Esim Sizce Normalmi Davranıyor?

Merhaba arkadaşlar sizlere birsey sormak istiyorum Lütfen cevaplariniz la bana yardımcı olun.Benim esim evde veya kimse yokken yanımızda gayet iyi yaklaşıyor öpüyor falan filan.Ancak aynı yerde çalışıyoruz musteri geldiginde mesela gıcık oldugum kocama gözlerini diken bir kadın geldiğinde kocama yaklaşıyorum mesela yanağını sıkıyorum ama esim bu durumdan rahatsız oluyor ve bana canım burası işyeri hem biz muslumaniz başkasının gözünün önünde böyle şeyler yapmak yakışmaz diyor.Ama benim o kadindan hoslanmadigimi ve ne için yaptigimida biliyor. Neden böyle davranıyor. Neden Onlar görmesin diye çalışır ki bir insan???
Eşin haklı benimkide dışarda sevmez öyle şeyleri

Evet haklı
İş ortamında karşımda iki kişi mıç mıç olsa dikkate alınmadığımı düşünürüm

Türkiye'de böyle şeylere pek önem verilmiyor ama yurtdışında birçok kurum karı koca/sevgili dahi çalıştırmıyor aynı ofisin içinde, çalıştırsalar dahi anlaşma imzalatıyorlar ve birbirlerine mesafeli ve profesyonel davranmaları bekleniyor.
Eşiniz %100 haklı, yaptıklarınız iş etiğine uymayan hareketler. Hoş değil öyle iş yerinde yanak sıkmalar vs. O kadınların da eşiniz hakkında ne düşündüğü neden önemli? Altı üstü müşteri, 10 dakika durur giderler.

Cok konu disi olacak amaaa ya senin imzandaki video çooook komik! Hele o kedinin düsmeden son bakis ve tutusmasi!! :KK70: :KK70: :KK70:

Cok konu disi olacak amaaa ya senin imzandaki video çooook komik! Hele o kedinin düsmeden son bakis ve tutusmasi!! :KK70: :KK70: :KK70:
Di mi yaaa. :KK70::KK70: Bundan sonra her hafta Adnan Oktarın şerefine yeni bir kedi gifi koyacağım imza olarak. Tipini yediğimin kedisi...

Zateen evlenmissin kardessimm. Bu neyin sahiplenmesi.. ergen liseliler gibi.. esin gayet yerli ve zamanli davraniyor.. kadinin belki umrunda bile degilsinz sizin farkinizda bile degildir belki.. ne bu yaptiginiz bu adam benim yaklasani yakatim.. komik olmayin... allaseenn.. ne esinizi nede kendiniz uzun.. birazda guven ayrica evlilikte cok ama cok onemli.. unutmayin... hee bu arada musteride velinimettir... hatirlatirim..

Merhaba arkadaşlar sizlere birsey sormak istiyorum Lütfen cevaplariniz la bana yardımcı olun.Benim esim evde veya kimse yokken yanımızda gayet iyi yaklaşıyor öpüyor falan filan.Ancak aynı yerde çalışıyoruz musteri geldiginde mesela gıcık oldugum kocama gözlerini diken bir kadın geldiğinde kocama yaklaşıyorum mesela yanağını sıkıyorum ama esim bu durumdan rahatsız oluyor ve bana canım burası işyeri hem biz muslumaniz başkasının gözünün önünde böyle şeyler yapmak yakışmaz diyor.Ama benim o kadindan hoslanmadigimi ve ne için yaptigimida biliyor. Neden böyle davranıyor. Neden Onlar görmesin diye çalışır ki bir insan???

eğer eşinizle aynı iş yerinde çalışmama imkanınız varsa bence hemen bu imkanı kullanın
yoksa evliliğinizi çok sarsacak olaylar yaşayabilirsiniz gibi görünüyor
bir arkadaşın da yazdığı gibi eşlerin aynı ortamda çalışması doğru değil
hem 7/24 yanyana olmamak lazım
bence müşteri önünde (hangi alan olursa olsun) eşinizin yanağını sıkmanız hiç hiç hiç doğru bir hareket değil ve birçok arkadaşımın yazdığı gibi komik
eşinizin verdiği tepkiyi "Neden Onlar görmesin diye çalışır ki bir insan???" diye yorumlamanız da bu olayları bir sorun gibi evliliğinize yansıtabileceğinizi gösteriyor işte...

İş
İşyerinde yanak sıkmak mı
Abartmışsınız
Tavrınızla zaten karşınızdaki kadına belli edersiniz adamın başının bağlı olduğunu
Söz söylemeye bile gerek kalmadan anlatabilir bi kadın
Teşbihte hata olmazmış biraz avam kalıyor bu yaptığınız

Ne zamandir evlisiniz?

Eşinizin yaptığı ve söylediği normal davranış biçimi.
Sizin davranış ve düşünceleriniz çok laubali ve yersiz. Ayrıca kompleksli gördüm sizi.

Ben de eşimle aynı şirkette çalışıyorum. Yeri geliyor gün içinde bir kere belki görüyoruz birbirimizi. Öğlen yemeklerinde bile yanyana değil ama masadan masaya karşılıklı otururuz.

İşyeri ortamı laubaliliği kaldırmaz. Gelen müşteriler intibayı sizin saplantılarınız üzerinizden alırsa vay o işyerinin haline.

Son düzenleme:
Back
X