Eşim seninle çocuk doğur diye evlendim dedi. Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi seven insan seninle çocuk için evlendim der mi beni çıldırmak mı istiyorsunuz, der mi?😁
Sevmese neden evlensin demişsiniz sırf çocuk için evlenen tonlarca insan var. Yani evlilik için illa ki sevgiyi baz almıyor herkes. Maddiyat için evlenen var, evlenmek için evlenen var, çocuk için evlenen var . Var da var yani. Çocuğunun annesisiniz diye gönlünüzü hoş tutmaya çalışıyordur. Kusura bakma burası doğruları söyleme yeri.

Görücü usulu bunun için yokmu zaten?
İyi biri olduğunu söylenen biriyle evlenip çoluk çocuğa karışmak. Adamın söylediğinde yanlış birşey yok, açık açık söylemesi mi üzdü ben anlamadım

Evet gercekten insan gülse mi üzülse mi bilemiyor.😬
Her sacma sapan davranan koca konusunda "ama ne istersem yapar, alir" detayini göre göre en sonunda sormuştum bir iki tanesine, ne yapiyor bu adamlar yahu diye. Meger evin ihtiyaclarini almayi, marketten kadinin soyledigi şeyleri almayi filan her istediğimi yapar, alir diye +10 özellik olarak sayiyorlardi bir kac uyede de aynisiydi. 😐

O yuzden bu konuda da konu sahibinin devamli olarak ne tür katlanmasi zor şeyler istedigini merak ettim dogrusu. Hani insan ne istiyor olabilir kendisine katlanilmayacak derecede.

Ayyy evet bu sitede okurken benim de sac bas yolma istedigi sebebimdir. O kadar buyuk bir cogunluk saglikli iliski nasil olmali bilmiyor ki, iliskinin normalinde olmasi gereken en basit seyleri bile 'lutuf, sukur sebebi' olarak goruyorlar. Referanslari da cevrelerinin %90'inini olusturan korkunc koca modelleri.

Bir diger delirdigim konu da: Ben bu iliskiye cok EMEK verdim. Emek = Her turlu kaba sabaligina, igrencligine, beni yerin dibine sokmasina katlandim, simdi beni birakip gidemez kabul edemem. Zaten saglikli bir iliski olsa emek verdim diye tarif etmezsin o iliskiyi.

Saglikli iliski modellerinin bizim toplumumuzda normallestirdigini gormeye benim omrum yetecek mi, emin degilim. 🤷🏻‍♀️ Ama her sacma sapan iliski yasayani tutup sarsip, kendi degerinin farkinda olmasini saglamaya calismak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X