eşim sonunda isyan etti ne olacak bu aşk-ı memnu sevdam:(

Adam hakli sessizlikte bende uyuyamazdım hep tv ile uyurdum evlendikten sonra mecbur alıştım.

canım boş ver ya her zaman aynı şey ednan beyin boynuzlar uzaydan görünüyor
bihter behlül nerede görseler birbirlerine atlıyor
bir Firdevs hanım tüm konağı parmağında oynatıyor

böyle böyle ahlakı bozdular zengn lüks yaşama kolay yoldan ulaşmak için babası yaşında ki adamlarla evlenen kızlar evli adamı ayartmaya çalışanlar bu dizilerden sonra normalleşti

Ahaha benden bir tane daha. Asla tvyle işim olmaz. Yemek yerken çemberimde gül oya izlemekten adama gına geldi. Annem uyurken diye bir dizi var onu açmaya başladım sonra. ama bu çabuk bitiyor. Çemberimde gül oya daha uzun. Süper baba baba evi ikinci bahar bizimkini oyalamak için açtığım farklı diziler

Aynı ben
İnternetimiz varken kardesimle sürekli yaprak dökümünü izlerdik
TV de tekrarları çıkıyordu her sezon ve biz istisnasız hepsini izliyorduk

Geçen sabah esimi ise gönderince yine açtım yaprak dökümünü izledim

Hiç böylesine saçma bi alışkanlık duymamıştım

Ayni ben :)

Bende izlemem sadece arka planda ses olsun
Ama sürekli ayni dizileri degil tabi eskilerden izlememis olduklarimi yada yeni dikkatimi cekenleri bastan acarim bölüm bölüm ilerlerim ama sadece is yaparken ve tabletle :)
Esimde bi ara sakarya firata takilmisti 60 li bölümlerde sıkıldı ve kacak a basladi ve simdilerde dirilis ertugrula gecti :) oda laptoptan dinler biseyler arastirirken :)

Ahlak yoksunu dizilerden ne anlıyonuz ya ço uk var mı bario etkilenmese ... biri sengesine şey yapar öbürü baldızına...

ayyy çokk güldüm yaa. genel de kadınlar ısyan eder erkegın macından sporundan.sizin ki tam tersı olmus yazık kız kocana az ızle, en azından o evde yokken izle.

Bi zamana kadar idare ettiğine göre eşin çok sabirliymis. Benim eşim tenis macindan tut at yarışina kadar bilimum bütün spor aktivitelerini izliyor. Yani futbol voleybol saymıyorum bile.
İkinci bir tv almayi istemiyorum, zaten aksamlari birbirimizi görüyoruz diye. Arada bi isyan edince al aşkım istediğini aç diyor ama 5 dakika geçince ne biçim dizi böyle olur mu ahlaksızlık demeye başlıyor. Ben de sinir oluyorum tabi

aaaaaaa benn
bende yaprak dökümünü sürekli izlerim esim arada vır vır yapar ama takmam
sende takma yani mac izliyosa dikkat et derbi zamanları 10 sene öncesi golleri bile izlerler o an da bas kalayı

Sana tavsiye hilal saral imzalı yeni bi dizi var onu izlemeye başla.

ikinci bi tv mi ne yazıkki bizde 4 tana var esimde elektronik delili var 4 üncüyü yeni aldık gözlüklü tv izliycekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…