- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 969
- 688
canım dusuncelerını ve yorumunu ıcın tesekkurler..esım 1 ay boyunca boyledı ılgısız sevgisiz cekti gitti insan bı arar esım evde tek bı ıhtıyacı var mı hasta mı sagmı oldumu hocc kocam bı hıc...arkadasım dıyorsun benım esımde oyle yapsa ceker baska ıle gıderım ekonmık bakımda ıyı olman lazım onları yapman ıcın esım bana 1 hafta ıcın 10 yt harcılık bıraktı yemın ederımkı ve kredş kartı var 10 ytl ne yapılabılır...neye uzulecegım sasırıdım
10 tl mi bırakmış ????????:1ninca:
Ne bu yaaa..
Ne saygısı var ne de sevgisi sana...klava:
Tüh onun suratına...klava:
Hangi ile gitti ?
Bu adamdan sana fayda yok........yasakkelime
hherşeye inanırım ben anlat şekerim
esım mersıne gıtmıs ve dun donmus malatyada bı otelde kalıyor..işe gidip ordan otele gecıyor..dun donmus ama benı haberım yok malatyada evıne gelmıyor otele gidiyor
ve eskı nısanlımı benle gorusmek ıcın bana mesaj yazıot kafayı ıyıecem
Ay ne kadar büyütmüşsünüz bu işi ya.Eşinizle sizin göbeğiniz birmi kesildi.Benim eşim şehir dışında çalışıyor sadece hafta sonları geliyor ne yapayım yani.Seninde eşin müfettiş olsaydı sürekli gitseydi ne yapardın.Hayret ya ne kadar sıkıyorsunuz bu adamları.Yapacak olan adam eşi öbür odada otururken bile kafasına koyduysa yapar zaten.Kendine uğraşlar bul biraz böyle bütün dünyan kocan olmasın ona sarma böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?