eşim seni mahvederim dedi

eşiniz her türlü haklı.

eğer eşiniz eve tanımadığı bir kadını wc kullansın diye alsaydı aynı tepkiyi sen de verirdin. çok fazla sinirlenir ve öfkeyle ağzınızdan tahmin edemeyeceğiniz şeyler çıkabilirdi.

eşinizin de öyle olmuş. eve tanımadığınız bir kadını da almış olsaydınız bu kadar çok olmasa da ozamanda sinirlenirdi.

bence konuşmasmak yerine

"aslında o gelen bir bayan da olsa almamam gerekirdi. zaten nasıl izin verdim anlamıyorum. birdaha asla olmayacak söz veriyorum" filan diyin, çünkü eşiniz de suç yok.

onun yerine koyun kendinizi. siz de aynı tepkiyi verirdiniz.

Ben bu kadar öfke kontrolünden aciz değilim. Düşünüyorum empati yapmaya çalışıyorum ama kendimi çok iyi biliyorum kesinlikle bu şekilde tapki vermezdim. bu şekilde ağır konuşmak tehdit vs kesinlikle bana göre değil. bir önceki mesajımda da dedim. hiç birşey dayak atarım mahvederim seni demeyi haklı çıkartamaz.

en başta söyledim kendi çocuğunuz bunu yapmış olsaydı göstereceğiniz tepki bu kadar sert mi olacaktı acaba?

karşılıklı hatalar yapılmış,tekrarını ikinizde göstermeyin.ikinizde birbirinizin yaptığı hatalar yüzünden birbirinizle konuşmaz iseniz,iletişim kopukluğunu yaşamaya başlarsınız.
gelen kişiler kim olursa olsun,kapıyı açmadan direk kapının arkasından konuşun..

arkadaşlar okuldan yeni geldim şimdi baktım cevaplarınıza. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu olay cumartesi akşamı oldu. Hala biraz kırgınız birbirimize,
zamana bıraktım, konuşuyorum ama candan değil. Sonuna kadar haklı da olsa çok ağır konuştu, bağırdı çağırdı ki kötü oldum ama devam etti. Gerçekten çok üzgünüm, evlendiğimizden beri ilk kez böyle birşey başıma geliyor, o yüzden tepkisi bana ağır geldi.

Valla benim evime sucu, tüpçü, halı yıkamacı geliyor. Hiçbiri babamın oğlu değil ama içeri almasan napıcaksın. Mecburen böyle durumlarla karşılaşıyoruz. Seninki mecburiyet değilmiş ama insaniyetli davranmışsın o kadar. Bence eşin fazla ağır konuşmuş... Kötülük genelde en yakınlarından geliyor hiçkimseyi eve almıycakmısın yani...

Eşi haklı bulanları anlayamıyorum ..
Kaç yaşında karsısındakı bayan ? cocugu mu '' dayak manyagı yaparım '' dıyebılıyor ..
Bu ne hadsızlık ..
Erkekler kendılerınde hep bu kadını dövme aşağılama hakkını buluyor nedense..
Gerisi sadece bahane oluyor ..

Eve yabancı bırını almak hata ama hakarete varacak kadar kavga cıkarmak bundan daha buyuk bır hata bence.
Demekkı adamda kadın dövme potansıyeli mevcut yoksa bır ınsan oyle kızmakla ağzından cıkarmaz cumleleri kolay kolay.

tepki gosterebilir kızabilir tamam ama sinir krizi gecirmis resmen bu normal degil dayak delisi yaparım seni demek ne kadar mantıklı ki sinirlendigi icin dedi tamam ama herkes sinirleniyor biraz kendini hakim olmalıydı yanlıs yapmıs

Son düzenleme:
Eşinin tepkisi gerçekten abartılı fakat bi anlık öfkeyle söylenmiş sözler olabilir..

bende buna benzer bir olay yaşadım. Evimizin ısı yalıtımı yapılıyordu.Bizde 5. katta oturuyorduk. Bizim binanın yalıtımını yaparken balkondan kapım tıkladı çok yüksek olduğu için sizin evden çıkabilir miyim dedi..İnan ben eve ne satıcı ne başka bi şey almam alanlara da kızardım ama öyle bir anlık girebilirsiniz dedim.. Ve adam bizim kapıdan çıktı üzüldüm haline aşağı inmesi zor diye düşünmüştüm...:18:

Bunu eşime söylediğimde o beni uyardı fakat kızmadı ama ben çok utanmıştım. Eşinizde sizin başınıza birşey gelmesinden korkmuştur.

Eşi haklı bulanları anlayamıyorum ..
Kaç yaşında karsısındakı bayan ? cocugu mu '' dayak manyagı yaparım '' dıyebılıyor ..
Bu ne hadsızlık ..
Erkekler kendılerınde hep bu kadını dövme aşağılama hakkını buluyor nedense..
Gerisi sadece bahane oluyor ..

Eve yabancı bırını almak hata ama hakarete varacak kadar kavga cıkarmak bundan daha buyuk bır hata bence.
Demekkı adamda kadın dövme potansıyeli mevcut yoksa bır ınsan oyle kızmakla ağzından cıkarmaz cumleleri kolay kolay.

Bizim toplumumuzun bayanları böyle iste canım, sen eve aldın mı o kisiyi, evet aldım tamam bitti sen haksızsın haksız oldugunu kabul etsen bile o adam sana her türlü seyi söyleyebilir, kızabilir, tehdir edebilir hatta dövebilir vs. vs. :ssz:
Arkadas burda hatalıyım bir anlık bosluguma geldi diye acıklamıs zaten, burda asıl anlatmak istedigi esinin abartılı davranısı, en cok buna üzülmüs bence üzülmek icin gayette haklı bir neden, cünkü kas yapayaım derken göz cıkarılmıs..

