Bebek varsa dayağa devam mı?Bebek yoksa hemen boşa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek varsa dayağa devam mı?Bebek yoksa hemen boşa
Noldu sonra o yenge?Benim yengem de sürekli dayak yemiş, Kendisi 33 yaşında şu an düzelir diye çok bekledi ama aynı zamanda da 4 çocuk verdi 16 yıl boyunca ona.Sonra ne oldu o kocası onu aldattı,ailesini ölümle tehtid etti.Yengemin erkek kardeşinin eşi hakkında iğrenç güzellemelerde bulundu.Sokak ortasında annesine babasına kendisine ağıza alınmayacak hakaretler etti,zamanla hep daha kötüsünü yaptı.Çocukları ikisinden de nefret etti,ben normalde annanemlere yatıya gitmezdim ilk defa gideyim dedim.Gittiğim gün evde yengemin ilaç içip sonrasında kendisini balkondan atmaya çalıştığına şahit oldum.Sonra ilacın etkisi geldi ve bayıldı yengem,dayım yolmaktan barbie bebek gibi saçında iki üç tel bıraktığı saçını gözümüzün önünde yine yolmaya çalıştı.Kendi erkek kardeşi bile abi git kendini öldür yeter artık dedi.Karı koca arasına girmekten onun ailesi de etkilenmişti ve hep başa dönüyorlardı aynı böyle dayım düzeldi sanarak.Bayılmış kadına uyansın diye su attık ambulans çağırmamıza bile izin vermiyordu o cani,sonra uyanamıyor diye tokat yapıştırdı elleri kırılasıca.Ben çok korkmuştum,yengemi uyandırmaya çalışıyordum.Sonra diğer yengem ağlayıp bağırarak yeter artık seni polise vericem diye bağırdı ona ,sonra eltisinin üstüne kapanıp ağladı.Ambulans çağırmamıza öyle izin verdi.Bunların hepsi olurkende alkollüydü ve çok muhafazakar bi ailenin çocuğu sözde.Bak düzelir diye gitmiş bir ömürün hikayesi bu ,seninde böyle boşa harcanacak bi 16 yılın varsa buyur kocanın keyfini bekle.
Çocuğu olmazsa bu şeref yoksununu çekmeye bahanesi kalmaz diye korkuyorBu adamdan hamile kalmak için uğraşıyorsunuz bir de. Dayak yiye yiye kafa gitti herhalde.
Nedense hep de böyle sorunlu tiplere cocuk yapmaya calısıyolar. Kesin kpssye de hazırlanıyodurBu adamdan hamile kalmak için uğraşıyorsunuz bir de. Dayak yiye yiye kafa gitti herhalde.
Bu olay üstünden hastanede falan olay çıkardı dayım yengem onu hiçbir şekilde görmek istemedi,zorla görüşmeye çalıştı.Şikayetçi oldu dayımdan darp raporu vs.aldı,sonra ailesine gitti çocuklarının hepsini bırakarak 5 ay boyunca oradaydı.Ailesi arkasında dursa da tehtid etmeye kadını ulaşabileceği her yerden arayıp hakaret etmeye devam etti.Aile apartmanında oturuyorlardı normalde ve asla ayrı ev gibi düzenleri yoktu,yengem kendi ailesinin yanında olmak kaydıyla ev tutturdu ona.Çocukları yanında,olayları tam bilmiyorum ama yengemin dayımın düzeleceğine inancının olduğunu düşünmüyorum.Çocuklarını almak için dava vs.açmaya hazırlanıyormuş.Umarım bu işin sonunda bu kadına bir şey olmaz,sağlıklı düşünen birisi değil zaten dayım ona yapmadığını bırakmadı.Noldu sonra o yenge?
Hayır illa ki bosanmasi gerekiyorBebek varsa dayağa devam mı?
Düzeldiğini görmedimŞiddet uygulayan eşin düzeldiğini gördünüz mü ? en ufak istemediği bir şeyler duyduğunda bağırmaya çalışan ve tokat atan vs gitmek istediğinizde de susturmak için her şeyi yapan ve sonrasında size melekler gibi davrnaan ve sonrasında yine istemediği bir şey olduğunda deli gibi olan , bu durumu 1-2 ayda bir yaşıyprum, 15 aylık evliyim
Hemen ayrıl, çocuk da yapma. Düzelmez daha kötüye gider.Özür dilemiyor aslında bir sonraki sefer için ruhsat alıyor senden, seni susturuyor kimseye duyurmadan istediği gibi dövmüş oluyor seni. 15 ay beyi bekledin onu anlamadım açıkçası, evlilik bu değil.Şiddet uygulayan eşin düzeldiğini gördünüz mü ? en ufak istemediği bir şeyler duyduğunda bağırmaya çalışan ve tokat atan vs gitmek istediğinizde de susturmak için her şeyi yapan ve sonrasında size melekler gibi davrnaan ve sonrasında yine istemediği bir şey olduğunda deli gibi olan , bu durumu 1-2 ayda bir yaşıyprum, 15 aylık evliyim
Bu cümleleri ciddiye alabilecek kişiler tanıdım bu platformda .Sakın ayrılma. Hemen çocuk yap. Hatta 2 çocuk yap. Kocan değil mi döver de sever de. Koca çok kıymetli ve zor bulunan birşeydir. 15 ay boyunca dayanmışsınız 15 yıl da dayanırsınız.
