- Konu Sahibi narserbeti
Hic izlemediniz mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esimden gizli sakli hic olmadi izlemedm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic izlemediniz mi
Bu konu kisiye gore degisiyor sanirim ve her iliskinin de duZeni farkli oldugundan eger ... İzlemek agirlikli olup birliktelik olmuyorsa elbetteki sorun, bayanlarin izleme olayi ise cogu arkadasim izliyor ama ben evlenmeden once doktora gitmistim dogum kontrol yontemi ve ilk gece hakkinda bilgi almak icin, o zamana kadar hic izlemedigim icin ayni zamanda cinsel terapi yapan bir jinekolog oldugundan bana daha romantik baslangicli film izleyerek kendimi tanimami boylelikle korkumu daha rahat atlatabilecegimi, bu konunun insan dogasinda var olan yillarca bastirmis duygulardan korktugumu soylemisti, yani tedavi amacli kullanimlar var goruldugu uzere , ama ciftleri baska bi hayal dunyasina suruklerse kesinlikle karsiyim bu duruma, bazen renk katma amacli veya dogrusunu ogrenme amacli izlenebilir de , birliktelik yasanmadan surekli o sekilde takilinmasi dogru degiil
hıc gırmdım demedımkı hatta esımın yanında bıle gırdım baktım oda bakmıs dıye oda bekarken bakmıs ben hıc bakmamıs demedımkı evlılıgımız boyunca bı sefer bakmıs ondada bana yakalandı ama suan çok şükür aramız iyi..sevgiler![]()
Hic izlemediniz mi
ben bu erkekleri anlamıyorum karın var ne diye öyle sitelere bakarsın sürekli cinselliğe mi çalışıyor bu akılları analmadım gitti.aynı şeyi siz yapınca ne hissettiğinizi anlamıştır umarım![]()
Normal degil izlememesi lazim dini ahlaki duyarlilikta bi insandan beklemem boyle biseyi ... bana gore her erkek yapar anlayisi yalnis ...Allahtan korkan yapmaz ...