- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
Bence toplumun o olgunluga erişmesine daha var. Kimseye boşan yada boşanma diyemem herkesin potansiyeli olayları göğüsleyişi farklı. Konunsahibinin halinden boşanmayacağını farzederek o minvalde yorum yapıyorum. Boşanmayacak ve doğurmak üzre olan bir kadının kocasına saydırıp kadını daha da mutsuz etmek yerine moral verici yorumlar yapmayı tercih ediyorum
çok teşekkür ederin şimdi güvensen olmaz güvenmesem olma ikilem çok korkunççç
Ben geyik olsun diye "bak öyle bir durumda anlarim doktora gidince, ona gore hee" dedim. Sinirlendi ve karşılık olarak "belki de senden oturu olmuştur ben de anlamış olurum" dedi.
Bazen erkekler eşleri gebe kaldığın da boşluğa düşüp andropoz belirtileri gösterebiliyor canm.ben 4yıllık evliyim lise tanıstık eşimle çok aşık olduk evlendık 3yıl çoçugumuz olmadı tam evlada kavustuk ki yamuk yaptı bana bir gun ısten bı geldim bu kapıyı geç açtı bı tuaf ifade vardı yuzunde bu duşa girdi benide şeytan dürttü telini karıştırdım pekte yaptığım iş degıldir rabbim gösterecek yaa ölsem daha iyiydi.bir arkadaşlık sitesinde bi kızla cinsellik konuşmuş birde üstüne birbirlerine cıplak vucutlarını göstermişler çok özür diledi çok agladı ama affedemiyorum tam düzeliyorum gene aklıma geliyo 7aylık bebege hamileyim yavrumda sitresimi hissediyor ne yapacagımı bılmez haldeyim konuşmak ıyı gelecek(
Çünkü o adamla evli. Düşüncesinden banane dediğin adamla evlenmezsin zaten. Ben bunu normalleştirmeye çalışmıyorum, herhalde aldatmayı normal sayabilecek en son kişilerdenimdir :) Fakat farkındaysanız konu sahibi doğurmak üzere ailesinden çekiniyor ve kocasını seviyor. Tüm bu bileşenler onun boşanma kararını almasını zorlaştırır haksızda sayılmaz. Biraz böyle yaşamadığımız şeyin celladı oluyoruz ama inanın insanın başına gelince durum farklı oluyor.Kaldı ki kocasının böyle algısı olabilir, adam sadece tatmin oldugunu onun icin bisey ifade etmediğini karısını sevdiğini düşünebilir bu ne sizi ne beni ırgalar.Karısı bunu affetcekse burdan yuruyup yuregını ferahlatabılır. Kı konu sahıbı bosanmayacak o zaman kocasıyla mutlu olmaya calıssın, kendısı ıcın.
ben 4yıllık evliyim lise tanıstık eşimle çok aşık olduk evlendık 3yıl çoçugumuz olmadı tam evlada kavustuk ki yamuk yaptı bana bir gun ısten bı geldim bu kapıyı geç açtı bı tuaf ifade vardı yuzunde bu duşa girdi benide şeytan dürttü telini karıştırdım pekte yaptığım iş degıldir rabbim gösterecek yaa ölsem daha iyiydi.bir arkadaşlık sitesinde bi kızla cinsellik konuşmuş birde üstüne birbirlerine cıplak vucutlarını göstermişler çok özür diledi çok agladı ama affedemiyorum tam düzeliyorum gene aklıma geliyo 7aylık bebege hamileyim yavrumda sitresimi hissediyor ne yapacagımı bılmez haldeyim konuşmak ıyı gelecek(
Burada herkes kendi bakis acisina gore yorum yapiyor, ben konu sahibinin bakis acisina gore yorum yapamam. Oyle yapacaksam konu acilmasinin bir anlami yok. Bazen kadinlar guc bulmak icin konu aciyor. Biz kadin kadina bile bu aldatma sayilmaz sineye cek dersek zaten dediginiz gibi toplumun o seviyeye gelmesine daha cok olur. Ayrica ben gercekten bosanmanin bir 10 yil onceye gore cok daha kolay karsilandigini ve daha guclu kadinlar yetistigini dusunuyorum. Bosanma oranlari da bunu gosteriyor. Ha ben adama serefsiz va tarzi yorum yapilmasini dogeu bulmuyorum o konuda haklisiniz. Kendi adima bosan yazmadim, ben olsam affetmem ama konu sahibi bosanacaksan soyle yap bosanmayacaksan da boyle yap yazdim. Ne kulliyen ayril bu serefsizden demek dogru ne de nasil olsa bosanmayacaksin bosver bu aldatma sayilmayabilir dogru. Sonucta bu kisinin kendi hayati kendi karari isterse yoldan gecen kadina bakti diye bosanir isterse de defalarca reelde aldatilir bosanmaz.
