Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gördüm, dedem bastona geçince azalttı şiddeti, yatalak olunca tamamen bıraktı hatta anneanneme çok iyi davranmaya başladı, sabır her şeyin ilacı
Tedavi olsun. Eğer olmuyorsa çocuk yoksa boşanın. Can çok kolay elden gidiyor bilginiz olsunŞiddet uygulayan eşin düzeldiğini gördünüz mü ? en ufak istemediği bir şeyler duyduğunda bağırmaya çalışan ve tokat atan vs gitmek istediğinizde de susturmak için her şeyi yapan ve sonrasında size melekler gibi davrnaan ve sonrasında yine istemediği bir şey olduğunda deli gibi olan , bu durumu 1-2 ayda bir yaşıyprum, 15 aylık evliyim
Gördüm en sonunda kadın kanser olup vefat edince kurtuldu adamdan.Şiddet uygulayan eşin düzeldiğini gördünüz mü ? en ufak istemediği bir şeyler duyduğunda bağırmaya çalışan ve tokat atan vs gitmek istediğinizde de susturmak için her şeyi yapan ve sonrasında size melekler gibi davrnaan ve sonrasında yine istemediği bir şey olduğunda deli gibi olan , bu durumu 1-2 ayda bir yaşıyprum, 15 aylık evliyim
Lütfen çocuğun olmasını ve hamile kalmadığını söyleŞiddet uygulayan eşin düzeldiğini gördünüz mü ? en ufak istemediği bir şeyler duyduğunda bağırmaya çalışan ve tokat atan vs gitmek istediğinizde de susturmak için her şeyi yapan ve sonrasında size melekler gibi davrnaan ve sonrasında yine istemediği bir şey olduğunda deli gibi olan , bu durumu 1-2 ayda bir yaşıyprum, 15 aylık evliyim
Hem de yeni evlisin, cicim aylarında bunu yapan, üç beş yıla kalmaz dayak manyağı yapar seni , sakın çocuk yapma ve acil boşan kurtul, asla düzelmez asla ...Şiddet uygulayan eşin düzeldiğini gördünüz mü ? en ufak istemediği bir şeyler duyduğunda bağırmaya çalışan ve tokat atan vs gitmek istediğinizde de susturmak için her şeyi yapan ve sonrasında size melekler gibi davrnaan ve sonrasında yine istemediği bir şey olduğunda deli gibi olan , bu durumu 1-2 ayda bir yaşıyprum, 15 aylık evliyim
Düzelmez boşanŞiddet uygulayan eşin düzeldiğini gördünüz mü ? en ufak istemediği bir şeyler duyduğunda bağırmaya çalışan ve tokat atan vs gitmek istediğinizde de susturmak için her şeyi yapan ve sonrasında size melekler gibi davrnaan ve sonrasında yine istemediği bir şey olduğunda deli gibi olan , bu durumu 1-2 ayda bir yaşıyprum, 15 aylık evliyim
Bendeee. O evlilikten doğacak çocuklar canımı yakıyo, senin gibi kadınlara acımıyorum...
Bencil bir anne olacak haberi yok , o çocuk ister mi öyle cani bir baba ile yaşamak, çocuklar babalarını annelerini seçemez ama anneler çocuklarının babalarını seçebilir, böyle kadınlar aşırı bencil , boşanmayı aklından bile geçirmeyip bir de hamile kalmaya çalışıyor bu dağ ayısından , sor bakalım o çocuk bu ayıya baba demek isteyecek mi , nefret ediyorum çocuklara bile isteye bu hayatı yaşatan annelerden..Bendeee. O evlilikten doğacak çocuklar canımı yakıyo![]()
Merhamet duygumuzunda içine etti böyle kadınlar. El insaf yaa! Adam evlendiğinden beri kadını haşlıyo, bu da hamile kalmaya çalışıyo akıl kárı değil! Herkes anne olmamalıBencil bir anne olacak haberi yok , o çocuk ister mi öyle cani bir baba ile yaşamak, çocuklar babalarını annelerini seçemez ama anneler çocuklarının babalarını seçebilir, böyle kadınlar aşırı bencil , boşanmayı aklından bile geçirmeyip bir de hamile kalmaya çalışıyor bu dağ ayısından , sor bakalım o çocuk bu ayıya baba demek isteyecek mi , nefret ediyorum çocuklara bile isteye bu hayatı yaşatan annelerden..