Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YUH BU NE ATERBİYESİZLİKArkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
bebek araban yok mu canım al bebişinle yürü , patates kızartmasıla ekmeği azalt , ben öyle vermiştim cok kilom yoku ama işe yarıyoYa hersey kilo mu. Aslinda onun yüzünden aldim bu kilolari.
Diyet yapucam desem, markete gidip yesillik filan alcam desem para vermiyor. Cocuga bak yürüyüş yapicam desem bakmiyor.
Cildiricam
Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Boşanma davası aç, boşanana kadar da kilo ver başkasıyla goruştugunu ispatla, tazminatını al nafakanı al surundur pisliği....
Tamam kesin gel bekliyorum seniTamam öğlen kizimi uyuutunca bakicam. Cok teşekkür ederim
bunlarla aynı havayı tenefüs etmek zorunda kaldığımıza utanıyorum gerçekten nasıl bir varlık bunları söyleyebilir kiArkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
emzirirken kilo vermek daha kolay ben 1 verirsem sen 2 verirsin avantajın şu an çok çok fazlaBu sabah kahvaltida ilk ogunum olsun.
Bugun ilk günüm olsun. Emzirirken zor olacak ama olsun.
Tabağıma sağlıklı şeyler koyup yiycem.
??????? ne araştırması yaaaayine mi bi araştırma bi anket peşindesiniz.
aynı kişi misiniz?
söylenecek şeylerin hepsini söylemişsinizCanım benim bu densizin dediklerini takma kafana. Öyle bir derde düşer ki unutur kendi derdine düşer.
işin varmış dön. Silkelen tüm bunlara katlanmak zorunda değilsin. Kendini ezdirme ve azmet zayıfla. yenir yutulur laflar değil artı ihanette cabası.... Biran önce o adama haddini bildir bence. evde kendi çabalarınla spor yap. herkes salonlara gitmiyor. bu hayatta böyle insan müsfetteleri için üzülmeye değmez. buna izin verme de zaten.
Öküzlüğün bu kadarına pesss
Bahaneye bak bırak yüzüstü şu adamı Allahından bulsun
Eşimin boyu uzun. Cok fit bir adam. Yani asiri yakisikli degil ama karizmasi var..
Ne bileyim.bence oyle...
Nasil yeniden baslayabilirimki kizim var...
Gurbetteyim..