izleyemıyorumki cnm :) tv açmıyorum bile başka dizilerden zevk almıyorum bir yaprak dökümü bir aşkı memnu :)Kara Sevda'yı izle aşkı memnudan kalır yanı yok gibi adama değişiklik olsun
haklısınızAdam haklı valla o ne öyle sürekli sürekli aynı şey. Patlatırdım tvyi. O nasıl alışkanlıkmış müzik falan dinleyin.o dizi biteli kaç sene oldu yaaa
başka bişiler izleyim dedim ama zevk almadım izlemıyorum bile sadece dnlıyorum ses olsun diye :) yenmeye çalısıcam artık bugunden sonra iş ciddiye bindi cünkü:)Bence de iyi dayanmış ülkede savaş çıksa behlülle bihterden bilecek hale gelmiştir..:)
Eşim de mutfakta çalışırken radyo açar hatta mutfaga özel büyük bir radyosu var hoparlörleri var..
Ben de çok sinir oluyorum ses gürültü sevmem evde. Özel bi kanal da değil abuk sabuk reklamlar saçma müzikler programlar ne varsa dinliyor arka plan sesi gibi...
Bu yüzden kavgalar ettik, artık biraz açıyor benim başım ses götürmemeye başlayınca kapatıyoruz...
Belki biraz azaltabilirsin ona da yazık...
hahahah :) yapıcam bişiler canım saol:):)Bi ara '' dışarda bir yaz yağmuruuu yaş sokaklar sensiz bensiiizz '' diye sarmıştım bir şarkıya. Sık sık mırıldanıyordum öyle.
Sevgilim bi gün en sonunda dayanamadı ve '' nuh tufanında bile bu kadar yağmamıştır '' deyiverdi.
Aklıma onu getirdin.
Biraz dizi değişikliği yap sende.
Aaa benden bi tane daha:) inanamıyorum. Kendimi tek sanırdım. Eşimde annem de isyan bayrağını kaldırdılar ama seviyorum ne yapayım bi iş yaparken atiştirirken vs açık kalsın diyorum ben bide Fatmagül izliyorum onların üstüne. Eşim bazen şarteli indiriyor protesto için:) yani sürekli maç ve yorumları mi izleyeyim eşim gibi bu da benim hobim:)kızlar merhaba eşimle tartıştık ben iş yaparken falan yemek yaparken sürekli aşkı memnu izlerim bütün bölümleri ard arda... izlediğimde yok alışkanlık olmuş bekarlığımdan beri ses olsun isterim geceleride uyuyamazdım sabaha kadar açardım ses eşliğinde uyurdum alışkanlık,birşeyle uğrasırken hep aşkı memnu açardım onun bölümleri bitince de yaprak dökümüne başlarım bu döngü hep böyle gidiyor eşim de artık yeter dayanamıyorum bıktım artık behlülden bihterden necladan diye ortalığı kaldırdı ara ara hep söyleniyordu ama geçiştiriyordum ama bu sefer fena patladı ama ne yapabilirim alışkanlık olmuş başka birşey izleyemıyorum inanın tv le alakam yoktur bir tek bu iki dizi sürekli sürekli izliyorum bir daha açılmayacak dedi evden gitti eşcağzım ama mutfağı topluyordum o gitti yine açtım elimde değil nasıl yeneceğim bu durumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?