Eşim senden iğreniyorum diyor

masum kiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
88
-102
1
20
Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili sorunlarımiz var eşim her yanasmaya calistigimda seni istemiyorum dokunma bana senden iğreniyorum benden uzak dur seni sevmiyorum 1 ay oldu boyle yapali bide yani 17 haftalık hamileyim bu 1 ay beni çok kötü yaptı her böyle dediğinde o mışıl mışıl uyurken ben ağlıyorum böyle dedikçe kendimi değersiz görüyorum sürekli bosanicam senden diyor sizce niye böyle yapıyor olabilir?

Eski konuklarınıza biraz baktım, 1 aydır değil uzun zamandır söylüyormuş
Şiddette varmış, bu evliliğin sonu yok.
Keşke hamile kalmadan önce boşanmayı kabul etseydin
Keşke şimdi aynı şeyi bende diyorum kabul edemedim kendime yediremedim kaçarak evlendigmiz için kendimi hep bura mecbur hisetim ve sonuç böyle oldu canim hiç bu kadar yanmamista hiç hayatimda bu kadar çaresiz histemexdim

Öyle, çocuğun evliliği kurtaracağını sanıyorlar. Bu sefer olan hem kendine hem çocuğa oluyor
Ayn öyle bende bı hata yaptım çocuğun bizi duzelticegni sandım ama çocukla bı alakası yokmuş zaten bizim evliliğimiz uzun zaman önce bitmiş şimdide ben yanasmaya çalışıyorum belki düzelir birşeyler diye iyi davranıyorum ama git gide kotulesiyor ilişkiye girmiyoruz ve ben dahA çok gencim 20 yaşındayım yani ilişkiye girmeyi istiyorum

Keşke şimdi aynı şeyi bende diyorum kabul edemedim kendime yediremedim kaçarak evlendigmiz için kendimi hep bura mecbur hisetim ve sonuç böyle oldu canim hiç bu kadar yanmamista hiç hayatimda bu kadar çaresiz histemexdim
Evlenmek kadar boşanmakta normal. Dünyanın sonu değil ki. Niye bunlara göz yumuyorsun. Yazık günah sana ve bebeğine
Aksine bu adamdan senin boşanmak istemen lazım

Ayn öyle bende bı hata yaptım çocuğun bizi duzelticegni sandım ama çocukla bı alakası yokmuş zaten bizim evliliğimiz uzun zaman önce bitmiş şimdide ben yanasmaya çalışıyorum belki düzelir birşeyler diye iyi davranıyorum ama git gide kotulesiyor ilişkiye girmiyoruz ve ben dahA çok gencim 20 yaşındayım yani ilişkiye girmeyi istiyorum
Düzeltmez, Çok çok gençsin kaç kurtar kendini de bebeğini de
Böyle hayat mı olur

Evlenmek kadar boşanmakta normal. Dünyanın sonu değil ki. Niye bunlara göz yumuyorsun. Yazık günah sana ve bebeğine
Aksine bu adamdan senin boşanmak istemen lazım
Çok istedim bosanmayi ama hep içimde birşey beni durdurdu ne bende bilmiyorum korkumu yoksa milletin ne diyecegi dusuncesimi yada sevdiğim aşık olduğum adamın böyle olduğunu kabul etmek mi istemedim bilmiyorum

Düzeltmez, Çok çok gençsin kaç kurtar kendini de bebeğini de
Böyle hayat mı olur
Vala ben kaç kere gittim bu evden her seferinde kendi ayaklarimla geri döndüm sanki baba evi bana hiç tanımadığım bir yermiş gibi hisetim yani bunca yıl yaşadığım ev bana çok yabancı geldi sanki kendi evim degilde bı misafirliğe gitmişim gibi hisetim

Çok istedim bosanmayi ama hep içimde birşey beni durdurdu ne bende bilmiyorum korkumu yoksa milletin ne diyecegi dusuncesimi yada sevdiğim aşık olduğum adamın böyle olduğunu kabul etmek mi istemedim bilmiyorum
Millet ne derse desin,sanki onlar mı seninle bu çileyi çekiyor.
Sevdiğin adam kötü biri, kabullen ve yoluna bak

