- 22 Ekim 2020
- 151
- 79
- 13
- 25
- Konu Sahibi Hayata devam
-
Ben napayım bilmiyorum kimsem yok bu hayatta hamile halimle nereye gideyimBenim babamda aldatmadım diye Kurana el basmıştı, adam 5 yıldır aldatıyormuş meğer. Gözümüzle görmesek bir süre gizliden takip etmesek inanacaktık onca yemine. :) İnsan bi sıkışsın bak kuranı da öper el de basar bir sürü yeminlerde üretir.
HaklısınızKim inanır şu yalana yaEşiniz sizi aldatmış her şey ortada. Utanmadan doğmamış bebeğinin üzerine de yemin etmiş. Üstüne bir de kurana el basmış. Allahtan korksa zaten böyle bir işe kalkışmaz. Eşinizin sizi aptal yerine koymasına izin vermeyin yoksa bu gidişle daha çok aldatılırsınız siz
Inanki kimsem yok yaşım 20 nereye gideyim napayım bilmiyomBu durumda tek yapacağınız şey Allaha havale etmek mi? Peki ne diyelim
Evet var sen gormemissinWatsapin arşivi vardi da biz mi görmedik? Ne zaman kk ya uzun süre girmesem bor yığın fbı bilgisi kaçırıyorum heyhat! :)
Ailenden kimse yok mu?Inanki kimsem yok yaşım 20 nereye gideyim napayım bilmiyom
Boşanan kadınların hepsinin arkasında birileri yok zaten. Yeter ki isteyin. Ama istemiyorsanız da eşinize ikide bir bunu dillendirip iyice yüz göz olmayın.Inanki kimsem yok yaşım 20 nereye gideyim napayım bilmiyom
Eşim yaptiHamilesiniz üzmek istemem ama eşiniz yalancı.
Peki bebeğin üstüne yemin edilmesini ve kurana el basmasını siz mi talep ettiniz yoksa eşiniz mi durduk yere yaptı merak ettim.
Var ama sahip çıkmıyolarAilenden kimse yok mu?
Bu yaşta niye evlendin gülüm? Kocalar taze mi bitiyordu?Inanki kimsem yok yaşım 20 nereye gideyim napayım bilmiyom
Keşke aileni ikna etmeye çalışsan mesela onlar çocuğuna baksa sen çalışsan hem onlara da katkın olur. Hayat bu şekilde nasıl geçer ki daha 20 yaşındasınVar ama sahip çıkmıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?