Eşim söyleyince yapıyor ama

telefonuna alarm bile kuramayacak bir özru mü var?
yaptigi isin, aylarca once söylenen projenin son teslim tarihini vs masallah hatırlıyor, yaziyor da yani yilda 1 dogum gunu 1 evlilik yildönümü hatirlayamiyor mu?
adamin mail adresinden ve telefonda ciceksepetine uye olun, ozel gunleri girin. birkac gun onceden ve o gun hatirlatiyor. bari öyle görsün madem gorunce duyunca yapiyor (cicek sepeti hesabim kismina girdiginde ustte yanyana siparislerim kuponları falan var. oradan devam et hatirlatici cikacak. oraya yaz tüm onemli gunleri)

Hediye istenmez ya.Adı üstünde hediye gönülden kopar.Çiçek almayı akıl etmiyorsa çiçek al denmez ki ve alınsa bile mutlu etmez insanı.Siz de zaten mutlu olmadığınızı söylüyorsunuz.Şu yaşıma kadar kimseye bana şunu al dediğimi hatırlamıyorum

Hediye seçmesin kötü seçiyor ama çiçek ve dışarı çıkmayı teklif etmesini isterdim
Bu çok kolay ya

Bunun için eğitirsin bence 1-2 derste sorunu çözersiniz

Sonra bakacak bir rezervasyon bir çiçekle hayatı güzelleşecek adamın, hep yapmaya başlar zaten. Kavga etmeye değmez, zaten bağırıp çağırınca anlamıyorlar, ödül maması gibi küçük adımlarla motive ederek alıştır.

Söyleme aklı yok mu bunun doğum gününü bilmeyecek o yapsın düşünsün bizde de sürpriz yok artık direkt 1 ay önceden plan yapar bu sene tatil ayarladı geçen sene de düşük yaptığım için mutsuzdum doğum gününe bunu yapalım dedi evde olalım dedim bazen ben de kızıyorum söyleme diye unuttum sanıp üzülme diyor ben takıntılıyım zamanında kutlamayan arkadaşlarımla iletişimi kestim ondan beri doğum gününe bunu yapalım edelim der hediyeyi de artık alacak bir şey kalmadı deyip beraber gidince alır. Sevgililer günü hediyesi kredi kartı borcumu kapattı adam bana mı aile bütçesine mi hediye bilmiyorum. Ama neredeyse her ay çiçek alır sosyal medyada görüp kokina kasımpatı vs. Bazen sinir oluyorum sonra geçiyor liseli değiliz diyorum. Lisede komilik yapıp altın kolye vs alırdı artık o romantiklik yok. Bazen insan özlüyor işte

Bir kadın olarak hiç önem vermiyorum özel günlere, eşimle kuru bir tebrik eder geçeriz. Sanırım içim geçmiş benim, hediye istemek okeyde unutma diye sürekli hatırlatmayı tuhaf buldum. Zaten içten gelirse anlamı olmaz mı böyle şeylerin? Şahsen ben sürekli hatırlatsam kıymeti olmazdı benim için.

O kadar mutlu olur ki kutlamasam çünkü bu özel günleri kaldıralım hayatımızdan benimkini kutlama sen de üzülme diye kutluyorum falan diyor
Aa olurmu öyle şey ne saçma düşünüyor ay özür dilerim üzüyosam ama daha yaşınız kaç gençsiniz tabi ki kutlayacaksınız vs. Yani illa doğum günü olması gerekmez böyle şeylerin herhangi bir gün de yapabilmesi gerekir. Ben mi abarttım bilmiyorum ama her genç çift birbirni mutlu edip kıymetini bilmeli içinden gelmiyosa orda bir sıkıntı var demektir benim için.

İstedikleriniz harici ekstra da olsun bir şeyler dediniz mi?
Bir kere özel gün için şunu al, bunu yap diyen biriyseniz sürpriz de istenir. Böyle bir şey beklediğinizi bilmiyordur belki eşiniz.
Ben kontrolcü kişiliğim gereği hediyemi de pastamı da kendim seçerim bu olsun, bu sene şu pastadan istiyorum vs diye. Ama bu söylediklerim harici bir de sürpriz unsuru da istediğimi söylerim ve öyle de olur.
Kafanızdaki sürprize uyar mı bilmiyorum ama tam onu istiyorsanız onu da sipariş vermeniz gerekir. Yok sadece bir düşünce olsun sürpriz unsuru olsun diyorsanız da söyleyin bunu ama eşiniz ne yaparsa onunla da mutlu olun ki devamı gelsin.

