Eşim şiddet uyguluyor, sonrasında özürler diliyor

Patronundan veya babasından hoşuna gitmeyen bişey duyunca da bağırıp tokat atıyor mu acaba onlara? "Öfke kontrol problemi var" sandığımız çoğu erkek, yetişkin olamamis şımarık, kuduruk, lümpen p.çlerden başka bişey değil. Öfke kontrolü hiyerarşi gözetmez. Yeri gelince yaziyim dedim kadınlar daha fazla kendini kandırmasın diye. Erkekler, gücü yettiğine yapar.

Bir senede 6 kere dayak yemişsiniz iki ayda bir dediğinize göre duzelmeyeceguni sizde biliyorsunuz ve inatla çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz yapmayın bunu kendinize
Bile isteye bu evliliğe devam edip kendisine yazık etmek istiyorsa gönlü bilir ama bebeğe yazık, kendi seçmediği bir babanın elinde dayak yiyerek büyüyecek, çocuğuna kıyamaz diye düşünüyorsa da yanılır, eli dayağa alışmış adamlar çocuklarını öyle bir dövüyor ki sanki karşısında düşmanı var.

Size şiddet gösteriyor olması sizi aslında sevmediğinin en net ifadesidir. Kendinizden pay biçin, değer verdiğiniz çok sevdiğiniz çok beğendiğiniz eşyalarınızı bile nasıl dikkatli nasıl özenli kullanıyorsunuz dimi? Araban varsa nasıl dikkat edersin aman çarpiyim etmiyim hep güzel hep değerli kalsın diye. Erkekler çok detaycı değiller, çoğu genele bakar düşünür o yüzden böyle bir kıyas yaptım (eşyayla senin bir olmadığını tabiki biliyorum) demem o ki: bu adam sen incinmişsin, yaralanmışsın, vücudun morarmış, kanamış, kalbin kırılmış, canın yanmış umrunda bile değil. Neden? Çünkü sen, senin varlığın, beden ve ruhunun o adamın gözünde hiçbir değeri yok. Özür dilemesinin sebebi bir şeyleri uzatmaktan kaçınmak diye düşünüyorum. Yoksa dayak atmak saniye içinde olup biten bir şey değil. Seni döverken sana vururken ne yaptığının gayet farkında ve bilincinde. Bu adamın yanında ömrünü, ruhunu, bedenini çürütme.

Benim yengem de sürekli dayak yemiş, Kendisi 33 yaşında şu an düzelir diye çok bekledi ama aynı zamanda da 4 çocuk verdi 16 yıl boyunca ona.Sonra ne oldu o kocası onu aldattı,ailesini ölümle tehtid etti.Yengemin erkek kardeşinin eşi hakkında iğrenç güzellemelerde bulundu.Sokak ortasında annesine babasına kendisine ağıza alınmayacak hakaretler etti,zamanla hep daha kötüsünü yaptı.Çocukları ikisinden de nefret etti,ben normalde annanemlere yatıya gitmezdim ilk defa gideyim dedim.Gittiğim gün evde yengemin ilaç içip sonrasında kendisini balkondan atmaya çalıştığına şahit oldum.Sonra ilacın etkisi geldi ve bayıldı yengem,dayım yolmaktan barbie bebek gibi saçında iki üç tel bıraktığı saçını gözümüzün önünde yine yolmaya çalıştı.Kendi erkek kardeşi bile abi git kendini öldür yeter artık dedi.Karı koca arasına girmekten onun ailesi de etkilenmişti ve hep başa dönüyorlardı aynı böyle dayım düzeldi sanarak.Bayılmış kadına uyansın diye su attık ambulans çağırmamıza bile izin vermiyordu o cani,sonra uyanamıyor diye tokat yapıştırdı elleri kırılasıca.Ben çok korkmuştum,yengemi uyandırmaya çalışıyordum.Sonra diğer yengem ağlayıp bağırarak yeter artık seni polise vericem diye bağırdı ona ,sonra eltisinin üstüne kapanıp ağladı.Ambulans çağırmamıza öyle izin verdi.Bunların hepsi olurkende alkollüydü ve çok muhafazakar bi ailenin çocuğu sözde.Bak düzelir diye gitmiş bir ömürün hikayesi bu ,seninde böyle boşa harcanacak bi 16 yılın varsa buyur kocanın keyfini bekle.

Kesinlikle büyük konuşmak istemiyorum ama aynı evin içinde her an size saldırma potansiyeli olan insanla nasıl güvenip de rahatça yaşayabiliyorsunuz? Şimdi bağırıyor Tokat atıyor ki bunlar da çok büyük şeyler ama ya sonra tekmelemeye kalksa ya da yüzünüzü gözünüzü patlatsa?? Şu dünyaya bir kere geliyoruz size bu şekilde davranan bir insana nasıl tahammül ediyorsunuz. Tek bir hayatınız var, başka yok ! Her ne kadar fiziksel de olsa ruhunuz da acı çekiyor. İlk sorunuza gelince hayır huylu huyundan vazgeçmez asla. Tekrar ediyorum büyük konuşmak istemiyorum ama 1-2 aydır yaşadığınız durum olduğuna göre sürekli tekrarlanmaya başlamış demektir bu. Hani bir seferlik olsa da affedilmez de sizin bakış açınızdan bakınca tekrarlayan bir durumun değişebileceğine siz inanıyor musunuz?

Bosanin net!

Düzelse ne fark edecek? Bugüne kadar sizi dövdüğü gerçeği değişecek mi? Unutup devam edebilecek misiniz hayatınıza?
Eşiniz dayak yemesine rağmen yanında kalan birine tekrar saygı duyabilecek mi?

Ayrıca tabii ki düzelmez.
Çocuklar büyüdükten sonra, kocanız da elden ayaktan düşmeye yakınken düzelir ancak.
Siz de kendi hayatınızın ve şu an yapmak için çabaladığınız çocukların hayatının içine ettiğinizle kalırsınız.

böyle bir ilişkim vardı 5 yılın sonunda boşandık..

elden ayaktan düşünce azalıyor şiddet bu kez dille şiddet başlıyor malum kuvvetten düşünce. Bir de çocuk yapmaya mı çalışıyorsunuz. Yatın kalkın olmadığı için dua edin. Ömür boyu dayak mı yiyeceksiniz. sebep ney. neden evli kalıyorsunuz ki. Bazı konuları aklım almıyor. şiddet azalmaz artar. tokat yumruğa yumruk tekmeye döner. o doğurmaya çalıştığınız çocukta şahit olur. bu yaşa gelmiş adam olamamışı bu yaştan sonra adam edemezsiniz.

yapıp yapıp özür dilemesi pisikopatlıktır bence ilk önce polise gidip şşikayyet edin darp raopru alın gerçi sizi yine manipüle edip şşikayetti geri aldırtacaktır kesinlikle merhamdet etemyin size seni seviyorum bilmiyorum neden böyle davarandığımı hgibi cümleler kursa bile kararınızdan vazgeçmeyin annemim ve bbamız bir tokat atsa bile kıyameti koparıyorz hayat arkadaşım diyerek bir yola girmişsiniz hayatınız boyunca şiddet hakaret yemek istemzsiniz herhalde sizi gerçketen çok seven biri elbet çıkar size kıyamayan sizi el üstünde tutan en çok sevilmeyi kadınlar hakkediyor boyun eğmeyin lütfen böyle narsist sosyopat manipületif heriflere tek başaınızada her şeyin üstesinden gelirsiniz emin olun.

Bebek yoksa hemen boşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…