Ben gördüm en azından benim eşim düzeldi. Şöyle ki anlattıklarınizin aynısını yaşadım. Ayda bir Max. 2 ayda bir deliriyordu. Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım. Kucağımda bebeğimle şiddet görmeye daha da fazla dayanamayinca evi terk ettim onun yalvarmalarina kulak asmadim ve boşandım. Çünkü bu şartlarda düzeleceğine umudum yoktu. 2.5yillik evlilik bitti. Baba evine döndüm. 1 yıl aradan sonra eşim bambaşka birine dönüşmüştü. Bu arada biz eşimle 1 yıl boyunca hiç bir şekilde iletişim kurmadik. Çocuğu kere gorebildi bir yılda çünkü her aradığında babamdan tonla hakaret isitiyordu. Gelelim eşimin kendini nasıl duzeltigine. Eşim psikiyatri yardımı almaya başlıyor. O dönemde birde camilere sık sık gitmeye başlıyor kendi yaşıtı bir hoca ile arkadaşlik kuruyor ona bütün yaşadıklarıni anlatıyor kendi hataları ile de. Sonrasında hoca eşimi hiç yalnız bırakmamış onu kendi çevresine sokmuş. Hep birlikte hep dua etmişler eşim için ailesini geri kazanması için.bu arada eşimin aile yok gibi bişey onun ayrintisina girmek istemiyorum.Eşim 1 yıl sonra babamın evine geldi değiştigini barışmak istediğini ben o an tamam dedim. Hem seviyorum onun da beni sevdiğini biliyororum bir şans daha verdim. Ve şuan 12 yıllık evliyiz. 2.5arti 12 yıl. İnsan isterse değişir. Şiddet yok o halinden eser yok. Her zaman derki dayak hayvana bile yakışmaz. Hoca arkadaşı ile de her zaman görüşüyoruz hala. Allah iyi ki onları eşimin karşına çıkardı. İnşallah Allah sizin eşinize de merhamet vicdan versin.Şiddet uygulayan eşin düzeldiğini gördünüz mü ? en ufak istemediği bir şeyler duyduğunda bağırmaya çalışan ve tokat atan vs gitmek istediğinizde de susturmak için her şeyi yapan ve sonrasında size melekler gibi davrnaan ve sonrasında yine istemediği bir şey olduğunda deli gibi olan , bu durumu 1-2 ayda bir yaşıyprum, 15 aylık evliyim
umarım böyle devam ederBen gördüm en azından benim eşim düzeldi. Şöyle ki anlattıklarınizin aynısını yaşadım. Ayda bir Max. 2 ayda bir deliriyordu. Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım. Kucağımda bebeğimle şiddet görmeye daha da fazla dayanamayinca evi terk ettim onun yalvarmalarina kulak asmadim ve boşandım. Çünkü bu şartlarda düzeleceğine umudum yoktu. 2.5yillik evlilik bitti. Baba evine döndüm. 1 yıl aradan sonra eşim bambaşka birine dönüşmüştü. Bu arada biz eşimle 1 yıl boyunca hiç bir şekilde iletişim kurmadik. Çocuğu kere gorebildi bir yılda çünkü her aradığında babamdan tonla hakaret isitiyordu. Gelelim eşimin kendini nasıl duzeltigine. Eşim psikiyatri yardımı almaya başlıyor. O dönemde birde camilere sık sık gitmeye başlıyor kendi yaşıtı bir hoca ile arkadaşlik kuruyor ona bütün yaşadıklarıni anlatıyor kendi hataları ile de. Sonrasında hoca eşimi hiç yalnız bırakmamış onu kendi çevresine sokmuş. Hep birlikte hep dua etmişler eşim için ailesini geri kazanması için.bu arada eşimin aile yok gibi bişey onun ayrintisina girmek istemiyorum.Eşim 1 yıl sonra babamın evine geldi değiştigini barışmak istediğini ben o an tamam dedim. Hem seviyorum onun da beni sevdiğini biliyororum bir şans daha verdim. Ve şuan 12 yıllık evliyiz. 2.5arti 12 yıl. İnsan isterse değişir. Şiddet yok o halinden eser yok. Her zaman derki dayak hayvana bile yakışmaz. Hoca arkadaşı ile de her zaman görüşüyoruz hala. Allah iyi ki onları eşimin karşına çıkardı. İnşallah Allah sizin eşinize de merhamet vicdan versin.
