Eşim senden iğreniyorum diyor

eğer ailen arkandaysa geri dön aileninin yanına
Değiller, o adamın çocuğunu istemiyoruz diyorlar. En duyarlı sizsiniz ama detayları bilmeden yazıyorsunuz. Kaç kişi sakın hamile kalma yazdı. Parasızlıktan korunamamış. Bile isteye hamile kalınacak bir ortam mı? Biz ayrı ailesi ayrı uyardı, dayak yediği itilip kakıldığı ortamda hamile kalmama şansı vardı değil mi? Hala kocam belki düzelir diyor. Bugün biri çıkıp gel burada yaşa çocuğunu doğur parayı düşünme dese gitmez. Kocam benimle ilişkiye girmiyor diye ağlanıyor burada. Siz üyeyi dert edinin biz de çocuğu.

Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili sorunlarımiz var eşim her yanasmaya calistigimda seni istemiyorum dokunma bana senden iğreniyorum benden uzak dur seni sevmiyorum 1 ay oldu boyle yapali bide yani 17 haftalık hamileyim bu 1 ay beni çok kötü yaptı her böyle dediğinde o mışıl mışıl uyurken ben ağlıyorum böyle dedikçe kendimi değersiz görüyorum sürekli bosanicam senden diyor sizce niye böyle yapıyor olabilir?
İğreniyorsa nasıl hamile bıraktı sizi?

Bu bıldırcın vücudumu bi tek sen farkettin 😞😔 Gelmem mii sakalını bıyığını kesip kolye yapıp gerdanıma takarım biliyon mu🤗 Bünyemin kadar zengin misin mesela? Sınırsız loopar taytı alabilecek misin bana? Pavyonuma karışacakmısın? Yatın var mı yatın?
Yatım yok yavrum Battal boy döşeğim var atarız bahçenin ortasına🥰🥰🥰🥰🥰

Çocukların günahına giriyorsunuz ne kadar bencil insanlarsınız ya. Neyse hamilesin bir şey demicem. Dayak yiyormuşsun don annenin evine yapacak bir şey yok. Aldır desek hem zaman geçmiş hem günah diyeceksiniz
Anasının evinde rahat edemiyormus ona değersiz olduğunu tiksinti duyduklarını söylemiyorlar o yüzden rahat edemiyor
onun derdi kendini iğrenç hissettiren biriyle ilişkiye girememek bu zoruna gidiyor tek dert tek sıkıntı adam dokundurtmuyormus🤷

Benim psikolojim çok bozuldu ve ben bu cocugu şimdi istemiyordum başta istemistim ilk evlendiğim aylar bı kadın nasıl der git çocuğunu başka bir aileye ver diye tamam ben iyi değilim kabul ediyorum ama o ailenin nasıl olucagni nereden biliyorsunuz neyse benim tek derdim de sevişmek veya cinsellik değil ha siz öyle düşünebilirsiniz sorun yok ben evet boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim mahkeme günü bekliyordum sonra hamile olduğumu öğrendim esimde çocuk için bir daha deniyelim dedi ama keşke inanmasaydim ha bu arada ben saten ilaç kullanıyordum sadece 1 ay filan kullanmadım korunmadim ondada Alicak param olmadığı için alamadım ben kötü biriyim biliyorum ama size soruyorum siz hamile olduğunuzu ogrenseniz aldirirmiydiniz ?ben yapamadım nedenide ben nasıl bı cana kiyiyim hemde daha masum bı cana ben çok düşündüm aldırmayı ama yapamadim ve çocuğum için eşimin teklifini kabul etim ama bilmiyordum tekrar aynı şeyleri yapacağını kusura bakmayın hepinizden özür dilerim
Valla alacak ailenin sizin olduğunuzdan kötü bir hali yok bu kes
Eşim yüksek lisans, ben üniversite lisans mezunuyum. Türkiye’nin parmakla gösterilen devlet okullarından mezun olduk. İkimizin de yüksek maaşlı işi var. Ailelerimiz desen eğitimli, kültürlü insanlar. Her iki taraf da bir kadının ekonomik özgürlüğü olmalı görüşüyle çocuk yetiştiren insanlar. Bu halimizle bile çocuk yapmadan evvel 40 kez düşündük. Öyle mi olur, böyle mi olur, doğumundan eğitimine kadar her şeyi planladık. Abarttığımız konular da vardır elbette ama ülkenin durumu malum olduğu için planlı ilerlemekte fayda gördük. Her hafta en az 2-3 kitap bitirdik eşimle çocuk yetiştirmeye dair. Tuvalet eğitiminden uyku eğitimine kadar aklınıza gelebilecek her türlü konuda kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz.

Şimdi benim çocuğum, bu serserilerin çocuğuyla birlikte mi büyüyecek ya da bir gün gelecek bu serserilerin çocuğu benim çocuğumu sokakta bıçaklayıp öldürecek mi mesela? Benim çocuğum o sersefil çocuklardan saygısızlığı, küfür etmeyi mi öğrenecek mesela? Hesabını kime sorayım? Kendini jiletleyen anneye mi? Sorumsuz babaya mı?
Sonrada sokak çocuğu deniyor işte ama sokaklar çocuk doğurmuyor kendini bilmez anne babanın ceremesini çocuk çekiyor 🙄 senelerce sonra defalarca tüp Bebek denemesinin ardından ikizlerim oldu ona rağmen bazen sinir krizleri geçirtecek duruma getiriyorlar beni merak ediyorum doğumdan sonra nasıl olacak sağlıkli insanlar bile yorulup helak olurken sürekli aşağılanan eziyet gören kadın kendini jiletleyen kadın nasıl baş edecek 🤦

Öncesinde boşanmamışsınız şimdi boşan desek ama hamileyim bebeğim babasız mı büyüsün der boşanmazsınız. Hoş annesini beğenmeyen bir babayla büyümek çocuk için ne kadar sağlıklı tartışılır. Aradan yıllar geçecek siz hâlâ eşim bana bunu dedi bunu yaptı diye konu açmaya devam edeceksiniz özgüvensizliğinizden dolayı bu evlilikten vazgeçmeyeceksiniz küçük görülmeye devam edeceksiniz.

Back
X