Eşim sanırım kv ye para yediriyor

Para yediriyor ve anne aynı cümlede nasıl kullandınız?

Aldığı ev araba değil yiyecek ve ufaktefek eşya , çocuğunuz var mı bilmiyorum ama varsa ilerde o size bir gün bile para yedirmez dilerim

Üzgünum ama haksizsiniz..
icinden gelmis aliyor. sizi zor durumda mi birakiyor..
Belki de annesi diyordur ki annem ben alamiyorum sen al bu parayı gönlüne gore al getir bana da..

Siz 10 yıllık kabanı giyseniz heryeri sökük içinde yamayıp yamayıp giyseniz. eşinizde annesini balla cevizle beslese razı olurmusunuz. o annesiyse bende 10 yıllık karısıyım ve eşim için çok fedakarlıklar yaptım. burdan biri eşin sana çalış kazan kendi paranı ye diyebilir demiş. anlamıyorum biz eş olarak kocalarımızın kazancında hiç mi hakkımız yok. bakıyorum da buraya cevap yazanların çoğu erkek anası belliki oğulları büyüdüğünde baktım büyüttüm oda bana yapacak evdeki eşi çocuğu ne yaparsa yapsın kafasında insanlar

Babam haftalık pazarımızla aylık erzak paramızın yarısını verir. ama benden bitek çöp kabul etmez durumumuz kötü diye

E size de para yediren biri varmış sizin tabirinizle demek ki. Anladığım kadarıyla siz çalışmıyorsunuz. E siz de çalışın? Taşıma suyla değirmen dönmez. Durumu o kadar kötü olan kadın çalışmalı bence. Babanızın parasını yemek size dokunmuyor mu yani? Kv yerken pek dolusunuz da, kendiniz yerken şikayetiniz yok sanırım. Siz herkes size yedirsin istiyorsunuz da, öyle dünya yok. Kaç yaşına gelmişsiniz, çalışın.

Çocuklarınız yarın birgün büyüdüğünde eli dolu gelirse evinize, gelininiz yada damadanıza dersiniz aaa paranızı bana yedirmeyin ama diye..

Bende sandim ki maasin yarısını veriyor iki bal ceviz aldı diye ne olacak belki de tepkilerinizi bildiği için eşiniz size dememistir :-(

Kv ne alınan hicbir şey bugüne kadar gözüme batmadı ne kadar darda olursak olalım bizim soframıza konan şey onunda boğazından geçsin isterim..ne var ki eşim calismis elindekini ANNEsine birşeyler almış.. Paylaştıkça bereketin arttığına inanirim ki o annesi yaa..para yedirmek çok ağır bir söylem olmuş..

ayni seyi esim yapsa belki bende memnun olmazdim amaa sizinki gercekten agir olmus, para yedirmek ne demek,?? yillarca esiniz onlarin parasini cok güzel yemis ama.. hem ne güzel kadinin durumuda iyi degil, gelip sizle de oturmuyor, bi ceviz bi kap almis onuda cok görmeyin artik ..

Siz 10 yıllık kabanı giyseniz heryeri sökük içinde yamayıp yamayıp giyseniz. eşinizde annesini balla cevizle beslese razı olurmusunuz. o annesiyse bende 10 yıllık karısıyım ve eşim için çok fedakarlıklar yaptım. burdan biri eşin sana çalış kazan kendi paranı ye diyebilir demiş. anlamıyorum biz eş olarak kocalarımızın kazancında hiç mi hakkımız yok. bakıyorum da buraya cevap yazanların çoğu erkek anası belliki oğulları büyüdüğünde baktım büyüttüm oda bana yapacak evdeki eşi çocuğu ne yaparsa yapsın kafasında insanlar
Siz niye çalışmıyorsunuz gerçekten de. O kadar kişi sormuş, cevap vermemişsiniz.

Kızlar merhaba, başlıktanda anlamışsınızdır derdimi kyınvalidenin evine ne zaman gitsem bizim evde olanların aynısını görüyorum özellikle eşimin bizim eve aldığı şeylerin aynısı. mesela geçen baş almış petek bal kabı farklı güzel. bugün baktım aynından kv ninde dolabında var. karfurdan ceviz almıştı kv nin evindede karfur poşetinde miktarıda aynı. geçen eve güzel bi tepsi almıştı aynından orda da var. daha neler neler. kv nin maddi durumuda kötü değil iki maaşı iki kirası var yalnız yaşıyo. anlıycanız eve ne alsa orayada alıyo. bu durumun nasıl önüne geçebilirim.
Ne yanlış bir bakış açısı oğlunuz varsa ilerde oda size para yedirecek şimdiden onun önlemlerini alın bence siz

Tamam arkadaşlar siz iyi gelin olun ben zalim gelin olayım ne yaşadığımı ben bilirim. ne desem boş size başınıza gelmeyince anlamazsınız Mune Mune hanım konum kapatın lütfen burda maşallah herkez çok cömert herkez çok iyi bu kadar iyi insanın arasında benim işim yok

hanfendi esiniz cikarip bilezikde alabilir, siz sanlsiniz, kayinvalideniz muhtac degil yada esiniz onlarin borcunu ödemiyor... walla benim kayin validem bana muhtac degil diye sükrediyorum .. üstelik belki kayin validen ona para veriyordur, diger arkadaslarimin dedigi gibi kadincaz ölünce o kayinvalideden kalan evleri paralari cok güzel yiyceksiniz bi bali cok görmeyin , cok kommik oluyor

Tamam arkadaşlar siz iyi gelin olun ben zalim gelin olayım ne yaşadığımı ben bilirim. ne desem boş size başınıza gelmeyince anlamazsınız Mune Mune hanım konum kapatın lütfen burda maşallah herkez çok cömert herkez çok iyi bu kadar iyi insanın arasında benim işim yok
________

Senin KV (bu da ne demekse) ölmemişmiydi ? zeynepguven1986 bu hesapla bunu paylaşmıştın. Şimdide öbür tarafa eşiniz EFT mi yapıyor yoksa havale mi ?

Mune deşifre etmemek için kendini zor tutmuş bu konuda da ben tutamadım.

Senin KV (bu da ne demekse) ölmemişmiydi ? zeynepguven1986 bu hesapla bunu paylaşmıştın. Şimdide öbür tarafa eşiniz EFT mi yapıyor yoksa havale mi ?

Mune deşifre etmemek için kendini zor tutmuş bu konuda da ben tutamadım.
Oh be vallahi yüreğimin yağları eridi, insanların duygularıyla oynamıştı.

Back
X