Vala ben kaç kere gittim bu evden her seferinde kendi ayaklarimla geri döndüm sanki baba evi bana hiç tanımadığım bir yermiş gibi hisetim yani bunca yıl yaşadığım ev bana çok yabancı geldi sanki kendi evim degilde bı misafirliğe gitmişim gibi hisetim
Çok uzun zaman değil ki evliliğiniz. 18 yaşında kaçmışsın,18 yaşına kadar o evdeydin. Hem ne kadar kötü olabilir ki en azından şuan yaşadığın evden daha huzurludur bence

çocuğun bizi duzelticegni sandım ama çocukla bı alakası yokmuş zaten bizim evliliğimiz uzun zaman önce bitmiş
Burada sana kaç kişi çocuk yapmadan yolları ayır diye tavsiye verdi. Nasıl düzelir diye düşündün bu aklı nasıl buldun bilmiyorum. Şimdi de senden tiksindiğini söylemiş, burada onun konusunu açacağına aile evine dönüp "benden tiksindiğini söyleyen eşe bağımlı olmam" gibi bir konu açsan daha mantıklı olmaz mıydı. Ama tabi artık hamilesin aile evine dönüşün de zor olur. Bazı şeyleri ne olacağını bile bile gözü kapalı yaşamamak lazım. Şimdi ne yapacaksın acaba. Çocuk doğunca kaç yaşına gelmiş bir insanın nasıl kişiliği değişebilir, bir anda sevgi dolu, mükemmel biri haline gelebilir zaten bunu nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum

Ailen en azından sana senden tiksiniyorum demez, seni bu kadar değersiz hissettirmezdi. Elin adamı her şeyi yapıyor ama aile evi yabancı geliyor

Burada sana kaç kişi çocuk yapmadan yolları ayır diye tavsiye verdi. Nasıl düzelir diye düşündün bu aklı nasıl buldun bilmiyorum. Şimdi de senden tiksindiğini söylemiş, burada onun konusunu açacağına aile evine dönüp "benden tiksindiğini söyleyen eşe bağımlı olmam" gibi bir konu açsan daha mantıklı olmaz mıydı. Ama tabi artık hamilesin aile evine dönüşün de zor olur. Bazı şeyleri ne olacağını bile bile gözü kapalı yaşamamak lazım. Şimdi ne yapacaksın acaba. Çocuk doğunca kaç yaşına gelmiş bir insanın nasıl kişiliği değişebilir, bir anda sevgi dolu, mükemmel biri haline gelebilir zaten bunu nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum
Ben hiç birşeyi kabulenemedim bir türlü kafamda bitiremedim git gide psikolojim bozuldu git gide böyle davrandıkca kendimi bura mecbur hisetim keşke bu adamla evlenecegme hiç evlenmesegdim diyorum çünkü hayatımda hiç bu kadar ezilmemistim ve bu kadar çaresiz histememistim

Ben hiç birşeyi kabulenemedim bir türlü kafamda bitiremedim git gide psikolojim bozuldu git gide böyle davrandıkca kendimi bura mecbur hisetim keşke bu adamla evlenecegme hiç evlenmesegdim diyorum çünkü hayatımda hiç bu kadar ezilmemistim ve bu kadar çaresiz histememistim
Seni kabullenemeyen çocuğuna nasıl bakacak. Şddete eğilimi olan bir babası olacak, çocuğa yazık değil mi. Hamileliği stresli geçirmemen lazım hamileyken de sana kötü davranabilir. Kendi başını zaten yakmıştın şimdi de o bebeğe yazık daha ne diyelim

Demek istediğim başka bir şey bir aydır yakinlasmiyoruz ilişkiye giremiyoruz eskiden girerdi ne olursa olsun ama artık dokundurtmuyor bile

Ya of şöyle konuları açıp anca sinir ediyorsunuz insanı. Boşan desek boşanmam dersin şimdi, ne diyelim otur sen de ondan iğren.

Back
X