Mügecim sen ihaneti yaşamış bi kadınsın.sen bari yapma.Normalde cinsel hayatınız nasıldı? 7 aydır (hamile kaldığından beri) hiç bir şekilde sevişmiyor musunuz?
İnterneti bu amaçla kullandığını daha önce gördün mü? .. bir sürü faktör var ya. Şimdi herkes adama yüklencek ama bazı insanların algısında bu aldatma bile değil. Yaparken ihanet ettiklerini bile düşünmüyorlar. Özellikle erkekler. Sorunlu bir algı evet ama seni sevmediğinden vs yapmıştır değil bana göre. Yani boşanmayacağına göre kendine ve bebeğine eziyet etme, kocanı tehdit et ve hayatına devam et
Bence fiziksel olarak gucsuz oldugumuz icin taa ilk medeniyetlerden itibaren kadinlar 2.sinif vatandas muamelesi gormusler. Hatta oy hakkina sahip olmamiz bile 20.yuzyila dayaniyor dunyaca. Bunun bir suru ornegi var sadece oy hakki degil tabi ki.
Kabul edelim ki enişte bey doksana çakmış
Şaka bir yana senin dediğin açıdan bakmamıştım hiç olaya, şimdi düşünceden düşünceye atlayacağım fakat senin cümleler bunu sorgulamaya itti:
Şimdi malumumuz erkekler kadınlardan daha çok aldatıyor neden çünkü onlar cinselliğe daha düşkün onların nefsi daha çok bilmem ne (hep böyle açıklıyoruz). Mesela fahişelik her kültürde binlerce yıldır var, bu işi kadınlar yapıyor erkekler yapmıyor (eser miktarda yani jigololar falan).
Bu iş nasıl başladı ya? Yani gerçekten biyolojik ve fıtri olarak erkeklerin cinsel dürtüleri o derece güçlü mü, ya da binlerce yıldır insanoğlu bu konuda böyle bir anlayış oluşturup ortak kültür olarak genlerimize mi kodladılar nomıssızlar. Tam şu anda hem erkek hem de kadın olmayı istedim ne güzel karşılaştırma yapabilirdim.
Bu çok eşliliği aldatmayı falan ilk kim çıkardı yaw
kendime yediremiyorum ben sanal ya gerçek yatmadım yatmqmda dıyo ama bence farkı yokkı sonuçta o kızla zevk bulmuş yaa haksızmıyımmmmmmm
Mügecim sen ihaneti yaşamış bi kadınsın.sen bari yapma.
Cevabı belli bir soruSorsana ona, sen erkeklerle sanal seks yapip ciplak fotograflarini gondersen, ama yatmadim ki desen ne yaparmis.
Cevabı belli bir soru
Aynen canim bnmde basima oyle geldi onu gordugum anda ölsem daha iyiydi dedim aynen bosluga dustim fln dedi cok yalvardi bnde annesine dedim oglun boyle yapti bn gidecem dedi sonra hepsi babasi abisi annesi cok kizdilar feln cok zor gunler yasadim halada unutamiyorum ama o ilk ve sondu galiba cunku takip ediyorim ama is isten gecti cok agladim cok.uzuldum .ne yapalim birakamadim cok seviyordum ama birdaha yakalarsam.and olsun ceker giderim senide herkese rezil ederim bu yaptigini yanina birakmam dedimkendime yediremiyorum ben sanal ya gerçek yatmadım yatmqmda dıyo ama bence farkı yokkı sonuçta o kızla zevk bulmuş yaa haksızmıyımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?