Bu tür şeyleri kendi düşünemeyen adam düşünmüyor. O yüzden boşver aldır ne istiyorsan. Eşim ilk yıllar kendi düşünüp alırdı ama cidden çok kötü zevki var adamın. Beni de bu beğendi diye çok kendimi sorguladığım zamanlar oldu
İlk yıl bir ayakkabı almış hayatta benim giyeceğim bir tarz değil. Dünya para vermiş üstelik bir numara da küçük almış. Birine versem alınır diye 10 yıldan fazladır duruyor öyle. Kendi kendine çürüse de atsam diyorum.

Kuzum al bu parayı kendine hediye al diyen bir kocan olsaydı buna da şükür de bence inan ki doğum günü olsun evlilik yildonumu olsun sana hediye alman için para attım kendine al diyen bir kocam var

Ben özel günlere önem veririm, haliyle eş seçimimde buna göre oldu. Mesela eşim doğum günlerine çok önem verir, herkes değil ama ben kutlamazsam çok bozulur küser bile. Haliyle bizde birbirimize sorarız. Hatta bazen gidip beraber alırız yani. En sonki doğum gününü kutlayamadık çünkü 1 gün önce kızımı doğurmuştum.
Ondan önceki sene, beraber gidip ona telefon aldık. Yani o bana sorar ben ona. Normal bunlar

Bir kere hiç hatırlatmayın.Bakalım ne olacak.

Bu erkeklerin geneli güdülerek hareket ediyor zaten bizde de mesela para atar çünkü zaten ne alacağını bilemez saçma sapan birşey alicağına bende gayet memnunum bu durumdan öteki seylere gelirsek burda unutan benimdir eşim hiç unutmaz o güne çok önem verir birde şu yönden bak dediği halde hiç birşey yapmayan adamlar var

Bu cinslere ne istiyorsanız söyleyeceksiniz, eğer kendisi dusunmuyorsa bir gün vahiy gelip aaa hanım demedi ama bir yemeye çıkarayım demeyecek. Isteklerinizi söyleyin, çünkü neden yapmıyorsun dediğinizde söylemedin ki diyecekler ve daha çok cildiracaksiniz. Evet keşke kendileri düşünse ama her zaman olmuyor işte...

Telefonunda takvime 1 hafta ve 1 gün önce olmak üzere özel günleri kaydedin. Çiçek sepeti kurun aynı şekilde özel günleri yazın. Özürlü değiller ama işlerine gelmiyor. Iş için olsa unutmazlar... Hepsi dayaklık bence ya

Yoo bence gayet istenir insanlar buna çok takılıyor misal ben kız arkadaslarimın neyi beğendiğini baktıgını aklimda tutarim ona göre alirim hatta bi arkadaşım direk ister benim içinde çok güzel o mutlu oluyor sonuçta bende oluyorum ama erkeklerden bu performansi beklemem (çiçek işine hiç girmicem ben sevmediğimden beklemiyorum)

Kaç yıllık evlisiniz?
Biz 14 yılda artık her özel günü birlikte planlar olduk
Çocuklarda olunca öncesinden her şeyi ayarlıyoruz.
Hediye işini ben de söylüyorum, link atıyorum falan. Eşime de ihtiyacı olan bir şey varsa onu alıyorum, almasam da sorun etmez hiç.
Genel bir özensizlik yoksa özel gün kısmı sizin söylemenizle de ilerleyebilir.

Ben şahsi fikrimi belirttim kimseyi alıntılamadan.Ben böyle düşünüyorum hep de böyle düşüneceğim.Şimdi ben de sizin yorumunuza karşılık hayır gayet de istenmez mi diyeyim.Öyle bir hadsizlik yapmam.Şahsi fikirlere saygım vardır.Benim karakterim düşüncem bu.Sizin de öyleymiş.Ne güzel.

Ben hediye konusunda kisacasi kendimi riske atamam

İlk evlilik yıl dönümümüzde eşim işten yeni çıkmıştı. Benim maaşım da anca yetiyordu. Maddi olarak hediyeye bütçe ayıracak gibi değildik. Üzüldüğünü fark edince, boş ver özel günlere takılmayalım, gönüller bir olsun demiştim. Sonraki süreçte kuyruğu doğrulttuk ama özel günlere hala takılmıyor Ben de saldım artık. Çoğu zaman yakın tarihlerde hatırlatıyorum. Hatta hediyemi kendim seçip eşime ödetiyorum. Gönüller bir olsun deyip geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…