Eşim şiddet uyguluyor, sonrasında özürler diliyor

Düzelse ne farkedicek yapmayın Allah aşkına bu şiddet size vurmuş o anda tehlikeli bir noktaya gelebilir ölebilirsiniz bu ihtimali bile göze alan biriyle evli kalma isteği neden ?

Evet gördüm, dedem bastona geçince azalttı şiddeti, yatalak olunca tamamen bıraktı hatta anneanneme çok iyi davranmaya başladı, sabır her şeyin ilacı

Mesajınız durumun trajikomik bir özeti olmuş.
Adamlar gençken eşlerine ve çocuklarına yapmadıklarını bırakmıyorlar.
Sonra yaşlanıp elden ayaktan düşünce "duruldu" oluyorlar.
E, yaşlılıkta da kadın ve çocuklar hizmetini görmeye hazır.
Ne de olsa yaşlılıkta ana babaya hizmet etmemezlik olmaz.
Hele en sonunda ölünce "rahmetli, şöyleydi", "rahmetli böyleydi" olmuyorlar mı?
Ölüm her şeyi affettirir ya, yaptıklarını söyleyen kalmıyor. Ölünün arkasından kötü konuşulmaz sonuçta
Bu arada düzelmesini bekleyip sabrederken ömrü giden kadınların ne önemi var, onlar da yuvalarını yıkmamış oluyorlar sonuçta. Ölmeden de olsa düzeliyorlar ya, o da yeter.
Bu arada "belki baba olursa düzelir" diye yapılan çocukların travmalarından bahsetmeye de gerek yok tabi.
Ne de olsa yaşlanınca düzelecek, durulacak...
Sahiden de sabır her şeyin ilacı.

Şiddet ve aldatma bu tarz şeylerin telafisi, affı olmaz, olmamalı!
Bir daha asla yapmasa bile (ki hiç sanmıyorum) yapılanlar nasıl unutulur…
Koşarak uzaklaş kardeşim.
Öz saygı 🙇‍♀️

Şiddet uygulayan eşin düzeldiğini gördünüz mü ? en ufak istemediği bir şeyler duyduğunda bağırmaya çalışan ve tokat atan vs gitmek istediğinizde de susturmak için her şeyi yapan ve sonrasında size melekler gibi davrnaan ve sonrasında yine istemediği bir şey olduğunda deli gibi olan , bu durumu 1-2 ayda bir yaşıyprum, 15 aylık evliyim
Tedavi olsun. Eğer olmuyorsa çocuk yoksa boşanın. Can çok kolay elden gidiyor bilginiz olsun

15 aydır bunu yaşıyorsunuz ve eski mesajlarınıza baktığımda görüyorum ki hamile kalmaya çalışıyorsunuz.
Düzelmez asla. Karısına vurmak, karısını dövmek bir zihniyet meselesidir. Söylediği bir şeye karşı çıktığınızda size hep vuracak ki karşı çıkmayın diye. Size saygı duymuyor asla. Şiddet döngüsü nedir diye yazın google’a. Döver, özür diler, bir süre prenses gibi davranır sonra yeniden şiddet. Tüm şiddet öyküleri böyle. O iyi davrandığı zamanlara aldanmayın asla. Sevgiden değil o. Dengenizi bozmak için. “Ama diğer zamanlarda çok iyi.” deyip kafa karışıklığı yaşamanız ve bu yüzden ayrılmamanız için. Hamileyken de dövecek sizi. Çocuk olduktan sonra o iki aylık periyot haftada bire falan düşecek çünkü çocuk olduğu için ayrılamayacaksınız, bunu bilecek. Cehennemin içindesiniz şu an. Farkına varın. Şiddet uyguladığında kaydedin sesinizi ya da video kaydı alın gizlice. Çaktırmayın ama, muhtemelen küfürler eşliğinde dövüyordur sizi. Her şeyi kaydedin. Hemen ardından Kades uygulamasına(Bu uygulamayı indirin önceden telefonunuza) basın. Polis gelsin kapıya, anlatın durumu ve o andan itibaren devlet korumasına girmiş olacaksınız. Rapor alırlar size darp için, sonra ikinizi de ayrı araçlarla karakola götürürler, uzaklaştırma verirler eşinize. Hemen ardından raporunuzla ve ses, video kayıtlarınızla birlikte davanızı açar, boşanırsınız. Umarım yaparsınız bunu.

Allah aşkına sizi döven bir adamdan neden çocuk yapmaya uğraşıyorsunuz? Ben bu soruyu çok sormam insan böyle bir şey yaşamadan hamile kalmış olabilir vs diye de siz bile isteye çabalıyorsunuz ya. Aldatıldığını öğrenip kabul etmek zorunda kalanı bile şartlarının kötülüğüne göre anlarım gidecek yeri yoktur bir süre mecburdur ama şiddet görmeniz sizin sağlığınıza zarar ya yarın bir gün artıp canınız tehlikeye girebilir. Mümkün olan en kısa sürede kurtulma planı yapmanız gerekir. O adam küçücük çocuğa vurmayacak mı zannediyorsunuz? Şunları okudukça öyle üzülüyorum ki tahmin edemezsiniz ya.

