Hediye istenmez ya.Adı üstünde hediye gönülden kopar.Çiçek almayı akıl etmiyorsa çiçek al denmez ki ve alınsa bile mutlu etmez insanı.Siz de zaten mutlu olmadığınızı söylüyorsunuz.Şu yaşıma kadar kimseye bana şunu al dediğimi hatırlamıyorumBilmiyorum üzülme demenize ihtiyacım var sanırım. Bir haftadır kafama takılıyor. Bir hafta önce doğum günümdü. Bir ay önceden başladım ne alacaksın bana diye sormaya çünkü hatırlatmasam unutma ihtimali varne istersin dedi ben de yatırımlık olsun diye Ajda bilezik istedim. Ne yapalım dedi ben de bir şey yapmaya gerek yok evde bir pasta keseriz dedim. Dediklerim robot gibi Yapıldı en ufak dışına çıkılmadı. Ne bileyim insan bir çiçek alır. Yemeğe dışarı çıkalım der. Yok. Ben de söyledim yakında evlilik yıldönümümüz var çiçek almayı unutma dedim. Unutmam dedi. Unutmaz da. Ama bu şekilde istemek ve alması bana hiç mutluluk vermiyor. Kendimi şöyle avutuyorum Söylememe rağmen yapmayan bir eşim de olabilirdi diye. O zaman ciddi uzulurdum sanırım.
Of canım sıkıldı paylaşmak istedim
Bu çok kolay yaHediye seçmesin kötü seçiyor ama çiçek ve dışarı çıkmayı teklif etmesini isterdim
Aa olurmu öyle şey ne saçma düşünüyor ay özür dilerim üzüyosam ama daha yaşınız kaç gençsiniz tabi ki kutlayacaksınız vs. Yani illa doğum günü olması gerekmez böyle şeylerin herhangi bir gün de yapabilmesi gerekir. Ben mi abarttım bilmiyorum ama her genç çift birbirni mutlu edip kıymetini bilmeli içinden gelmiyosa orda bir sıkıntı var demektir benim için.O kadar mutlu olur ki kutlamasam çünkü bu özel günleri kaldıralım hayatımızdan benimkini kutlama sen de üzülme diye kutluyorum falan diyor
İstedikleriniz harici ekstra da olsun bir şeyler dediniz mi?Bilmiyorum üzülme demenize ihtiyacım var sanırım. Bir haftadır kafama takılıyor. Bir hafta önce doğum günümdü. Bir ay önceden başladım ne alacaksın bana diye sormaya çünkü hatırlatmasam unutma ihtimali varne istersin dedi ben de yatırımlık olsun diye Ajda bilezik istedim. Ne yapalım dedi ben de bir şey yapmaya gerek yok evde bir pasta keseriz dedim. Dediklerim robot gibi Yapıldı en ufak dışına çıkılmadı. Ne bileyim insan bir çiçek alır. Yemeğe dışarı çıkalım der. Yok. Ben de söyledim yakında evlilik yıldönümümüz var çiçek almayı unutma dedim. Unutmam dedi. Unutmaz da. Ama bu şekilde istemek ve alması bana hiç mutluluk vermiyor. Kendimi şöyle avutuyorum Söylememe rağmen yapmayan bir eşim de olabilirdi diye. O zaman ciddi uzulurdum sanırım.
Bu tür şeyleri kendi düşünemeyen adam düşünmüyor. O yüzden boşver aldır ne istiyorsan. Eşim ilk yıllar kendi düşünüp alırdı ama cidden çok kötü zevki var adamın. Beni de bu beğendi diye çok kendimi sorguladığım zamanlar olduBilmiyorum üzülme demenize ihtiyacım var sanırım. Bir haftadır kafama takılıyor. Bir hafta önce doğum günümdü. Bir ay önceden başladım ne alacaksın bana diye sormaya çünkü hatırlatmasam unutma ihtimali varne istersin dedi ben de yatırımlık olsun diye Ajda bilezik istedim. Ne yapalım dedi ben de bir şey yapmaya gerek yok evde bir pasta keseriz dedim. Dediklerim robot gibi Yapıldı en ufak dışına çıkılmadı. Ne bileyim insan bir çiçek alır. Yemeğe dışarı çıkalım der. Yok. Ben de söyledim yakında evlilik yıldönümümüz var çiçek almayı unutma dedim. Unutmam dedi. Unutmaz da. Ama bu şekilde istemek ve alması bana hiç mutluluk vermiyor. Kendimi şöyle avutuyorum Söylememe rağmen yapmayan bir eşim de olabilirdi diye. O zaman ciddi uzulurdum sanırım.
Kuzum al bu parayı kendine hediye al diyen bir kocan olsaydıBilmiyorum üzülme demenize ihtiyacım var sanırım. Bir haftadır kafama takılıyor. Bir hafta önce doğum günümdü. Bir ay önceden başladım ne alacaksın bana diye sormaya çünkü hatırlatmasam unutma ihtimali varne istersin dedi ben de yatırımlık olsun diye Ajda bilezik istedim. Ne yapalım dedi ben de bir şey yapmaya gerek yok evde bir pasta keseriz dedim. Dediklerim robot gibi Yapıldı en ufak dışına çıkılmadı. Ne bileyim insan bir çiçek alır. Yemeğe dışarı çıkalım der. Yok. Ben de söyledim yakında evlilik yıldönümümüz var çiçek almayı unutma dedim. Unutmam dedi. Unutmaz da. Ama bu şekilde istemek ve alması bana hiç mutluluk vermiyor. Kendimi şöyle avutuyorum Söylememe rağmen yapmayan bir eşim de olabilirdi diye. O zaman ciddi uzulurdum sanırım.
