Esim Sizce Normalmi Davranıyor?

Aglayangoz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
45
14
13
36
Merhaba arkadaşlar sizlere birsey sormak istiyorum Lütfen cevaplariniz la bana yardımcı olun.Benim esim evde veya kimse yokken yanımızda gayet iyi yaklaşıyor öpüyor falan filan.Ancak aynı yerde çalışıyoruz musteri geldiginde mesela gıcık oldugum kocama gözlerini diken bir kadın geldiğinde kocama yaklaşıyorum mesela yanağını sıkıyorum ama esim bu durumdan rahatsız oluyor ve bana canım burası işyeri hem biz muslumaniz başkasının gözünün önünde böyle şeyler yapmak yakışmaz diyor.Ama benim o kadindan hoslanmadigimi ve ne için yaptigimida biliyor. Neden böyle davranıyor. Neden Onlar görmesin diye çalışır ki bir insan???

Merhaba arkadaşlar sizlere birsey sormak istiyorum Lütfen cevaplariniz la bana yardımcı olun.Benim esim evde veya kimse yokken yanımızda gayet iyi yaklaşıyor öpüyor falan filan.Ancak aynı yerde çalışıyoruz musteri geldiginde mesela gıcık oldugum kocama gözlerini diken bir kadın geldiğinde kocama yaklaşıyorum mesela yanağını sıkıyorum ama esim bu durumdan rahatsız oluyor ve bana canım burası işyeri hem biz muslumaniz başkasının gözünün önünde böyle şeyler yapmak yakışmaz diyor.Ama benim o kadindan hoslanmadigimi ve ne için yaptigimida biliyor. Neden böyle davranıyor. Neden Onlar görmesin diye çalışır ki bir insan???
Benim esim de oyledir. Takilma bence seni sevmediginden deyil. Disarda oyle davranmak istemiyordur.

eşiniz normal davranıyor da sizin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, "bu adam benim" imajı vermenize gerek yok, evli barklı insanlarsınız mal kimin belli zaten, yarışmak niye !?

kaldı ki bakan kadınsa kocanızı neden itham ediyorsunuz,

yanak sıkmak ise zaten bir iş yerinde olmaz olmaz olmaz bir şeydir !

sevgiler..

Çok normal ve yerinde davranıyor eşiniz . İş yerinde olduğunu unutmamalı insan ve ona göre davranmalı .

Çok basit bir davranış yaptığınız.

Kendinize güvenmiyorsunuz ya da eşinize güvenmiyorsunuz.

Karşıdaki kadına da "bu adam bana ait" mesajı yolluyorsunuz.

Ben o kadın olsam çok gülerim doğrusu.

Kendinizi küçük düşürmeyin. Ve tabi eşinizi de

Esiniz gayet normal davranıyor ve dogrusuda odur esiniZe güveniyorsanız o Bahsettiğiniz kadını göz önünde bulundurmayın derim ve eşinize güvendiğinizi belli edin

Ya adami is yerinde, is arkadaslarin yaninda yanagindan sikmak nedir? Hiç düsündünüzmü is arkadaslari acaba ne düsünüyor diye? Böyle davranarak zavalli kiskanç kadin imajini çizersiniz.

Esinizin davranisinda hiç bir yalnis yok. Sizin davranisinizda yalnislar var. Sanirim özgüveniniz pek yüksek degil. Bunun için bir psikologtan yardim alabilirsiniz canim.

Eşinizin davranışı çok normal, çok efendice. Ama sizin ki çok basit, ben olsam yani karşımda birisi böle yapsa çok gülünç olduğunu düşünürdüm. Bence kendinize biraz öz güveniniz olsun. Çocuk değilsiniz li evli barklısınız artık.

Esiniz cok normal davraniyor, is yerinizde sizde biraz daha ozenli davranin bence...

Türkiye'de böyle şeylere pek önem verilmiyor ama yurtdışında birçok kurum karı koca/sevgili dahi çalıştırmıyor aynı ofisin içinde, çalıştırsalar dahi anlaşma imzalatıyorlar ve birbirlerine mesafeli ve profesyonel davranmaları bekleniyor.
Eşiniz %100 haklı, yaptıklarınız iş etiğine uymayan hareketler. Hoş değil öyle iş yerinde yanak sıkmalar vs. O kadınların da eşiniz hakkında ne düşündüğü neden önemli? Altı üstü müşteri, 10 dakika durur giderler.

Back
X