• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Bu sabah kahvaltida ilk ogunum olsun.
Bugun ilk günüm olsun. Emzirirken zor olacak ama olsun.
Tabağıma sağlıklı şeyler koyup yiycem.

Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
YUH BU NE ATERBİYESİZLİK
senin yerinde olsam
midenin mi küçültüyorsun ameliyatla,diyete mi giriyorsun zayıflıyorsun....
ama önce kendin için o kocan olacak şahıs için diil.kendi sağlığın için.
sonrada kapının önüne koyup neyi kaybettiğini saglamalısın

Ya hersey kilo mu. Aslinda onun yüzünden aldim bu kilolari.
Diyet yapucam desem, markete gidip yesillik filan alcam desem para vermiyor. Cocuga bak yürüyüş yapicam desem bakmiyor.
Cildiricam
bebek araban yok mu canım al bebişinle yürü , patates kızartmasıla ekmeği azalt , ben öyle vermiştim cok kilom yoku ama işe yarıyo

Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..

Canım benim bu densizin dediklerini takma kafana. Öyle bir derde düşer ki unutur kendi derdine düşer.
işin varmış dön. Silkelen tüm bunlara katlanmak zorunda değilsin. Kendini ezdirme ve azmet zayıfla. yenir yutulur laflar değil artı ihanette cabası.... Biran önce o adama haddini bildir bence. evde kendi çabalarınla spor yap. herkes salonlara gitmiyor. bu hayatta böyle insan müsfetteleri için üzülmeye değmez. buna izin verme de zaten.

bunlarla aynı havayı tenefüs etmek zorunda kaldığımıza utanıyorum gerçekten nasıl bir varlık bunları söyleyebilir ki :KK14:

Bu sabah kahvaltida ilk ogunum olsun.
Bugun ilk günüm olsun. Emzirirken zor olacak ama olsun.
Tabağıma sağlıklı şeyler koyup yiycem.
emzirirken kilo vermek daha kolay ben 1 verirsem sen 2 verirsin avantajın şu an çok çok fazla
bugün senin için yeni bir başlangıç olsun
kalk yerinden derin bir nefes al ve merhaba hayat de
kızın var senin canın ciğerin
çıtır bir annesi olsa fena olmaz ama demi:KK36:

Canım benim bu densizin dediklerini takma kafana. Öyle bir derde düşer ki unutur kendi derdine düşer.
işin varmış dön. Silkelen tüm bunlara katlanmak zorunda değilsin. Kendini ezdirme ve azmet zayıfla. yenir yutulur laflar değil artı ihanette cabası.... Biran önce o adama haddini bildir bence. evde kendi çabalarınla spor yap. herkes salonlara gitmiyor. bu hayatta böyle insan müsfetteleri için üzülmeye değmez. buna izin verme de zaten.
söylenecek şeylerin hepsini söylemişsiniz

kasinlikle hikaye gibi geliyor bu konu.. neresinden tutarsan yalan..
1. ben de bankacıyım.. aynı bankada çalışıp evlenenlerde çiftlerden birinin tayinini çıkarıolarsa diğerinin de çıkarırlar.. işten çıkarmazlar..
2. Türkiye'de hiçbir koca aldattığını bu şekilde söylemez karısına.. belki terbiyesizlik yapıp aşağılar ama gözüne soka soka yapmaz..

ben inanmıyorum bu hikayeye.. böyle yalanlarla iyi niyetli arkadaşlarımız da kandırılmış oluyor.. bir de yardım etmek için çaba sarf ediyorlar..

bi adam vardı ya eşim beni şöyle dövdü böyle dövdü diye konu açan.
o en son artık araştırma mı anket mi ne yaptığını söylemişti.
yine o adam mı acaba diye dedim.

böyle adamların münasip bi yerini hasarlı bırakıp öyle ayrılacaksın ki ömür billah unutamasın yaptığı öküzlüğü :KK62:

1. madem eşinde şikayetcı hadı geçtim eşini kendın için bebegın ıcın zayıfla. ılla spor salonuna gitmene gerek yok ac ebru sallı platesı aç ıntenretten leslie ile yürümeyi once yürü iyice terle sonrada ebru sallı ıle plates yapmaya calıs.

2. salla kocanı biraz bencıl ol kocasızda yasarsın aynı evin içinde o seni yok saymış sende onu yok say

3. madem bankacısın neden meslegını bıraktın esın yuzunden bulundugun sehırde aynı banka subesınde calısamıyormusun

4. esım markete gondermıyor demıssın hiçmi para vermıyor sana gondermıyor dıye bırsey yok gideceksin iplerı elıne vermeyın şu erkeklerın sonrada kapının dısına cıkartmazlar.

Bu ne öküzlük bu ne laçkalık yaa çok afedersin ama çok sinirlendim.
Bu nasıl bir konuşma tarzı adamda. Müsade etme böyle konuşmasına.
Kilonu kendin için ver ve tokat gibi yapıştır.

Eşimin boyu uzun. Cok fit bir adam. Yani asiri yakisikli degil ama karizmasi var..
Ne bileyim.bence oyle...
Nasil yeniden baslayabilirimki kizim var...
Gurbetteyim..

Siz zayıflasanız, fit olsanız, değme mankenlere taş çıkartsanız bile eşinizin kanı bozukmuş daha da ötesi eşinizin dediği sözleri unutabilecekmisiniz. Ama sizi şu konuda haksız gördüm. çalışan bayansınız, eşim spora gitmeme izin vermedi, market parası bile vermedi, özel doktora göndermedi, yedim şiştim yedim şiştim demişsiniz. Yanlış yapmışsınız. Özel doktora gitmeden, spor salonuna yazılmadan da kilo verilebiliyor. Tabi sizin yanlışınız eşinizin yanlışını örtmüyor.

Back
X