Eşim son dakika

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar ne kadar kendimi tam olarak anlatamadamda açtığım konularda.
Bugün nihayet kendimi dinletebildim eşime .
Benim eşimle sıkıntılarım vardı ve eşim ben bunları her dile getirdiğimde ruh hastası deli manyak der evi birbirine katar beni bastırir susturur du

Bugün ne oldu bilmiyorum beni dinledi.
Saatlerce anlattım saatlerce dinledi.
Tamam haklısın ne yapalım dedi..yapma bir şey dedim.
Duzelmicez çünkü dedim.madem ayrılmıyorsunda bari saygı çerçevesinde aynı evi paylaşalım birbirimizi sikmayalim aynı evin içinde birlikte ama ayrı kalalım bir süre dedim. tamam dedi.

Belki size göre saçma ama benim için en iyisi bu en azından şu anlık.

Sonra çekti kapıyı çıktı.
Şimdi yorgunum diye durum atmış.
Eve gelince konuşmaya çalışmalıyım bu saaten sonra ne yapmalıyım.nasil davranmalıyız.

yapma bir şey dedim.
Duzelmicez çünkü dedim.madem ayrılmıyorsunda bari saygı çerçevesinde aynı evi paylaşalım birbirimizi sikmayalim aynı evin içinde birlikte ama ayrı kalalım bir süre dedim.
Demişsiniz zaten diyeceğinizi.
Eve gelince konuşmaya çalışmalıyım bu saaten sonra ne yapmalıyım.nasil davranmalıyız.
Daha ne konuşacaksınız ki adamla ?

Hem adama saygı çerçevesinde aynı evde ayrı takılalım demişsiniz hem gelince konuşayım mı diyorsunuz? Sizce de tezat değil mi
Yani konuşalım mı derken hadi barışalım söyledik lerimi unut bahabinda değil.
Genel tutumun nasıl olmalı diye sormak istedim

Konuşacak bir şey kalmamış. Bu şekilde aynı evde iki yabancı gibi yaşamaktansa boşanmak daha iyi değil mi
Canım arkadaşım boşanmak şuan olmaz.cunku maddi gelirim yok ailem karşı bana destek olmazlar ki olsalar bile evlerine gidip kalmam köle gibi kullanırlar öyle insanlar küçük bir kızım var önceliğimiz o diye karar verdik

Canım arkadaşım boşanmak şuan olmaz.cunku maddi gelirim yok ailem karşı bana destek olmazlar ki olsalar bile evlerine gidip kalmam köle gibi kullanırlar öyle insanlar küçük bir kızım var önceliğimiz o diye karar verdik
Evleri ayırın ayrılın. Eşiniz maddi tüm imkanları karşılasın kızınız biraz büyüyünce okula verir çalışırsınız ?

Peki eşinizle aranızdaki problem ciddi değilse aranızdaki düzelme imkanınız yok mu.

Benim eşimle sıkıntılarım vardı ve eşim ben bunları her dile getirdiğimde ruh hastası deli manyak der evi birbirine katar beni bastırir susturur du

Duzelmicez çünkü dedim.madem ayrılmıyorsunda bari saygı çerçevesinde aynı evi paylaşalım birbirimizi sikmayalim aynı evin içinde birlikte ama ayrı kalalım bir süre dedim. tamam dedi.

Neden böyle davranıyorsunuz? Düzeltmeye çalışın ikinizde..

Eee napacaksın şimdi?

En mantıklısı iş bulman para biriktirmen, sonra da kızınla ayrı eve çıkman. Yaklaşık 2 sene bu şekilde idare etmeyi teklif et eşine. Sonra boşanın.

Eşi bu şekilde nereye kadar idare eder sonuçta erkek yani ya boşanır yada aldatır
Bu durumda siz ne öneriyorsunuz? Konuşulan konuşulmuş. Artık adım atması gereken koca. Kadın durup durup aynı konuyu mu açsın? Hemen ne diye aldatacakmış? Azıcık aklı başında insansa bundan sonra nasıl yaşamak istediğini durup düşünür. Ona göre karar verir, eşiyle paylaşır. Konu sahibi bu saatte sonra sadece beklemeli. Bir kenardan da eşi boşanmak isterse ne yapabilirim noktasında kendine bir rota oluşturmalı.

Back
X