Eşim sizce yalan mı söylüyo yoksa doğru mu?

Eşlerin telefonun da hep iş arkadaşları kullanır zaten. Artık bu numaraya inanan kadın kaldı mı gerçekten

Kusuruma bakmayın ağzımı bozacağım. Eşiniz yalancı, adi şerefsizin teki.. utanmadan bir de doğmamış bebeğinizin üstüne yemin etmiş. Bu adamdan ne koca ne de baba olur

Esin yazmamistir.Tel bazen kendi kendine yapıyor demek isterdim ama yazmıs.Yakalamissiniz madem iyice dersini verin cocuguda karistirmasin...

Yine hamile eş, yine yanlışlıkla eskort aratan dengesiz telefonlar, yine kendinin değilde arkadaşının telinden haberleşen arkadşlar, .Ve sonra büyük yeminler, ağlamalar. Sonrası şüphelenen eşe yoğun ilgi, biraz ilgi dağıtacak alışverişe çıkarmalar, ev işlerinde yardım , birkaç güzel söz..Aaa hallettim kolaymış ufak ufak yeniden denesem ama daha temkinli olmalıyım..Sonrası aklı dağınık, eşine çocuğuna ilgisiz, üzerine gidince hadsiz ve hakaretten çekinmeyen hayatı ailesine çekilmez hale getiren adam..Hepmi aynı senaryo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…