Esim simdi kapiyi vurdu cikti neyapicami bilmiyorum

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
Esimin telefonunda birsuru engellenen numara gordum .
Eski arkadasi kiz arkadasini engellemis sevgili degillerdi ama kizda ona karsi bisey vardi
Daha yeni engellemis sordugumda sen uanlis anlama diye engelledim
Yazmasini istemedimdedi
Niye yaziyor evli barkli adamsin dedim.
Bagirip cagirdi yeter buguvensizliginden biktim bide telefonumu karistiyor deyip kapiyi vurup cikti.
Elim ayagim titriyo mesaj atsammo gel diye cok kotuyum

Oncelikle sakin olun numara engelliymis zaten ben olayda ters bir şey görmedim keşke buyutmeseydiniz yalnız eşiniz de biraz fazla tepki vermiş

Adam engellemiş, daha ne istiyorsunuz ki?
Doğru olanı yapmış iste.
Kavgaya nasıl dönüştü bu olay, anlamadım...

Alttan alma. Hakli iken haksiz monumuna dusersin. Bir sey derse sakince "neden engelledigini sordum ogrenmemde ne mahsur var" dersin. Esler arasinda gizli sakli olnaz ki. Hem eski kiz arkadasi neden hala telefonunda kayitli ki? Neden aciklama yapmak varken agresif tavirlar sergiliyor ki? Sebebini sormak en dogal hakkin. Ayni seyi sen yapsaydin ibine dibine kadar ogrenmek isterdi. Sakinligini koru. Sakince konus. O su anda agredif tavirlarina bir muddet daha su ustune cikmak icin devam edecektir.

Allah allah engellemisse bi sakatlik olmustur durduk yere engellemez ama istedigin kadar ustele anlatmaz ugrasma kotu olduguna degmez

Biz daha 1aylik evliyiz neden dun engelledi..
Neden bilmedigim birsuru numara engelli...
İsterseniz 10 yıllık evli olun, bir şey değişmez.
Eşiniz engellemiş, demek ki kendince bir önlem almış.
Ya da o kızdan herhangi bir iletişim teşebbüsü olabileceğinin sinyali alıp ket vurmuş bu duruma.
Kesinlikle her insanın yapması gerekeni yapmış ama, nasıl kavga oldu hiç anlamadım ben.
Sizin 'evli barklı adama neden yazıyor' cümlesinin muhattabı eşiniz olmadığı için, sinirlenmesi normal ama tepkisi abartılı.

İsterseniz 10 yıllık evli olun, bir şey değişmez.
Eşiniz engellemiş, demek ki kendince bir önlem almış.
Ya da o kızdan herhangi bir iletişim teşebbüsü olabileceğinin sinyali alıp ket vurmuş bu duruma.
Kesinlikle her insanın yapması gerekeni yapmış ama, nasıl kavga oldu hiç anlamadım ben.
Sizin 'evli barklı adama neden yazıyor' cümlesinin muhattabı eşiniz olmadığı için, sinirlenmesi normal ama tepkisi abartılı.
Birden sinirlendi
Ustunu apar topar giyinip cikti
Ben sakince sordum..
Oda kapilara vurup asagi indi
Yetee bu guvensizligin diye

Yani onlarla konuşuyor olmasındansa engellemiş olması elbette daha iyi bir şey ama neden şimdi? Hani senle bir ilişkiye başlar hemen o dönemlerde engeller, eskilere set çeker falan eyvallah ama evlendikten sonra yeni engellemişse, bende sanki daha öncesinde konuşuyordu da artık evlenince iletişimi kesmek istedi diye düşünürüm. Kimse uzun zamandır iletişimde olmadığı insanları yıllar sonra hatırlayıp, dur aklıma gelmişken şunları bir engelleyeyim demez bence.

Birden sinirlendi
Ustunu apar topar giyinip cikti
Ben sakince sordum..
Oda kapilara vurup asagi indi
Yetee bu guvensizligin diye
Bu sert tepkiye, bir iletişim olduğunu düşündüm ben.
Belki o kadın kimse iletişime geçti vs vs.
Ve eşiniz onu terslemiş bence ki 'yeter bu güvensizliğin' nidasında bulunuyor.
Daha fazla karşılıklı olarak uzatmayın, engelleyeceğine tamamen silsin bitsin.

Ya engellemiş, önlem almış iyi etmiş falan da.
O verdiği tepki ne ola?
Aşırı tepki veya aşırı tepkisizlik benim için her zaman ilgi çekicidir.
Eğer normalde de sürekli bağırıp çağıran tazmanya canavarı tarzı bişey değilse, neden engelledin sorusuna kapıyı çarpıp çıkması engellemesinden daha çok canınızı sıkmalı. Suçlu psikolojisi candır can. Ele verir.

Son düzenleme:
sadece evdeyken engelliyor olabilir, simdi fitne sokmus olmak istemem ama oda guvenmeniz icin biseyler yapsin mesela numarasini degistirsin. ya bunlari okudukca cok uzuluyorum ya

O engelledigi telefonlari silmek varken niye engellemis? Ben de bunu anlayamadim.
Bir de evliligi icin bunu yapan adamin tavri daha mi iyi oldu simdi? Karisinin kalbini kirdi bi kere.

biraz çirkeflikle üste çıkmaya çalışmış gibi. bende köşeye sıkışınca sorgulanmamak yada üste çıkmak için yapıyorum bunu ordan tanıdım. ama engellemişte yani rahatsız edilmek konuşmak istemiyor. diğer engelli numaralar "bir hediye kazandınız" diye arayan dolandırıcılar veya reklam numaraları olabilir. bende engelleiyorum o tarz numaraları.

Ben de olumsuz yaklaşmak istemem ama kendimden de biliyorum malesef benim de bir şeyler gizlediğim zaman böyle tepki verme durumum var. Tamamen suçluluk psikolojisi, karşıdakini sindirme. Başka yersiz güvensizlikler oldu da bu bardağı taşıran Son damla olduysa o zaman başka ama onun dışında bir gözlemleyin derim

X