- 19 Mayıs 2025
- 87
- 345
- 8
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gelin birbirimize dürüst olalım,bu çaresizliğin nedeni sizsiniz.Bu adamı bulan ,kaçan ,seni sevmiyorum diyen adamın koynuna zorla giren sizsiniz.Bu böyle olmaz kendimi kurtarayım bu adamdan ,demek yerine hamile kalayım da benden ayrılmasın diyen yine sizsiniz.Kötü haberim var size ,adam dışarda çatır çatır sevişiyor yakında bebekli olduğunuza bakmadan sizi kapı dışarı edecek.Bu Şeref yoksunu adamı seçtiğiniz için tebrikler.....Keşke şimdi aynı şeyi bende diyorum kabul edemedim kendime yediremedim kaçarak evlendigmiz için kendimi hep bura mecbur hisetim ve sonuç böyle oldu canim hiç bu kadar yanmamista hiç hayatimda bu kadar çaresiz histemexdim
Eee çocuğun ihtiyaçları için dilenecek misin?Ben korunuyordum 1 ay kulanmadim ilaç yani benim isteğimle olan birşey değil ben ilk evlendigimiz aylarda istiyordum çocuk o zamnalar iyiydik 4 aydan sonra ilaç kullanmaya başlamıştım korunmustum yani ama 1 ay kulanmadim o zamanda param yoktu almak için
Şu tribe de bitiyorum. Baba evinde kendini yabancı hissedecek lüksünüz var mı sizin ya? Kocanın evi daha mı iyi? Dövüp sövüyor adam, asıl orada yabancı hissetmeniz lazım.Vala ben kaç kere gittim bu evden her seferinde kendi ayaklarimla geri döndüm sanki baba evi bana hiç tanımadığım bir yermiş gibi hisetim yani bunca yıl yaşadığım ev bana çok yabancı geldi sanki kendi evim degilde bı misafirliğe gitmişim gibi hisetim
Çünkü orda fik fik yokŞu tribe de bitiyorum. Baba evinde kendini yabancı hissedecek lüksünüz var mı sizin ya? Kocanın evi daha mı iyi? Dövüp sövüyor adam, asıl orada yabancı hissetmeniz lazım.
Her şey bitti, bunun derdine mi düştün? Allah akıl fikir versin.Demek istediğim başka bir şey bir aydır yakinlasmiyoruz ilişkiye giremiyoruz eskiden girerdi ne olursa olsun ama artık dokundurtmuyor bile
Gerçekten derdi oymuş, sonraki mesajlarda gördüm sjdkdkÇünkü orda fik fik yoktövbe tövbe
![]()
Kız burda da yok ki.... iki sokup çıkarmayı fik fik sanıyorÇünkü orda fik fik yoktövbe tövbe
![]()
17 haftalıkmış ve bu çocuk için uğraşmış anladığım ve eski mesajlardan gördüğüm kadarıyla. Hayatta aldırmaz. Kendi de sersefil olur bebeği de sefil eder.Çocuk ne kadarlık? Aldırabilirsen bu dünyaya ve kendine yapabileceğin en iyi iyilik o çocuğu aldırmak olacaktır. Kızım ailen hiç mi sahip çıkmıyor sana, bu yaşta böyle bir bataklığa nasıl saplandın? Kendine zarar veriyorsun, o çocuğa nasıl bakacaksın? Allah'ım tüylerim diken diken oldu.
Sonra gel bunlara anne de ...kendi sefil hayatına bir masumu ortak etmenin neresi annelik??? Evladım için çekiyorum diye de üsten üsten konuşur artık" ulvi varlık"17 haftalıkmış ve bu çocuk için uğraşmış anladığım ve eski mesajlardan gördüğüm kadarıyla. Hayatta aldırmaz. Kendi de sersefil olur bebeği de sefil eder.
Travma silmek diye birşey yok EMDR tedavisini araştır duygu boşaltımi yapıyor çok iyi gelir. Söylediklerine de diyecek sözüm yok kardesim Allah sana akıl fikir ihsan etsin . Lütfen EMDR tedavisi al.Psikoloijik destek alıyorumdum ama hamile kalınca doktor tüm ilaclari boslati şimdi durumum daha kötü hale geldi şu anda bi makine varmış onu araştırıyorum tranvalarimi siliyormus öyle tuhaf birsey ben saten psikolojikmen çok yıprandim bu surecte şu anda bazı ağlama krizlerini kendime zarar vererek durduruyorum
Eşim yüksek lisans, ben üniversite lisans mezunuyum. Türkiye’nin parmakla gösterilen devlet okullarından mezun olduk. İkimizin de yüksek maaşlı işi var. Ailelerimiz desen eğitimli, kültürlü insanlar. Her iki taraf da bir kadının ekonomik özgürlüğü olmalı görüşüyle çocuk yetiştiren insanlar. Bu halimizle bile çocuk yapmadan evvel 40 kez düşündük. Öyle mi olur, böyle mi olur, doğumundan eğitimine kadar her şeyi planladık. Abarttığımız konular da vardır elbette ama ülkenin durumu malum olduğu için planlı ilerlemekte fayda gördük. Her hafta en az 2-3 kitap bitirdik eşimle çocuk yetiştirmeye dair. Tuvalet eğitiminden uyku eğitimine kadar aklınıza gelebilecek her türlü konuda kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz.Bu " çocuk yapınca düzelir." Fikrini ilk ortaya atan ezik mahluk kimse inşallah öbür tarafta slaytla tüm akıl fukarası kadınlar ve sefil olmuş çocuklar tek tek gösteriliyordur.
Yahu benim adam dünyanın en şeker, pozitif insanıydı. Böyle bir adamla bile çocuktan sonra hayat bazen mayın tarlası. Karşılıklı gerim gerim geriliyoruz özellikle uykusuz kalınca. Valla bravo![]()
Zaten sırf bu yüzden dünya üzerinde tersine evrim olduEşim yüksek lisans, ben üniversite lisans mezunuyum. Türkiye’nin parmakla gösterilen devlet okullarından mezun olduk. İkimizin de yüksek maaşlı işi var. Ailelerimiz desen eğitimli, kültürlü insanlar. Her iki taraf da bir kadının ekonomik özgürlüğü olmalı görüşüyle çocuk yetiştiren insanlar. Bu halimizle bile çocuk yapmadan evvel 40 kez düşündük. Öyle mi olur, böyle mi olur, doğumundan eğitimine kadar her şeyi planladık. Abarttığımız konular da vardır elbette ama ülkenin durumu malum olduğu için planlı ilerlemekte fayda gördük. Her hafta en az 2-3 kitap bitirdik eşimle çocuk yetiştirmeye dair. Tuvalet eğitiminden uyku eğitimine kadar aklınıza gelebilecek her türlü konuda kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz.
Şimdi benim çocuğum, bu serserilerin çocuğuyla birlikte mi büyüyecek ya da bir gün gelecek bu serserilerin çocuğu benim çocuğumu sokakta bıçaklayıp öldürecek mi mesela? Benim çocuğum o sersefil çocuklardan saygısızlığı, küfür etmeyi mi öğrenecek mesela? Hesabını kime sorayım? Kendini jiletleyen anneye mi? Sorumsuz babaya mı?
Ayyy erkekim ve sevişme kelimesi aynı karedeAdam sevişse her şey normal gibi devam edicen yani. Tek dert sevişmemek.
Kabullenmek istemiyordur sadeceŞeyi merak ediyorum acaba kendisini de inandırıyor mu acaba gerçekten sadece 1 aydır böyle olduğuna