Eşim seninle çocuk doğur diye evlendim dedi. Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nrrrrr222

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
13
7
6
Herkese merhaba yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Eşim ile görücü usulü tanışıp evlendik 2 aylık bir bebeğim var. Eşimin bana sevgisi olmadığını düşünüyorum. Her dediğimi yapıyor ama ilgi sevgi ve alaka göremiyorum. Ailesi ile benden daha yakın, oraya gittiğimzde daha çok konuşuyor. Kendi evimizde elinde telefon ile sus pus oturuyor. Daha birçok sıkıntı yaşadık.
Geçenlerde konuşurken “ Ben zaten seninle çocuk doğur diye evlendim” dedi. O an gülüp geçtim ama daha sonra çok ağrıma gitti. Tavırlarını değiştirmek için ne yapmalıyım.

Adamın ruhu odun belli ki.
Tavırlarını değiştirmek için uğraşmayın, mesafe koyun belki anlar gelip sorar.
Bu arada 2. Çocuk için uzun bir süre bekle.

Herkese merhaba yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Eşim ile görücü usulü tanışıp evlendik 2 aylık bir bebeğim var. Eşimin bana sevgisi olmadığını düşünüyorum. Her dediğimi yapıyor ama ilgi sevgi ve alaka göremiyorum. Ailesi ile benden daha yakın, oraya gittiğimzde daha çok konuşuyor. Kendi evimizde elinde telefon ile sus pus oturuyor. Daha birçok sıkıntı yaşadık.
Geçenlerde konuşurken “ Ben zaten seninle çocuk doğur diye evlendim” dedi. O an gülüp geçtim ama daha sonra çok ağrıma gitti. Tavırlarını değiştirmek için ne yapmalıyım.

. Sevgi göremediğinizi kendiniz de hissetmişsniz. sevgisi yok madem saygısını korusun odun adam

Adam en baştaki niyetini söylemiş zaten. Nasıl tavrını değiştirebilirsin ki? Maalesef olan olmuş kullanmış seni. Bence bundan sonra ben ne yapabilirim'e bakmalısın.

Adamın ruhu odun belli ki.
Tavırlarını değiştirmek için uğraşmayın, mesafe koyun belki anlar gelip sorar.
Bu arada 2. Çocuk için uzun bir süre bekle.
Aslında iyi biri olduğunu düşünüp evlendim. Tekrar konuştum çok kırıldım diye öyle bir şey geçti ama ben hatırlamıyorum tam olarak dedi. Özür bile dilemedi.

Aslında iyi biri olduğunu düşünüp evlendim. Tekrar konuştum çok kırıldım diye öyle bir şey geçti ama ben hatırlamıyorum tam olarak dedi. Özür bile dilemedi.
Kırmak istemiyorum sizi ama değer vermiyor, hatırlamasa bile öyle mi dedim özür dilerim, gönlünü yerim dese tav olurdunuz.
Sevgisiz bir evlilikte gün geçtikçe her daha çok rahatsız edecek sizi 😔

Ok.kullan at moduna gecer hic acimam,erkek olarak vazifesini yapti cocuk kucaginizda ,bence zorlamasin ..baslarda boyle degilken somradan boyle olan adamlar ya cocuga gosterilen ilgiyi kiskaniyor ya da fiziksel degisim nedeniyle eslerini begenmemeye basliyor malesef gozlemlerim bu sekilde.

Kırmak istemiyorum sizi ama değer vermiyor, hatırlamasa bile öyle mi dedim özür dilerim, gönlünü yerim dese tav olurdunuz.
Sevgisiz bir evlilikte gün geçtikçe her daha çok rahatsız edecek sizi 😔
Bende değer vermediğini düşünüyorum ama bazen öyle ince düşünceli şeyler yapıyor ki şaşıp kalıyorum ama bu son dediği beni çok üzdü. Ona karşı tavırlarım değişti hatasını anlayıp özür diler umarım

Ok.kullan at moduna gecer hic acimam,erkek olarak vazifesini yapti cocuk kucaginizda ,bence zorlamasin ..baslarda boyle degilken somradan boyle olan adamlar ya cocuga gosterilen ilgiyi kiskaniyor ya da fiziksel degisim nedeniyle eslerini begenmemeye basliyor malesef gozlemlerim bu sekilde.
Peki ne yapılmalı bu durumda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X