Eşim senden iğreniyorum diyor

Sülalede komşuda arkadaşlarda falan hiç yeni doğmuş bebek tecrübeniz oldu mu? Hiç durmadan ağlayan, memede sakinleşen anne kokusu arayan bir canlıyla baş edebilecek misiniz? Onu da mı jiletleyeceksiniz sussun diye? Kaçtığınız günden beri sizi istemeyen şiddet gösteren adamdan ısrar kıyamet çocuk yapınca birden mutlu mu olacaktı herkes? Başkasıyla görüşüyor kocanız, bu da mı durdurmadı sizi? Aileniz de o adamın çocuğunu istemeyiz demişler? Nedir planınız, ben siz olsam sosyal hizmetlere verirdim. Sorumluluk sahibi, mantıklı hareket eden, çocuğun üstün yararını gözeten insanlar büyütsünler. Siz de aşkınızı yaşamaya devam edersiniz. O çocuklara kötülüğü huzursuzluğu şiddeti daha doğmadan yaşatıyorsunuz. Kendini jiletleme sorununu çözmeden çocuk doğurun aferin.
Gözümüzden sakındığımız üstüne titrediğimiz aman hiçbir kötülüğü öğrenmesiler diye yanlarında konuşmaya korktuğumuz haber kanalı izlemediğimiz çocuklar böyle bilinçsiz insanların yetistirdigi psikolojisi bozuk çocuklar yüzünden ileride çok büyük sıkıntılar çekecekler. yani sadece kendilerine zarar vermiyorlar toplanıp bir bütün olduklarında herkese zarar veriyorlar . Rabbim evlatlarımızı korusun başkalarının çocuklarına üzülüyoruz ama ileride bütün bunları sıkıntısını bizim çocuklarımız çekecekler

Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili sorunlarımiz var eşim her yanasmaya calistigimda seni istemiyorum dokunma bana senden iğreniyorum benden uzak dur seni sevmiyorum 1 ay oldu boyle yapali bide yani 17 haftalık hamileyim bu 1 ay beni çok kötü yaptı her böyle dediğinde o mışıl mışıl uyurken ben ağlıyorum böyle dedikçe kendimi değersiz görüyorum sürekli bosanicam senden diyor sizce niye böyle yapıyor olabilir?
Senden iğrendiği için dokunmuyor işte, iğreniyorum demiş hala neden diye soruyo musun? Bide böyle bi evliliğe bebek getireceksin, şimdi çocuk var boşanamam dersin, zavallı bebek kendini jiletleyen bir anne ile büyüyecek.
Hiç çevrenizde akıl veren yok mu size, hadi orda yok diyelim bu sitede bile neler neler yazıldı. Kendi düşen ağlamaz, kır dizini otur evinde adamada yaklaşma. İğrenmediği arzuladığı kadınla birlikte oluyodur zaten, sende evde beklersin kirli donlarını yıkar çocuğunu büyütürsün. 20 yaşında kendine seçtiğin hayat bu

Ayn öyle bende bı hata yaptım çocuğun bizi duzelticegni sandım ama çocukla bı alakası yokmuş zaten bizim evliliğimiz uzun zaman önce bitmiş şimdide ben yanasmaya çalışıyorum belki düzelir birşeyler diye iyi davranıyorum ama git gide kotulesiyor ilişkiye girmiyoruz ve ben dahA çok gencim 20 yaşındayım yani ilişkiye girmeyi istiyorum
Adam seni sevmiyorum diyor istemiyorum diyor birde hamilesin derdin sevişmek mi?

Ayn öyle bende bı hata yaptım çocuğun bizi duzelticegni sandım ama çocukla bı alakası yokmuş zaten bizim evliliğimiz uzun zaman önce bitmiş şimdide ben yanasmaya çalışıyorum belki düzelir birşeyler diye iyi davranıyorum ama git gide kotulesiyor ilişkiye girmiyoruz ve ben dahA çok gencim 20 yaşındayım yani ilişkiye girmeyi istiyorum
Çocukların günahına giriyorsunuz ne kadar bencil insanlarsınız ya. Neyse hamilesin bir şey demicem. Dayak yiyormuşsun don annenin evine yapacak bir şey yok. Aldır desek hem zaman geçmiş hem günah diyeceksiniz

Her anne olacak kadına demem. Çocuğu doğurun ve yuvaya verin. İnşallah sevgi dolu bir ailesi olur. Sizde aklınızı başına alın. Aile evine dönüp, tedavi olun.

