- 19 Ocak 2017
- 7.591
- 22.808
- 348
- 38
- Konu Sahibi tazefeslegen
-
Kızlar 4 aylık evliyim. Maalesef çalışmadığım için ev eşyası konusunda hiç destek olamadım. Tüm eşyaları eşim aldı. Ancak kavga edince bazen başıma kakıyor. Ya da şöyle örnek vereyim rahimde yara dondurma işlemim vardı. Yaklaşık ücreti 20 bin tuttu. Doktora tamam dedim. Sonra dedi ki tamam diyorsun ama bütçemiz yetiyor mu diye tersledi. Aslında geliri iyi gibi kiralarla bir de kendi işiyle 80 bin alıyordur. Ama buna rağmen her şeyin hesabını çok fazla yapıyor. Önce istediğim bir şey olursa aldırabiliyorum ama sonra kavga olursa her şeyi başıma kakıyor. Aileme söyledim bunlar sorun mu diyor. Ne edeceğimi şaşırdım. İki aylık hamileyim. Hiç mutlu değilim. Tek umudum kpss.. Ayaklarımın üzerinde durmak. Sizce ne yapmalıyım.
31 yaşındayım eşimin sperm azlığı vardı. Yoksa zerre düşünmüyordum çocuğuŞimdi kızacaklar ama 4 aylık evlisin 2 aylık hamilesin. Bir evliliği anlasaydınız. Aynı evin içinde yaşamak nasıl onu görseydiniz. Bazı şeyler aynı evin içine girmeden farkedilmiyor.
80 bin lira maalesef az bir gelir hele ki büyükşehirlerden birinde yaşıyorsanız. Kesinlikle yüzünüze vurması iğrenç bir durum ama çalışmaktan başka şansınız da yok.
Kızlar 4 aylık evliyim.
tek eksiginiz cocuk muydu gercekten?İki aylık hamileyim
Önceki mesajlarınıza bakarak 2.evliliğiniz sanırım. Geçmişte sonlanan 2 hamileliğiniz nedeniyle kendi sağlığınız, eşinizin sperm sayısından daha önemli gibi duruyor.Kızlar 4 aylık evliyim. Maalesef çalışmadığım için ev eşyası konusunda hiç destek olamadım. Tüm eşyaları eşim aldı. Ancak kavga edince bazen başıma kakıyor. Ya da şöyle örnek vereyim rahimde yara dondurma işlemim vardı. Yaklaşık ücreti 20 bin tuttu. Doktora tamam dedim. Sonra dedi ki tamam diyorsun ama bütçemiz yetiyor mu diye tersledi. Aslında geliri iyi gibi kiralarla bir de kendi işiyle 80 bin alıyordur. Ama buna rağmen her şeyin hesabını çok fazla yapıyor. Önce istediğim bir şey olursa aldırabiliyorum ama sonra kavga olursa her şeyi başıma kakıyor. Aileme söyledim bunlar sorun mu diyor. Ne edeceğimi şaşırdım. İki aylık hamileyim. Hiç mutlu değilim. Tek umudum kpss.. Ayaklarımın üzerinde durmak. Sizce ne yapmalıyım.
devlette sıra vb. gelmiyor ki, biz gerekirse tatilimizden, boğazımızdan kesip bu işlere bütçe ayırmak durumunda kalıyoruz maalesef80bin gelir şu zamanda yeterli değil. 80bin geliri olan da özel hastaneye gidip işlem yaptırmasın diye düşünüyorum. Hane gelirimiz 150 üstü ama özel hastaneye gitmiyorum. Parası olan gitsin ama sizin durumunuzda ben eşinize hak verdim. E hamilesiniz de eşiniz 4 aylık evlilikte düğün masraflarını halledemeden 2 aylık hamilelikte baba olma kaygısını da yüklendi. Şimdi bir de çocuk masraflarını düşünüyor. Marketten günlük alış veriş yapsam bin TL gidiyor. Dün et yapmak istiyordum bugün tasarruf olsun kuru fasulye yapıp içine et koyayım dedim onun içine koyduğum et bile 600 tl tuttu. Artık her şey çok masraflı.
Kızlar 4 aylık evliyim. Maalesef çalışmadığım için ev eşyası konusunda hiç destek olamadım. Tüm eşyaları eşim aldı. Ancak kavga edince bazen başıma kakıyor. Ya da şöyle örnek vereyim rahimde yara dondurma işlemim vardı. Yaklaşık ücreti 20 bin tuttu. Doktora tamam dedim. Sonra dedi ki tamam diyorsun ama bütçemiz yetiyor mu diye tersledi. Aslında geliri iyi gibi kiralarla bir de kendi işiyle 80 bin alıyordur. Ama buna rağmen her şeyin hesabını çok fazla yapıyor. Önce istediğim bir şey olursa aldırabiliyorum ama sonra kavga olursa her şeyi başıma kakıyor. Aileme söyledim bunlar sorun mu diyor. Ne edeceğimi şaşırdım. İki aylık hamileyim. Hiç mutlu değilim. Tek umudum kpss.. Ayaklarımın üzerinde durmak. Sizce ne yapmalıyım.
Siz bu hayatı fazla mı hızlı yaşıyorsunuz konularınız mı sallama? Daha ağustos 2024’te hamileymişsin zaten? Nasıl su an 4 aylık evlilik ve 2 aylık hamilelik var?Son durumunuz nedir? Bende de çift boynuzlu rahim yapısı mevcut ve şuan 5 haftalık hamileyim. Daha önceki gebeliğimi 8+4 haftalıkken sonlanmıştı
Ben izmir, antalya ve ankarada devlet hastanesi kullanan bir kişi olarak cildiye ve psikiyatri hariç rahatlıkla randevu bulabiliyorum, hatta 1 gün önce bile bulabiliyorum. Bu durumda istanbulda yaşayanlar hariç diğer şehirlerde de bulunduğunu düşünüyorum. Kendi hamileliğimde özel ve devlet hastanesi arasında çok kaldım ama polikinlikten bozma özelleri saymazsam gerçekten donanımlı özel hastane ücretleri çok fazla ve donanımsız olanlar da risk görünce ya araştırma hastanesine ya üniversite hastanesine nakil yapıyordevlette sıra vb. gelmiyor ki, biz gerekirse tatilimizden, boğazımızdan kesip bu işlere bütçe ayırmak durumunda kalıyoruz maalesef
haklısınız ilk muayineyi kast etmedim, tahlil ver, tekrar git, doktora göster, ulttrason için bile 2 ay bekle, mr ayrı dert vb. süreçler çok uzun ve yıpratıcı bence, hele rahim konusu, veya patalojiye gönderilen bi kist vb. varsaBen izmir, antalya ve ankarada devlet hastanesi kullanan bir kişi olarak cildiye ve psikiyatri hariç rahatlıkla randevu bulabiliyorum, hatta 1 gün önce bile bulabiliyorum. Bu durumda istanbulda yaşayanlar hariç diğer şehirlerde de bulunduğunu düşünüyorum. Kendi hamileliğimde özel ve devlet hastanesi arasında çok kaldım ama polikinlikten bozma özelleri saymazsam gerçekten donanımlı özel hastane ücretleri çok fazla ve donanımsız olanlar da risk görünce ya araştırma hastanesine ya üniversite hastanesine nakil yapıyorbu sebeple bu şekilde yorum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?