Esim sevgisini neden gostermiyor

Kelebekk32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
77
52
38
Merhaba bayanlar 1 yillik evliyiz bi oglum var 6 haftalik ben ilgiyi cok seviyorm.hic biseyim olmasin esim ilgilensi sevgisini belli etsin istiyorm.ama bu ona sicak gelmiyor simaririm diye korkuyo ne yapmam lazm cok kafaya takiyorm ben boyle.seyleri.

Şımartırım diye korktuğunu nerden biliyorsunuz? Öyle saçma sapan bi korku mu olur, evlilik bu liseli sevgili tripleri neden?

Bunun dışında zaten hormonlarınız alt üst şu durumda, yani yanlış anlıyor olma ihtimaliniz de var, doğumdan önce iyiyseniz biraz süre verin derim ben

Yok eskiden beridir böyle diyorsanız konuşun eşinizle anlatın, anlar diye umuyorum

Valla ben ilgi görmeyi sevmem, sevildiğimi hissetmem yeterdir benim için
Aynı şekilde ben de sevgimi gösteremem pek

Valla ben ilgi görmeyi sevmem, sevildiğimi hissetmem yeterdir benim için
Aynı şekilde ben de sevgimi gösteremem pek
Hissetmek benim icinde ytrli ama hissedemiyorum her istedigimi yapiyo ama ben sevgisini ondaki yerimi goreyim istiyorm. mesela eşi insana guzel olduğunu söylemezmi söylemiyor

Hormonlarin etkiside büyük evt ama bu oncedende vardi.konusmayi deneyecegim bi şekilde

Hissetmek benim icinde ytrli ama hissedemiyorum her istedigimi yapiyo ama ben sevgisini ondaki yerimi goreyim istiyorm. mesela eşi insana guzel olduğunu söylemezmi söylemiyor
İşte bazı insanlar için onu söylemek çok zor. Ben de iltifat etmeyi beceremem. Ama sevdiğim zaman da her şeyimle severim. Çok değer veririm. Eminim eşiniz de öyledir. İnsanları olduğu gibi kabullenmek lazım.

Her insan sevgisini aynı yolla belli etmiyor. Belki eşinizin sevgi gösterme anlayışı sizinkinden farklıdır? Daha önce konuştunuz mu bu konuda? Şımarmanızdan korktuğunu kendisi mi söyledi yoksa bu sizin çıkarımınız mı?

Ben onu herhalini aramizdaki 14 yasi herseyini kabullendim kabulleniyorumda ama insan dusunmuyo degil aceba sevmiyomu istemiyomu diye.

Ben mesela ger evden cikisinda yolcu etmeden onu opmeden seni seviyorum demeden birgun yolcu etmedim 12 ay boyunca hergün. Bazen diyorum niye boyle diye gülerek şımarma diye diyor benmde aklimda o kaliyo hep.

Ben mesela ger evden cikisinda yolcu etmeden onu opmeden seni seviyorum demeden birgun yolcu etmedim 12 ay boyunca hergün. Bazen diyorum niye boyle diye gülerek şımarma diye diyor benmde aklimda o kaliyo hep.
Işte siz sevdiğini söylemekten hoşlanan birisiniz belki ki eşiniz değil. Ben de sevgisini daha çok tensel temasla, sarılarak gösteren biriyimdir mesela. Bunu fark etmeyen seviyorum demedim diye sevmediğimi düşünebilir. Bazı insanlar düşünceli davranışlarıyla gösterir. Sevdiği pastayı alır gelir mesela, ya da uyurken rahatsız etmemek için ışığı açmaz. Bazısı takılır şakalar yapar. Herkeste farklıdır yani.

Eşinizle bunu konuşun derim. Belki farkında bile değildir bu konuya takıldığınızın.

Yardimi icin cok tsk ederim konusmayi deneyecegim evet hep sevdigim seyleri alir buda seviyorumm demek olsaki ben bunu hic düşünmedimm.. ayy cook mutlu oldumm

İnsanların duygu dilleri farkli olabiliyor. Sizi anliyorum çünkü benzer durumdayiz. Bende esime sözel olarak ve fiziksel olarak sevgimi günün her ani belli ederim. Ama esim tam tersidir. Abartmıyorum, ben yüz kez seni seviyorum demissem o anca bir kez demistir. Esime bunu sakayla karisik soyledigimde iyi malin reklama ihtiyaci olmaz der. Yani kendince bunu gerekli görmez. Ben onu böyle kabullendim. Esimin beni ne kadar cok sevdiğini kesinlikle biliyorum, asla endisem yok çünkü. Sadece seviyorum demiyor, sık sık romantiklikler yapmıyor olusu bu gercegi degistirmez. Mesela isteyken cok yogun olmasina ragmen mutlaka iki uc saatte bir arar ilacini için mi yemek yedin mi falan sorar. Ben bazen kizarim neden özledim demiyorsun diye. Aklimda hep sen olmasan neden arayayim der. Ama o konuşmayı bir duyan olsa asla ozleme konusmasi degildir. Yani o da böyle gosteriyor. Anlamaya calis.

Ewt ayni dyrumdayiz bu yonunu dusunmedim ben işin buna dikkat edicemm mutlaka.

Ewt ayni dyrumdayiz bu yonunu dusunmedim ben işin buna dikkat edicemm mutlaka.
esinizi zamanla daha iyi tanidikca sevgi dilini ogreneceksiniz merak etmeyin. Ben bircok seyini cozdum mesela. Bi de soyle dusun, hersey yolundaysa, evliliginizde huzur varsa bu adam seni zaten seviyordur. Sevmese neden seninle olsun? Neden senle vakit gecirsin?

Haklısın evt ben biraz takıntılıyimbiz nisanli kaldik o almanyada ben turkiyede kaldim bi sure o sürelerde 2 tane bayanla konuşmuş ama genel bi konusma birliktelik yasadimi bilmiyorum ben bunu hep taktim 1 senedir hic icimden cikmadi her öptüğümde yüzüne baktigimda sarıldigimda hic unutamadım

Hep bunlar hormonlardan
Sıkmayın canınızı

Sıfır beklenti yüzde yüz mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…