Ben gördüm en azından benim eşim düzeldi. Şöyle ki anlattıklarınizin aynısını yaşadım. Ayda bir Max. 2 ayda bir deliriyordu. Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım. Kucağımda bebeğimle şiddet görmeye daha da fazla dayanamayinca evi terk ettim onun yalvarmalarina kulak asmadim ve boşandım. Çünkü bu şartlarda düzeleceğine umudum yoktu. 2.5yillik evlilik bitti. Baba evine döndüm. 1 yıl aradan sonra eşim bambaşka birine dönüşmüştü. Bu arada biz eşimle 1 yıl boyunca hiç bir şekilde iletişim kurmadik. Çocuğu kere gorebildi bir yılda çünkü her aradığında babamdan tonla hakaret isitiyordu. Gelelim eşimin kendini nasıl duzeltigine. Eşim psikiyatri yardımı almaya başlıyor. O dönemde birde camilere sık sık gitmeye başlıyor kendi yaşıtı bir hoca ile arkadaşlik kuruyor ona bütün yaşadıklarıni anlatıyor kendi hataları ile de. Sonrasında hoca eşimi hiç yalnız bırakmamış onu kendi çevresine sokmuş. Hep birlikte hep dua etmişler eşim için ailesini geri kazanması için.bu arada eşimin aile yok gibi bişey onun ayrintisina girmek istemiyorum.Eşim 1 yıl sonra babamın evine geldi değiştigini barışmak istediğini ben o an tamam dedim. Hem seviyorum onun da beni sevdiğini biliyororum bir şans daha verdim. Ve şuan 12 yıllık evliyiz. 2.5arti 12 yıl. İnsan isterse değişir. Şiddet yok o halinden eser yok. Her zaman derki dayak hayvana bile yakışmaz. Hoca arkadaşı ile de her zaman görüşüyoruz hala. Allah iyi ki onları eşimin karşına çıkardı. İnşallah Allah sizin eşinize de merhamet vicdan versin.
2 tane çocuk yaptıktan sonra tekrar konu açar.kocam şiddet uyguluyor 2 küçük çocukla kpss yi kazanabilir miyim diye.haa bir de ikinci korunurken olur.korunma yöntemleri yakında foruma dava açacak bu kadar iftira atılmaz diye.Nedense hep de böyle sorunlu tiplere cocuk yapmaya calısıyolar. Kesin kpssye de hazırlanıyodur![]()
Haklısınız kimseye akıl vermek sende benim gibi yap aynı adamla 2 kez evlilik yap demek değil niyetim öyle de yazmadım zaten. Cumlemi de Tek temennim Allah ona vicdan merhamet versin de hayatına aldığı başka kişilerin hayatına mal olmasın. Şeklinde bitirdim.Sizinki 1000 de 1 bi olay.
Şimdi bunu okuyan konu sahibi belki düzelir diye yine devam edecek.
Zaten buraya konu açan kadınların beklentisi boşanmak değil ‘benim eşim de böyleydi düzeldi’ yazan yorumlar görmek.
Geçen de her türlü şiddetten dolayı boşanan arkadaşım ‘düzeldi yalvardı’ dedi barıştı kocayla koca aynı tas aynı hamam eve de icra getirtmesi de cabası.
İnsanlar genel olarak değişmezler biz ne kadar değiştik ki karşı taraf değişsin.
İnsan 7 sinde neyse 70 inde de odur demiş atalarımız.
Haklısınız kimseye akıl vermek sende benim gibi yap aynı adamla 2 kez evlilik yap demek değil niyetim öyle de yazmadım zaten. Cumlemi de Tek temennim Allah ona vicdan merhamet versin de hayatına aldığı başka kişilerin hayatına mal olmasın. Şeklinde bitirdim.Sizinki 1000 de 1 bi olay.
Şimdi bunu okuyan konu sahibi belki düzelir diye yine devam edecek.
Zaten buraya konu açan kadınların beklentisi boşanmak değil ‘benim eşim de böyleydi düzeldi’ yazan yorumlar görmek.
Geçen de her türlü şiddetten dolayı boşanan arkadaşım ‘düzeldi yalvardı’ dedi barıştı kocayla koca aynı tas aynı hamam eve de icra getirtmesi de cabası.
İnsanlar genel olarak değişmezler biz ne kadar değiştik ki karşı taraf değişsin.
İnsan 7 sinde neyse 70 inde de odur demiş atalarımız.
Herkesin kendi hayatı, bir ana baba dahi evladının hayatına yön veremez değil ki ben buradan birinin hayatının belki de dönüm noktası olabilecek kararını etkileyebileyim. Değişmeyen insanlar icin diyorum. Onların bu karakterinde olan bişey ve kisiliği oturmuş belli bir yaşa gelmiş bir insanın değismesi çok ama çok zor. İllaki bir süre kendini tutar tutar bir yerde kendini belli eder yine yapacağını yapar.umarım böyle devam eder
Ancak bana bir tokat bile atan insan isterse bin kere hacca gitsin dönüp bakmam.
Gitsin allahtan af dilesin,benden uzak olsun.Bana göre bazı şeylerin dönüşü yok.