• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim...sitesine gırmış...yorumlarınıza ihtiyacım var

Bu konu kisiye gore degisiyor sanirim ve her iliskinin de duZeni farkli oldugundan eger ... İzlemek agirlikli olup birliktelik olmuyorsa elbetteki sorun, bayanlarin izleme olayi ise cogu arkadasim izliyor ama ben evlenmeden once doktora gitmistim dogum kontrol yontemi ve ilk gece hakkinda bilgi almak icin, o zamana kadar hic izlemedigim icin ayni zamanda cinsel terapi yapan bir jinekolog oldugundan bana daha romantik baslangicli film izleyerek kendimi tanimami boylelikle korkumu daha rahat atlatabilecegimi, bu konunun insan dogasinda var olan yillarca bastirmis duygulardan korktugumu soylemisti, yani tedavi amacli kullanimlar var goruldugu uzere , ama ciftleri baska bi hayal dunyasina suruklerse kesinlikle karsiyim bu duruma, bazen renk katma amacli veya dogrusunu ogrenme amacli izlenebilir de , birliktelik yasanmadan surekli o sekilde takilinmasi dogru degiil

Bu konu kisiye gore degisiyor sanirim ve her iliskinin de duZeni farkli oldugundan eger ... İzlemek agirlikli olup birliktelik olmuyorsa elbetteki sorun, bayanlarin izleme olayi ise cogu arkadasim izliyor ama ben evlenmeden once doktora gitmistim dogum kontrol yontemi ve ilk gece hakkinda bilgi almak icin, o zamana kadar hic izlemedigim icin ayni zamanda cinsel terapi yapan bir jinekolog oldugundan bana daha romantik baslangicli film izleyerek kendimi tanimami boylelikle korkumu daha rahat atlatabilecegimi, bu konunun insan dogasinda var olan yillarca bastirmis duygulardan korktugumu soylemisti, yani tedavi amacli kullanimlar var goruldugu uzere , ama ciftleri baska bi hayal dunyasina suruklerse kesinlikle karsiyim bu duruma, bazen renk katma amacli veya dogrusunu ogrenme amacli izlenebilir de , birliktelik yasanmadan surekli o sekilde takilinmasi dogru degiil

Evet dogru haklisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bu erkekleri anlamıyorum karın var ne diye öyle sitelere bakarsın sürekli cinselliğe mi çalışıyor bu akılları analmadım gitti.aynı şeyi siz yapınca ne hissettiğinizi anlamıştır umarım:47:

Sence de çok abartmamış mısın, kapıya koymakla ne geçti ki eline.
İstese yine yapar, ruhun duymaz.
Ben böyle şeyleri alışkanlık haline gelmediği sürece anlayışla karşılarım.
Yapımız böyle demişsin, ama bence eşinin yapısı hatta hiç bi erkeğin yapısı böyle değildir. İzlemem, çok iğrenç falan filan der inandırır seni. Sen de yapısı böyle dersin.
Sıkma adamı bu kadar, yasaklanan şeyler her zaman cazip gelir.

hıc gırmdım demedımkı hatta esımın yanında bıle gırdım baktım oda bakmıs dıye oda bekarken bakmıs ben hıc bakmamıs demedımkı evlılıgımız boyunca bı sefer bakmıs ondada bana yakalandı ama suan çok şükür aramız iyi..sevgiler:16:

Barışmanıza sevindim, umarım bundan sonra küçük şeyler yüzünden kırmazsınız birbirinizi.

İnsan bunun icin bosanalim der mi arkadasim? Evlilikler kolay kurulmuyor lutfen bu kadar basite indirgemeyin o adaminda erkeklik gururunu zedelemeyin.uc yil once bende gormustum erkek arkadasim izlemis hemde aman aman oyle boyle degil bu ne dedim sinema sistemi kursaydin bide dedim guldum gectim.evli olsamda aynisini derdim erkekler siz farkinda olmasanizda cinsellige cok ozen gosteriyorlar aslinda nasil derler tecrube iste.gidip tecrube kazanamicagina gore izleyip birseyler goruyor biliyor ogreniyor yoksa erkegin beynine birseyler inmiyor sunu soyle yapicaksin bunu boyle yapicaksin diye.esiniz izlemis izlemeyede devam edicektir bence siz biraz yumusayip sakinlesin sizi aldatmadi sizin ustunuze gul koklamadi.kendinizide bir erkekle asla bir tutmayin ama biz kadinlar bile hayatlarimizda en az bir kere acip izlemisizdir.ve mesela kizmayin ama suan bu dusunce sizin beyninize bir kere yer etti bir gun merak edip sizde bakicaksiniz buna adim gibide eminim o gun kk de bir hulus vardi derseniz mutlu olurum iyi gunler canm :)

Ben yayın sağlayan bir platformda çalışıyorum ve bu tür kanalları da satıyoruz, bazı üyeler açıkça söyleyemiyor ama bazıları yayın içeriğini soruyor.Biz de izlemiyoruz ama satmak için içeriği bilmemiz gerekiyor, o yüzden eşin bakması bana normal geliyor. Düşün, çağrı merkezlerinde çalışan baylar bayanlar bunun satışını yapıyor. Neyse ki eşin böyle bir işte çalışmıyor:34:

Cok da abartmaya gerek yok bence, bosanalim falan demissiniz adami evden kovmussunuz aglatmissiniz sonra da uzuluyorsunuz, oturup sakin sakin rahatsiz oldugunuzu soyleyebilrdiniz, daha buyuk bi sorun olsa ne yapacaksiniz acaba? Evli degilim ama evli bayanlar daha iyi bilir bosanmak bu kadar basit mi ya, hakim soracak sebep ne .... Izliyor cunku mu diyeceksiniz, makul olun lutfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic izlemediniz mi

sanki ben izleyip o şekilde takılınca normal de, eşim izleyince sadakatsizlikmiş gibi geliyor. inanın hala öyle geliyor. ne kadar bencilim. aşamadığım bir duygu bu. hala öyle ne acayip.

ben bu erkekleri anlamıyorum karın var ne diye öyle sitelere bakarsın sürekli cinselliğe mi çalışıyor bu akılları analmadım gitti.aynı şeyi siz yapınca ne hissettiğinizi anlamıştır umarım:47:

ne kadar kötü oldum bılemezsın dedı evet anladı ve cok üzüldü ıyıkıde bole bısı yapmısım ki ne durumda oldumu anladı

Back
X