Eşim sonunda isyan etti :(

Sen de çalışıyorsun ev işleri yemek vs sırf cinsiyetinden ötürü senin görevinmiş de o da lütfetmiş yardım ediyormuş havasına girmesine izin verme.
Eşim de gak guk edecek oldu istersen işten ayrılayım hergün pırıl pırıl evde oturursun 3 çeşit yemek yersin dedim , hmm gerek yok iyi böyle dedi kapattı konuyu.
Kadın olarak fiziksel gücümüzün onlardan az olduğunu kabul edip daha fazla çalışmamızı beklemelerini idrak edemiyorum.
İçki konusuna gelince bende üstüne gitme derim sonuçta sana ayırdığı zamandan çalmıyor yada kendini kaybedecek denli içmiyormuş. Tabiki gönül içmemesini ister ama bunu senin tartışma yada trip ile başaracağını hiç sanmıyorum. Sarhoş olmanı istemiyorum yada ayda şu kadar günden fazla olması rahatsız ediyor falan diye ortak bir nokta bulabilirsiniz belki anlaşacak

eşin önceden de içiyorsa ve evlenince bırakıcam gibi bir söz vermediyse maalesef bu konuda pek bişey yapamazsınız.
ne ben ne de eşim içki içmeyiz eğer baştan bilseydim kabul etseydim ve içseydi birşey diyemezdim,
fakat şuan hiç içmiyorken benim de bu konuda hassas olduğumu biliyorken içki içmiş olsa o zaman çok kötü olur.
yani bence bu konuda sorun çıkarmayın.

çok objektif bir yorum yaptığımı düşünüyorum:KK39:

Pardon yanlış anlamışım. Ama keşke eşinizin bu durumunun önceden farkında olabilseniz rahat ederdiniz. Ama siz onun sizin için iş yapmasına izin vermeyin, gerekirse kendinizi patalayın yemeği de yapın temizliği de, ona "ben bunu yaptım " deme hakkı vermeyin, sonra kısıtlamalarınız daha etkili olur
Sonra hiç yardım etmesin dimi

bir ben mi takıldım bilmiyorum ama
adamın içmesine sorun çıkartmak saçma -bence- kimseye içiyor diye sorun çıkartmadım, çıkarmam ki ben içmiyorum
ama içkili araba kullanmak? kesin kıyameti koparırım ben bunun için.

Dua et. Bende içkiye karsıyım içmesini istemem cnm. Karsı olduğunu anlat tavrın net olsun ters teptırmeden.

Back
X