wişşşşş ee o zaman senin ilerde dogurucan bebelerde sessiz olurayyy ne cekilmez bir hayat :d

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wişşşşş ee o zaman senin ilerde dogurucan bebelerde sessiz olurayyy ne cekilmez bir hayat :d
Ben de konuşmayı,gülmeyi çok severim.Eşim de konuşur güler şakalaşır,ama normal sohbet etmeyiz pek.Konu hep işine gücüne borçlara gelir.Ben de konu hep aynı yere gelmesin diye susarım. İnsan sosyal ortamı olmaz sada konuşacak bir şey bulamıyor.Ben sürekli evdeyim, o işte. eee ne konuşucaz???
Boşver konuşma sen de:) Ben konuşma,sohbet etme isteğimi nette annelerin kurduğu gruplarda hallediyorum...Acı ama gerçek:))
arkadaşım benim de öyleydi ilk sene, çekilmez hal almıştı evlilik, sonra yavaş yavaş işinden falan sorular sordum işte nasıl gidiyor, işçilerle aran nasıl, işte ne bileyim şu ne demekc(eşim mühendis) terimler falan derken şimdi ben sormadan kendisi anlatır, suçlayıcı konuştuğunda yok sen konuşmuyorsun falan diye daha da kötü oluyor. tecrübeyle sabit:) damardan girmek lazım yoksa hepsi aynı, bi de mesela anlattığı şeylerde rahatsız olacağım kızacağım bişey varsa anlatmıyordu sonra ben tepkisiz kalınca şimdi kendi anlatır. yatağa girdiğimizde uyu artık derim düşün o derece çenesi açıldı benimkinin. anlayacağı dilden konuşmak gerek