Yorumları okumadım ama eminim arkadaşlar da aynı şeylerden bahsetmiştir.
En sevmediğim şeylerden biri konudan kopup neden çocuk, neden evlendin soruları.
Ama gerçekten neden çocuk ya? Sanki kendi hayatınız harikaymış gibi bir de bu hayatın içine çocuk sürüklüyorsunuz. Adama koca olarak bile tahammül edemezken bir de o bebeğin ömür boyu babası olmasını sağlıyorsunuz. Adam sizi dövüyor, bunun ötesi var mı? Hala bizi istiyor musun diye soruyorsunuz. İstiyorum dese koşa koşa dönecek misiniz?

Keşke şimdi aynı şeyi bende diyorum kabul edemedim kendime yediremedim kaçarak evlendigmiz için kendimi hep bura mecbur hisetim ve sonuç böyle oldu canim hiç bu kadar yanmamista hiç hayatimda bu kadar çaresiz histemexdim
Yani bunu bile bile hamile kalmışsınız. Sonucu belliymiş. Boşanmayacaksanız ağlamanında bi manası yok.

Yaa vallahi sizin gibilere üzülmüyorum. Ne diye çocuk yaparsınız? Çocuğa yazık.

Bir de ilişkiye girmek istiyorum diyorsun.

Aklın fikrin şalvarında.

Sorunları neden görmezden geliyorsun?

Yazık o bebeğe, ilişki uğruna kim bilir neler gelecek başına.

Psikoloijik destek alıyorumdum ama hamile kalınca doktor tüm ilaclari boslati şimdi durumum daha kötü hale geldi şu anda bi makine varmış onu araştırıyorum tranvalarimi siliyormus öyle tuhaf birsey ben saten psikolojikmen çok yıprandim bu surecte şu anda bazı ağlama krizlerini kendime zarar vererek durduruyorum
Devletin sizin gibilerden bu bebeği alması lazım.

Bugün kendine zarar veren yarın bebeğe de verir.

Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili sorunlarımiz var eşim her yanasmaya calistigimda seni istemiyorum dokunma bana senden iğreniyorum benden uzak dur seni sevmiyorum 1 ay oldu boyle yapali bide yani 17 haftalık hamileyim bu 1 ay beni çok kötü yaptı her böyle dediğinde o mışıl mışıl uyurken ben ağlıyorum böyle dedikçe kendimi değersiz görüyorum sürekli bosanicam senden diyor sizce niye böyle yapıyor olabilir?
ve buna rağmen devam mı ediyorsun.?

Daha çok gençsin, ama yapmamanız gereken ne varsa yapmışsınız.

Yaa vallahi sizin gibilere üzülmüyorum. Ne diye çocuk yaparsınız? Çocuğa yazık.

Bir de ilişkiye girmek istiyorum diyorsun.

Aklın fikrin şalvarında.

Sorunları neden görmezden geliyorsun?

Yazık o bebeğe, ilişki uğruna kim bilir neler gelecek başına.
Vallahi ben de bunun gibilere üzülmüyorum da kendime, aileme ve doğacak çocuğuma üzülüyorum. Bunların doğurdukları yüzünden benim hiçbir eğitimden mahrum bırakmadığım, iyi yetişsin diye yüzlerce kitap okuduğum, araştırdığım çocuğum canından olabiliyor mesela.

Kendisi ne ki çocuğu ne olsun? Toplumsal çürüme bu işte.

Keşke şimdi aynı şeyi bende diyorum kabul edemedim kendime yediremedim kaçarak evlendigmiz için kendimi hep bura mecbur hisetim ve sonuç böyle oldu canim hiç bu kadar yanmamista hiç hayatimda bu kadar çaresiz histemexdim
şimdi sert yazmayayım diyorum da
senden iğreniyorum diyen adamın koynuna girip bilerek gebe kalmış gibisiniz
ne cesaret!

çocuk evliliği düzeltmez eninde sonunda boşanacaksınız olan hep çocuklara oluyor

Çok istedim bosanmayi ama hep içimde birşey beni durdurdu ne bende bilmiyorum korkumu yoksa milletin ne diyecegi dusuncesimi yada sevdiğim aşık olduğum adamın böyle olduğunu kabul etmek mi istemedim bilmiyorum

İçinizdeki o şey size çocuk yap dedi.

İğrenme sebebi ne?

Back
X