl fikir versin.

Cevabı belli bir soru

Hemcinslerimin cogu da olabilir, bunu ihanet saymayabilir demişler ya dumur oldum.
Konu sahibi, esimi seviyorum ama su siralar cinsel olarak yakinlasmadik, ben de sanalda tanıştığım erkeklere çıplak foto gonderip seks konuşuyorum dese kadının ne ahlaksizligini birakirlardi ne edepsizligini.
Bu ikiyüzlü ahlak anlayisindan tiksinyorum iste.

kendime yediremiyorum ben sanal ya gerçek yatmadım yatmqmda dıyo ama bence farkı yokkı sonuçta o kızla zevk bulmuş yaa haksızmıyımmmmmmm
Aynen canim bnmde basima oyle geldi onu gordugum anda ölsem daha iyiydi dedim aynen bosluga dustim fln dedi cok yalvardi bnde annesine dedim oglun boyle yapti bn gidecem dedi sonra hepsi babasi abisi annesi cok kizdilar feln cok zor gunler yasadim halada unutamiyorum ama o ilk ve sondu galiba cunku takip ediyorim ama is isten gecti cok agladim cok.uzuldum .ne yapalim birakamadim cok seviyordum ama birdaha yakalarsam.and olsun ceker giderim senide herkese rezil ederim bu yaptigini yanina birakmam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…