Ben özel günlere önem veririm, haliyle eş seçimimde buna göre oldu. Mesela eşim doğum günlerine çok önem verir, herkes değil ama ben kutlamazsam çok bozulur küser bile. Haliyle bizde birbirimize sorarız. Hatta bazen gidip beraber alırız yani. En sonki doğum gününü kutlayamadık çünkü 1 gün önce kızımı doğurmuştum.Bilmiyorum üzülme demenize ihtiyacım var sanırım. Bir haftadır kafama takılıyor. Bir hafta önce doğum günümdü. Bir ay önceden başladım ne alacaksın bana diye sormaya çünkü hatırlatmasam unutma ihtimali varne istersin dedi ben de yatırımlık olsun diye Ajda bilezik istedim. Ne yapalım dedi ben de bir şey yapmaya gerek yok evde bir pasta keseriz dedim. Dediklerim robot gibi Yapıldı en ufak dışına çıkılmadı. Ne bileyim insan bir çiçek alır. Yemeğe dışarı çıkalım der. Yok. Ben de söyledim yakında evlilik yıldönümümüz var çiçek almayı unutma dedim. Unutmam dedi. Unutmaz da. Ama bu şekilde istemek ve alması bana hiç mutluluk vermiyor. Kendimi şöyle avutuyorum Söylememe rağmen yapmayan bir eşim de olabilirdi diye. O zaman ciddi uzulurdum sanırım.
O zaman hiç bi şey almasın yapmasın valla daha iyiVerdik zamanında yapmadı bir şeyler yaptıklarında ben beğenmedim
Sorun ne o zamanSöyleyince yaptığında üzülüyorum ama söylemesem yapmıyor o zaman daha çok üzülüyorum ben de daha az Üzülmeyi tercih ediyorum
Bir kere hiç hatırlatmayın.Bakalım ne olacak.Bilmiyorum üzülme demenize ihtiyacım var sanırım. Bir haftadır kafama takılıyor. Bir hafta önce doğum günümdü. Bir ay önceden başladım ne alacaksın bana diye sormaya çünkü hatırlatmasam unutma ihtimali varne istersin dedi ben de yatırımlık olsun diye Ajda bilezik istedim. Ne yapalım dedi ben de bir şey yapmaya gerek yok evde bir pasta keseriz dedim. Dediklerim robot gibi Yapıldı en ufak dışına çıkılmadı. Ne bileyim insan bir çiçek alır. Yemeğe dışarı çıkalım der. Yok. Ben de söyledim yakında evlilik yıldönümümüz var çiçek almayı unutma dedim. Unutmam dedi. Unutmaz da. Ama bu şekilde istemek ve alması bana hiç mutluluk vermiyor. Kendimi şöyle avutuyorum Söylememe rağmen yapmayan bir eşim de olabilirdi diye. O zaman ciddi uzulurdum sanırım.
Yoo bence gayet istenir insanlar buna çok takılıyor misal ben kız arkadaslarimın neyi beğendiğini baktıgını aklimda tutarim ona göre alirim hatta bi arkadaşım direk ister benim içinde çok güzel o mutlu oluyor sonuçta bende oluyorum ama erkeklerden bu performansi beklemem (çiçek işine hiç girmicem ben sevmediğimden beklemiyorum)Hediye istenmez ya.Adı üstünde hediye gönülden kopar.Çiçek almayı akıl etmiyorsa çiçek al denmez ki ve alınsa bile mutlu etmez insanı.Siz de zaten mutlu olmadığınızı söylüyorsunuz.Şu yaşıma kadar kimseye bana şunu al dediğimi hatırlamıyorum
Ben şahsi fikrimi belirttim kimseyi alıntılamadan.Ben böyle düşünüyorum hep de böyle düşüneceğim.Şimdi ben de sizin yorumunuza karşılık hayır gayet de istenmez mi diyeyim.Öyle bir hadsizlik yapmam.Şahsi fikirlere saygım vardır.Benim karakterim düşüncem bu.Sizin de öyleymiş.Ne güzel.Yoo bence gayet istenir insanlar buna çok takılıyor misal ben kız arkadaslarimın neyi beğendiğini baktıgını aklimda tutarim ona göre alirim hatta bi arkadaşım direk ister benim içinde çok güzel o mutlu oluyor sonuçta bende oluyorum ama erkeklerden bu performansi beklemem (çiçek işine hiç girmicem ben sevmediğimden beklemiyorum)
Ben hediye konusunda kisacasi kendimi riske atamamBen şahsi fikrimi belirttim kimseyi alıntılamadan.Ben böyle düşünüyorum hep de böyle düşüneceğim.Şimdi ben de sizin yorumunuza karşılık hayır gayet de istenmez mi diyeyim.Öyle bir hadsizlik yapmam.Şahsi fikirlere saygım vardır.Benim karakterim düşüncem bu.Sizin de öyleymiş.Ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?