Eşim söyleyince yapıyor ama

Bu eğitim kısmı nasıl oluyormuş, merak ettim

Ben yüzüğü çok merak ettim ya

Valla yine fena sayilmaz dediklerini yapmis en azindan. Sey deseniz ne yapardi ? Bu dogum gunumde kutlamayi senin hayal gücüne bırakıyorum deseniz

Ne istersin diye sorulur mu? Hadi soruldu diyelim birde söylüyorsun ne istediğini. Böyle yaparsan adamın sürpriz yapmasına fırsat veremezsin ki. Onu unutma bunu unutma görev verir gibi olmuş. Ben asla karışmam sen bilirsin derim en son bildiğin kocaman tavşan kafesinde papağan alıp gelmişti ölmüştüm gülmekten sevdim de yani belki bana sorsa altın, bilezik vs yada çanta saat isterdim heralde ama bu kadar şok olmazdım bence birdaha ki evlilik yıldönümü nde ya da doğum gününde eşine de ki, tamamen sana bırakıyorum bakalım napıcaksın diye ona bırak. Erkeklerin süpriz anlayışı daha farklı ve daha eğlenceli. Birde böyle dene

Bazı erkekler siz isteseniz de almaz, yapmaz. Bazı erkekler de tersi, örneğin benim eşim doğum günümde ve yıldönümümüzde bana çiçek alır, sürprizler yapar, hediyelere boğar, sürpriz doğum günü partisi falan düzenler (ki ben öyle şatafatı sevmem, başbaşa kutlamayı ya da hiç kutlamamayı yeğlerim) ama tüm bunların karşılığında kendi doğum günü ve özel günlerinde aynı şatafatı benden bekler. Ben özel günlere pek önem vermem (benim için hatırlamak yeterli), o ise çok fazla önem verir. Bir de aldığım hediyelerin hiç birini beğenmez. O an teşekkür eder, ama sonra ya gider değiştirir, ya ailesinden birine verir, ya da bir kenara atar, kullanmaz sonra geri dönüşüme gider vs. İnsanları toplamayı büyük organizasyon işlerini de pek beceremem (eşim şöyle olsaydı böyle olsaydı falan der hep).. Bu yüzden artık ben eşime derim ki "kendine bir hediye beğen ben onu sana alayım", ya da nerede nasıl parti istiyorsun kimleri istiyorsun ayarla. Valla kabus gibi benim için bu özel günler. Hatta bununla ilgili bir konum var kimi arkadaş hava mı atıyorsun dedi, birisi de "bunun ortası yok mu yahu" dedi. Yani siz bence ortasını bulmuşsunuz, çok şey yapmayın.

Aynısının laciverti bende. Benimki de hiç sevmez özel günleri. Ben hatırlanmak isterim. Ama ben saldım. Bahsini bile geçirmiyorum. Sinirim bozuluyor yoksa

O ayı benim evimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…