• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim soyadını değiştirmeli mi

Yarin ama o benim annem demezse ben neyim. Hic istisnasi olmaz. Hic. 3 gun sonra ama hic mi konusmicaz olumlu dunyadan girer cocugun olu cada ama oglumu kizimi gormesinler mi derrr cikar.

Sen simdi boyle duaundugu ailenin evine gidip cay ikram edersin. Naparsin bilmem ama saf saf degismez diyip evlenme. Evleniyorsan bil ki boyle olacakm kaldirabileceksen evlen.

Haaa bosanirim demekte kolay. 23 yasindayim yeni mezunum. Hep derim 27 28 gibi evleneyim diye. Ki modern de bi cevrede yasarim. Benim bile aklima evde kaldin lafini bi sure sokabildiler.

Hele ki sen evli bosanmis cocuklu peeehhh.

Yeni soyadiniz ne olacak
)) ilgincsiniz vesselam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde aileden yana birsürü sıkıntı yaşayanlardanız. Maddi sebepler yüzünden. Eşim ailesinden hiç kimseyle görüşmüyor, tabi bende. Bana da dediler, annesini babasını şimdi siler ama sonra barışır diye.. 2 senelik evliyiz, hiç öyle bir durum olmadı. Ben barışmayı teklif ettim o kabul etmedi. Velasıl eşiniz karakterli biriyse sizi ezdirmez, barışsa bile sınırını koyar.
Soyadı durumunu bizde düşünmüştük, ama babam asla olmaz dedi, engel oldu onu dinledik vazgeçtik. Takılmayın isimlere, dünyada milyonlarca insanın isim benzerliği var, öyle görün ;)

işte bu beni yıkacaktır.
ama olsun soyadı değişecek ve onlar bunu hep hatırlayacak o yüzden isterse can ciğer olsun.

Burda yazdigin cok sacma. Cok kaprislisin. Derdin tasan sadece senin dediklerinin olmasi. Evlilik dedigin sadece 2 kisi arasinda degil. Sen kocanin ailesine bagli olacaksin ve kocanda seninkine. Sen dugun yapmadan evlenmeden, terror kurmuşsun resmen. Hele bu soyad degismeside bir acayip. İlk defa duyuyorum yani. Kocan nasil boyle birseyi kabul ediyor onada pes yani. Ama unutma. Elbet birgun kocan eteginin altından cikacak ;)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Eşinin soyadını değiştirmek istemesinde tek sebep bunlar mı? Bence geçmişten gelen başka nedenlerde olmalı. Herkes burada eşini suçlamış ama bir insan annesinin babasının soyadını taşımak istemiyorsa bizim anlayamayacağımız kendince bir nedenleri vardır illa ki. Bence bu konuda hiç yorum yapma sonra sen suçlu olma, eşin istiyorsa değiştirsin soyadını.

dünya malı dünyada kalır..kimse evini sırtlayıp götüremiyor öbür tarafa... bence eşinizi uyarmanız lazım... mal için ailenle ters düşmeye değmez diye.. ben evlenirken doğru düzgün eşyam alınmadı eski perdeleri taktım..bilezik 3 tane takıldı.. gelin evimde minicik bi buzzdolabım,laptop ekranı kadar televizyonum vardı... halılar eşimin eski halılarıydı...olsun biz yaparız dedim. sorun çıkarmadım..Allah var aileside kalbimi kırmadı hiç.. o yüzden parayı hep 2. plana attım.. 7 aylık evliyim.. bir anda ne olup bittiğini anlamadan ev sahibi olduk.. hayalimdekinden daha güzel evim ve daha güzel eşyalarım oldu.. kayınbabam aldı sağolsun... ben belkide en baştan sorun çıkarsaydım bunlların hiçbirine sahip olmazdım.. neyse uzatmayım anlatacağım o ki..siz kimseden bişey bekelemeyin olacağı varsa olur zaten.. kalp kırmaya değer mi dünya malı için?

evlilik degiil sirket ortakligi sanki.
vallahi acidim esinin ailesine.
o da cok pisman olacak ilerde ama haketti bence.

