- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.525
- 798
kızlar merhaba eşimle tartıştık ben iş yaparken falan yemek yaparken sürekli aşkı memnu izlerim bütün bölümleri ard arda... izlediğimde yok alışkanlık olmuş bekarlığımdan beri ses olsun isterim geceleride uyuyamazdım sabaha kadar açardım ses eşliğinde uyurdum alışkanlık,birşeyle uğrasırken hep aşkı memnu açardım onun bölümleri bitince de yaprak dökümüne başlarım bu döngü hep böyle gidiyor eşim de artık yeter dayanamıyorum bıktım artık behlülden bihterden necladan diye ortalığı kaldırdı ara ara hep söyleniyordu ama geçiştiriyordum ama bu sefer fena patladı ama ne yapabilirim alışkanlık olmuş başka birşey izleyemıyorum inanın tv le alakam yoktur bir tek bu iki dizi sürekli sürekli izliyorum bir daha açılmayacak dedi evden gitti eşcağzım ama mutfağı topluyordum o gitti yine açtım elimde değil nasıl yeneceğim bu durumu ?
hahah inanmıyorum tek olmadıgma sevındımm cnm :):)Aaa benden bi tane daha:) inanamıyorum. Kendimi tek sanırdım. Eşimde annem de isyan bayrağını kaldırdılar ama seviyorum ne yapayım bi iş yaparken atiştirirken vs açık kalsın diyorum ben bide Fatmagül izliyorum onların üstüne. Eşim bazen şarteli indiriyor protesto için:) yani sürekli maç ve yorumları mi izleyeyim eşim gibi bu da benim hobim:)
nasıl zevkli ama dimitatlım ben de aynı senin gibiyim
inanır mısın
bak sana tavsiye:
bir istanbul masalı nı da izle
ben bunların hepsini bitirdim müge anlının geçmiş bölümlerini izliyorum. yemek yaparken, ev temizlerken, çamaşır katlar ütü yaparken.
eşim de isyanlarda
nasıl zevkli ama dimibende muge anlı ızlıyorum arada beynımı mesgul edıyor super gidiyor
Basliga aldandim yasak bir ask yasiyorsunuz dda esinize yakalandiniz dedimderdiniz bu olsun be
netten izlıyorum cnmHangi kanalda? Saat kaçta?
İki dizide de gerilim müziği var, hatta müge anlı da bi çeşit gerilim, bence siz gerilim seviyorsunuz :)
üyeliğiniz eski olmayıp bu kadar mesajınız olmasaydı sitede, yine biri fake konu açmış, gelmiş bizle dalga geçiyor dicektim.izleyemıyorumki cnm :) tv açmıyorum bile başka dizilerden zevk almıyorum bir yaprak dökümü bir aşkı memnu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?