- 19 Aralık 2023
- 11
- -2
- 6
- 28
- Konu Sahibi tazefeslegen
-
Devamını yazamadan paylaştınız herhalde. Düzenleyiniz ancak başlığa hitaben eğer siz cimri mi diye aklınızdan geçiriyorsanız evet cimridir.Kızlar 4 aylık evliyim. Maalesef çalışmadığım için ev eşyası konusunda hiç destek olamadım. Tüm eşyaları
Tamam da bunun da lafı kavgada edilmez yaa ayıp.Birde şunu eklemek istiyorum eşiniz cimri olsa hiç almaz parasını harcamazdı. Bu durumda eşiniz ya maddi kaygı yüzünden bu davranışı sergiliyor ya da farklı sorunları var ileride size çok çektirecek. Anlattığınız ile maddi kaygı yaşadığını düşünüyorum.
Konu sahibi tam anlatmadığı için ben başka bir kavga esnasında söylediğini düşünmedim. Daha çok eşi maddi konular yüzünden tartışırken şunları harcadık şunları yaptık niye hiç beni niye düşünmüyorsun diyor gibi geldi. Verdiği rahimde yara dondurma işleminden bu şekilde düşündüm ama tabi yaşayan kişi daha iyi bilirTamam da bunun da lafı kavgada edilmez yaa ayıp.
Sağlık için harcanmış lafını kavgada etmiş. Böyle adamlar iflah olmaz. Hoş, bir şey beğenip de alabilirdi. Evlenmeden önce çalışmadığını biliyordu. Ben konu sahibine üzüldüm nedense. Şu para lafı beni çok sinir ediyor.Konu sahibi tam anlatmadığı için ben başka bir kavga esnasında söylediğini düşünmedim. Daha çok eşi maddi konular yüzünden tartışırken şunları harcadık şunları yaptık niye hiç beni niye düşünmüyorsun diyor gibi geldi. Verdiği rahimde yara dondurma işleminden bu şekilde düşündüm ama tabi yaşayan kişi daha iyi bilir
Dediklerinize katılıyorum ama 4 aylık evlilikte 2 aylık hamilelik ve sürekli masraflar olunca evi gecindiren kişiyi de düşünmek gerekiyor. Elbet adam çalışmadığını biliyordur ama bir süre eşinin idare edebileceğini düşünmüştür her ay bir masraf çıkınca da bunalmıştır. Birde benim size katılmadığım ve konu sahibini haksız bulduğum nokta o gelire sahip kişi maaş ve kiralarla 80bin gelirleri varmış özel hastaneye gitmemeli. Muhtemelen doğum için de özele gitmek isteyecek ama en kısa zamanda ayağını yorganına göre uzatmayı öğrenmesi gerekiyor. Tabi bunlar benim dışarıdan görüp yaptığım yorumlar, belki konu sahibi tutumlu biridir ama kocası cimridir. Sadece burada ki bir örneğe göre yargılamak da doğru olmazSağlık için harcanmış lafını kavgada etmiş. Böyle adamlar iflah olmaz. Hoş, bir şey beğenip de alabilirdi. Evlenmeden önce çalışmadığını biliyordu. Ben konu sahibine üzüldüm nedense. Şu para lafı beni çok sinir ediyor.
Sizi sevse bunları başınıza kakmazdı.Hele sağlık konusunda terslemezdi.Kızlar 4 aylık evliyim. Maalesef çalışmadığım için ev eşyası konusunda hiç destek olamadım. Tüm eşyaları eşim aldı. Ancak kavga edince bazen başıma kakıyor. Ya da şöyle örnek vereyim rahimde yara dondurma işlemim vardı. Yaklaşık ücreti 20 bin tuttu. Doktora tamam dedim. Sonra dedi ki tamam diyorsun ama bütçemiz yetiyor mu diye tersledi. Aslında geliri iyi gibi kiralarla bir de kendi işiyle 80 bin alıyordur. Ama buna rağmen her şeyin hesabını çok fazla yapıyor. Önce istediğim bir şey olursa aldırabiliyorum ama sonra kavga olursa her şeyi başıma kakıyor. Aileme söyledim bunlar sorun mu diyor. Ne edeceğimi şaşırdım. İki aylık hamileyim. Hiç mutlu değilim. Tek umudum kpss.. Ayaklarımın üzerinde durmak. Sizce ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?