Bu ne yahu. Evlenirken eşlerimizin tapusunu da mı alıyoruz bu ne hırs bu ne öfke aileye karşı. Yok ona araba almışlar size bir şey vermemişler ev almamışlar bu ne acele. Okutsalarmış çocuklarını da ev alabilecek durumda olsaymış okumadıysa ev alma zorunluluğu ailedeymiş okumayan çocuğu zorla mı okutacaklar benim kardeşim de okumadı ne yapalım boğazına mı basalım şimdi ailem kardeşime ev almak zorunda mı bu ne beklenti. İşinize gelince iki kişi evleniyoruz demek kolay, işinize gelmeyince soyadları değişiyor böyle abeslik var mı kusura bakmayın da eşiniz adam değilmiş babasının soyadını değiştirmek o soydan çıkmak isteyen bir insana güvenip siz de eş diyeceksiniz öyle mi pes. Bir de yeni konu açmışsınız şimdi eşimin ailesi kız almaya gelmeyecek etraftan birilerini ailesi gibi ayarlasam mı diye bu nasıl zihniyet yahu ailen soyadını değiştirmek isteyen bir adamın ailesinin kız almaya gelmeyeceğini bilmiyor mu hiç mi bir araya gelmeyecekler bu insanlar. Benim ailemde kardeşim böyle bir şey talep etse kız almayı bırak defterden siler soyundan mı utanıyorsun diye. Ailesini bir kalemde silen el kızını tek hatada siler bunu da yazın bir kenara. Ağaç kovuğundan çıkmadı bu kişi o ana bana yetiştirdi onu. Allah inşallah sizi evladınızla sınamaz.

Eski Konu ama yazayım çok bilmis ler için. biz hala evli ve şükür mutluyUz çocuk BekliyoruZ. Diğer taraf kendi arasında mahkemelik oldu evdeki gelini is yapmıyor diye 4 yasindaki çocuğundan ayırdılar bu ay mahkeme var. utanmadan bizi şahit cagirdilar ordan biliyoruz. ve nafaka alacaklarmış babası olmayan kızdan . yani biz ucuz yirtmisiz:) soyadına gelince yeni yasayla değiştiriyoruz.

Eski Konu ama yazayım çok bilmis ler için. biz hala evli ve şükür mutluyUz çocuk BekliyoruZ. Diğer taraf kendi arasında mahkemelik oldu evdeki gelini is yapmıyor diye 4 yasindaki çocuğundan ayırdılar bu ay mahkeme var. utanmadan bizi şahit cagirdilar ordan biliyoruz. ve nafaka alacaklarmış babası olmayan kızdan . yani biz ucuz yirtmisiz:) soyadına gelince yeni yasayla değiştiriyoruz.
Eski mevzu gelmis gecmis artik ona bisey diyemiyecem de.

Esinin ailesi sizi nasil sahit yazdirmis gorusmuyonuz konusmuyonuz bu kadar sorun yasamisiniz .

Aman ne güzel bravo :işsiz:
Biz de öldüydük meraktan..

evlenirken ev ev diye kendinizi paralamışsınız resmen. 30binlik eşya alınca başınız göğe mi erdi? ne kadar maddiyatçısınız.
ayrıca fesatsınız da, diğer gelin o aileyle kötü oldu diye bir göbek atmadığınız kalmış.

unutmayın, kendi kanından anasını babasını silen insan yeri gelir karısını hiç tereddütsüz siler, bu da aklınızın bir köşesinde dursun bence.

Eşiniz babası ev almıyor diye soyadını değiştiriyor yani
Ay olayı anlayamadım ben yorumların hepsini okumadım ama okuduğumdan da anlamadım
Arkadaşım paran varsa al evini otur içine paran yoksa elalemden dilenme veya kimseyi zora koşma

Back
X