EŞİM SİZCE HAKLI MI ????

poncikvegece

Pipili bir bebiş :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
8.469
29.049
468
Merhaba Kızlar :) ben 2 senelik evliyim.Benim sorum şu, evlendiğimiz ilk zamanlar ilk 6-8 ay boyunca hafta da 3-4 olmak üzere ilişki yaşıyorduk. Fakat artık bir süre sonra malumunuz monotona bağlıyor, ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Ama artık hafta da bu durum 2 ye düştü yani düzenli olarak ilişki yaşıyoruz bir sorun yok, eşimi de çok seviyorum onda da bir problem yok. ama bu ona sorun oluyor, yani daha biz 2 yıllık evliyiz 28-30 yaşında insanlarız 50-60 yaşında değiliz ki hafta da 1-2 kere ilişkiye girelim diyor.. 2 yi az buluyor, ya da yetmiyor bilemiyorum .. nasıl derseniz. ben seni 2 sene bekledim diyip duruyor.. sizce haklı mı ? ya da gerçekten hafta da 2 kez anormal bir durum mu ? daha mı fazla olması gerekiyor ? bana normal geliyor ama ,ben mi yanlıs düşünüyorum . Teşekkürler , Sevgiler canlar :)

Son düzenleme:
sonuçta bu işte yok haftada 3 gün olsun 5 gün olsun diye olmuyor ki.. insan ne zaman canı istersee yaşanmalı bence

buda dert mi

Herkesin dinamiği farklıdır eğer bir taraf durumdan memnun değilse demekki normal değil sizin için bi orta yol bulun . Monotonlastirmamak sizlerin elinde neticede

sonuçta bu işte yok haftada 3 gün olsun 5 gün olsun diye olmuyor ki.. insan ne zaman canı istersee yaşanmalı bence
Bende böyle düşünüyorum, yani bu bir kural gibi olmamalı ne zaman istiyorsan o zaman olur.. ama düzenli olarak yaşanılan durum bu ama bu eşime gene de garip geliyor, bilmiyorum anlayamadım..

Dert değil hanımefendi :) sonuçta burası bu ve benzer konuların konuşulduğu bir site sadece fikir alışverişinde bulunuyor.. derdim var diye ahlanıp vahlanmadım :) iyi günler dilerim.
vallah. keske benim. de derfim sizin ki gibi olsa diye kiskandim iyi gunler

bende eşin istemiyor yapmıyor zannettim ,
8-9 sene beklemişsiniz evlenmek için bencede az gibi ,

senın başka sıkıntın problemın mı var

Eğer monotonlaştığı için daha sık istemiyorsanız renk getirmeyi deneyin. Kırmızı gecelik demiyorum tabii

Farklı şeyler deneyebilir, farklı yerlerde yapabilirsiniz.

Eğer monotonlaştığı için daha sık istemiyorsanız renk getirmeyi deneyin. Kırmızı gecelik demiyorum tabii

Farklı şeyler deneyebilir, farklı yerlerde yapabilirsiniz.
hahahahha :))) ya bahsettiğim o tarz bir monotonluk değil, yani bu bir kural gibi hani ne bileyim ifade edemiyorumda. öyle renk gelmesi ile ilgili bir durum değil. yani bana göre hafta da 2 normal mesela, ama eşime göre değil. yani hani ben mi anormal düşünüyorum acaba diye bir danışmak istedim. :)

Bunu sayıyla sınırlamak pek doğru değil sanki size haftada 2 yeterli geliyor olabilir ama belli ki eşinize yeterli değil. Bir orta yolu bulmaya çalışın. Sizin de hoşunuza gidecek ilişki sıklığınızı artıracak bazı renklilikler katmaya çalışın hem monotonlaşmamış olur hem de ikinizde keyifli vakit geçirmiş olursunuz.

Deneyeceğim, sanırım ben biraz anormal düşünüyorum galiba, çevremde herkes sizin gibi düşünüyor çünki :)

bende eşin istemiyor yapmıyor zannettim ,
8-9 sene beklemişsiniz evlenmek için bencede az gibi ,

senın başka sıkıntın problemın mı var
Şöyle söyleyeyim sıkıntı problem değil de, yorgunluk.. yani çalışan biriyim. buna rağmen hafta da en az 3 gün evimden misafirim eksik olmaz, ayrıca 1 tane de köpeğim var. hergün dışarı çıkartıp gezdiriyoruz. hem sabah hem akşam.. malum tuvalet ihtiyacı için.. sabah 7 de kalkıyorum iş yoğunluğu ev yoğunluğu köpek derken yatağa girmem en erken 1i buluyor.. oda bunun farkında, sanırım bu sebepten. yani yorgunluk , yoğunluk.. bedenen yorgunum hergünn neredeyse

Çalışınca zor oluyor çok yorgun olduğunda zaten bir şey de anlamıyorsun. Ama erkek kafası biraz farklı onlar deli gibi yorgun olsa da hep istiyor.

evet haklısın birde bunun tersini düşün sen istesen adam istemese ne kadar üzülürsün ,
bunca yıl sonra kavuştuk hevesi geçti dersin ,

Anormal diyecek bir şey yok bence, herkesin kendi libidosu var sonuçta. Ama madem cinselliğin kendisiyle bir sıkıntınız yok biraz daha vaktinizi organize edip ona göre orta yol bulabilirsiniz.

Köpeğinizi ikiniz beraber mi gezdiriyorsunuz?
Ev işleri sizdeyse eğer köpeğinizi eşiniz gezdirsin, onlar dışarıdayken siz de ev işlerini halledersiniz. Böylece en azından onlar döndüğünde siz de işleri toparlamış olursunuz.
Veya tam tersi, köpeğinizi siz gezdirin eşiniz de o sırada atıyorum mutfağı toplasın vs.

Sabah saat 7 gibi akşamda 8-9 gibi çıkarıyoruz, sabah çok tekin olmadığından akşam da aynı şekilde.. eşim de benimle geliyor.. ama sanırım köpeği dolaştırma durumunu eşime devredeceğim.. en azından dediğiniz gibi 30 dk da olsa kar kardır evi derler, toplarım :) belki o zaman daha az yorulurum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…