Ve görünen o ki herkes birkez birini evine o anlık birşeyle almış, hiç bir zarar da görmemiş. hepsi uyarılmış ama budenli bir tepkiyle karşılaşmamalarına rağmen durumun yanlışlığını anlamışlar. demekki bu kadar çirkinleşmenin karşındakini üzmekten başka yaptığı birşey yok

Erkekler sinirlenince gözleri görmüyor gerçekten. eşin sana bir şey olur diye korkmuş sadece. abartılacak bir durum olmadığına inanıyorum.

eşin biyerde haklı ama dayak manyagı yaparımda nedemek heralde çok sınırlendigi için senden bu hareketi beklemedigi için öyle söyledi

haklı buluyorum eşini. bundan doğal bişe yok. siz böyle davranmazdım diyebilirsiniz. ama demekki eşiniz sizden tamamen farklı. ben kıskanç insanım. eşimin aynı şekilde eve insaniyet içinde olsa bi bayan alsa yardım için kızardım. sinir krizi geçirsede söyledikleri yanlış diyorsunuz.

sinir krizi bu. adı üstünde. insan ne dediğini ne yaptıını bilemez. sinir krizi geçirmeyen bilmez. ben de geçirmiştim ve insan ağzından çıkan kelimeleri farketmiyor bile. bn neler dedim eşime. adam iyi sabnırlıymış valla o laflarımaki şimdi mantıklı düşününceben nasıl söylemişim onları diyoum:(

eşi kıskanarak sinirli bi yapısı da varsa ağzından kaçıvrermiş. zaten içinde bi canavar olsa o an zaten o cümleleri kurmaz direk eşini döverdi. o , o anlık çıkmış ağzından. fazla abartılmış

bende bir çok arkadaşıma katılıyorum.benım eşimde olsydı emınım aynı tepkiyi verridi.bu eşinin senı gerçekten dayak manyağı yapacağından değil.gerçekten korkmuş ve haklı korkmakta..

biz sucu yu bile sokmuyoruz eve...kapıya bırakır gider...ha bırakmasa da hadi o sucu...bu adam kim olupta ne cesaretle evinize tuvaletinize girmeyi teklif ediyor anlamadım...ortalık ne kadar bozuk biliyorsunuz.küçücük hatalar insanın hayatına mal olabiliyor...sokakta kesiyolar insanı valla...bir kaç dakika da olsa hiç tanımadığım bir adamla dört duvar arasında yanlız olmak beni korkuturdu ne yalan söyliyim...yani eşiniz haklı bence:40:e suçlu olarak biraz alttan alın artık...sert çıkmış ama düşünün yani milletin kocaları tüpçüyü sucuyu eve sokmazken bu durumda kızmakta haklı bence...elin adamı benim evimde karımla yanlız ne hakla :27:psikolojisiyle söylenmiş ölçüsüz birkaç kelime diye bakın bu olaya abartmayın bence

Hiç olmaması gereken birşey yapmışsınız, hemde hiçbir erkeğin asla kabul etmeyeceği medeni şekilde davranmayacağı bir durum bu.
Eşiniz haklıda olsa, öyle fevri davranmasıyla kullandığı o sözlerle haksız duruma düşmüş. Hiçkimse haklı diye haddini aşamaz.
Bunu eşinizle konuşun ama konuşurken en çok kendi suçunuzu düşünerek konuşun. :)

seninki ustayı yani eve tanımadığın birini aldın diye sinirlenmiş. ben 3 gündür kız kardeşimin kocası geldi lavoboyu onardı diye boşanma aşamasına geldim.
zira benim koca 3 aydır onaramadı diye onu çağırmıştım.
ben yokken evime nasıl gelir davası.. yapmadığını bırakmadı. telefonda bas bas bağırıyor bana, çocuk duydu "abla kıskandı galiba ben gideyim" demezmi.
ben perişan oldum... ağzından girdim burnundan çıktım yapmadığımı bırakmadım. 3 gün kan kusturdum benimkine sonunda "haklısın çok fevri davrandım özür dilerim"dedi.
eve gelen ustaya eşinin bu şekilde davranması çooooooooooooooooooooooook normal...

Son düzenleme:
İstanbul'da yaşıyorum kaldı ki bir evlenmeden önce bir anadolu şehrinde yaşıyordum.
Kapı çalar delikten bakarım tanımıyorsam açmam!
Yani bunu yapmak için engin bir zeka korkunç bir savunma mekanizması falan gerekmiyor.
Geçen gün kuzenim (9 yaşında) annesi evde yokken dedesinin geldiğini ve kapıyı açmadığını anlattı.
Dedesi değilmiş benzer profilde başka bir adammmış.Dedeler birbirine benzer.
O kadar mutlu oldum ki açmayacak kardeşim dedesine de açmayacak amcasına da açmayacak anne ve babası dışında kimseye o kapıyı açmayacak.
Dedim ki anne babası da yanındaydı ben bile gelirim sana derim ki annen öldü gel gidelim iyi ölsün gelmeyeceğim ben diyeceksin.
Yani çocuklar için bu kadar telaşlanırken kimse anlık gafletten falan bahsetmesin.
Senin canın yandıktan sonra ne bileyim cüzdanındaki 10 lira için öldürüldükten sonra ördeğe tecavüz edebilen bir adamın tecavüzüne uğradıktan sonra..
İster gaflet de ister saflık ister ben evin hanımıyım kocam ne hadle bana bağırır de ne dersen de !

Back
X