Şiddet uygulayan eşin düzeldiğini gördünüz mü ? en ufak istemediği bir şeyler duyduğunda bağırmaya çalışan ve tokat atan vs gitmek istediğinizde de susturmak için her şeyi yapan ve sonrasında size melekler gibi davrnaan ve sonrasında yine istemediği bir şey olduğunda deli gibi olan , bu durumu 1-2 ayda bir yaşıyprum, 15 aylık evliyim
Gördüm en sonunda kadın kanser olup vefat edince kurtuldu adamdan. 😔

Lütfen çocuğun olmasını ve hamile kalmadığını söyle

Küçük tavizler büyüklerini doğurur, bugün 2 ayda bir tokatı göze alırsınız, adam der zaten bunları kabul ediyor ki yanımda kalıyor. Ve bu düşünceyle Allah korusun tekme-işkence-ölüm şeklinde dozu artırarak gider. Allah kimseyi böyle bir şeyle imtihan etmesin. Düzen bozmak ilk başta ürkütücü geldiği için düzelir hayali kurmak istiyorsunuz galiba. Ama şöyle düşünün, siz Allah'ın yarattığı çok değerli bir varlıksınız, biricik bir canlısınız, birilerinin kıymetli evladısınız. Bir eşyaymışsınız gibi bu alçaltıcı muameleyi kendinize nasıl layık görebilirsiniz? Sizin evladınız olsa böyle bir şey yaşamasını ister miydiniz? Allah aşkına çocuk yapmayın, onu da aynı kadere sürüklersiniz. Ya da onun gözü önünde şiddet göreceksiniz muhtemelen. Bir çocuğun da hakkına girmeyin, vebaldir.

Hem de yeni evlisin, cicim aylarında bunu yapan, üç beş yıla kalmaz dayak manyağı yapar seni , sakın çocuk yapma ve acil boşan kurtul, asla düzelmez asla ...

Düzelmez boşan🫤

Bu kabus gibi evliliğe bir de cocuk mu getireceksin, şaka mısın sen , az önce baktım resmen bu caniden hamile kalmaya çalışıyorsun, o çocuğun hakkına girmeye asla hakkın yok , bir de bir konuda boşanma ile ilgili akıl vermişsin sanki kendine faydan olmuş gibi, sizin gibilere asla acımıyorum, Müge Anlı nın da dediği gibi kocam beni sadece bir kere döver, gör bak sonra o evde bulabiliyor mu beni, siz kendinizi sevmiyor ve saymıyorsunuz ki eşiniz neden düzelsin, siz şiddeti gayet normalleştirmişsinz , böyle b..k gibi evliliğe bir de çocuk getirme çabasına girmişsin, Allah sana akıl fikir versin ne diyeyim, çocuk olunca da onu bahane eder ayrılmazsın , senin gibi kadınlara acımıyorum...

İç sesim: kesin 5 aylık hamiledir! 2ci iç sesim; yok yaa hamile olsa yazardı.

Allahım nolur hamile olmasın, bu tür evliliklere çocuk doğmasın. Amin amin. Sizde amin diyin lütfen

Bendeee. O evlilikten doğacak çocuklar canımı yakıyo 😢
Bencil bir anne olacak haberi yok , o çocuk ister mi öyle cani bir baba ile yaşamak, çocuklar babalarını annelerini seçemez ama anneler çocuklarının babalarını seçebilir, böyle kadınlar aşırı bencil , boşanmayı aklından bile geçirmeyip bir de hamile kalmaya çalışıyor bu dağ ayısından , sor bakalım o çocuk bu ayıya baba demek isteyecek mi , nefret ediyorum çocuklara bile isteye bu hayatı yaşatan annelerden..

Ya çocuk istiyodur yada hamiledir zaten net.
Cevabı belli sorunun zaten sorduğuna göre destek arıyor kendine.

Bencil bir anne olacak haberi yok , o çocuk ister mi öyle cani bir baba ile yaşamak, çocuklar babalarını annelerini seçemez ama anneler çocuklarının babalarını seçebilir, böyle kadınlar aşırı bencil , boşanmayı aklından bile geçirmeyip bir de hamile kalmaya çalışıyor bu dağ ayısından , sor bakalım o çocuk bu ayıya baba demek isteyecek mi , nefret ediyorum çocuklara bile isteye bu hayatı yaşatan annelerden..
Merhamet duygumuzunda içine etti böyle kadınlar. El insaf yaa! Adam evlendiğinden beri kadını haşlıyo, bu da hamile kalmaya çalışıyo akıl kárı değil! Herkes anne olmamalı

Back
X