Eşim şuan whatsapptan bir kızla mesajlaşıyor yardım?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Arkadaşlar 3yıllk evliyim 2yaşında bşr kızım var ve boşanıyorum.. Eşimden çok çektiğim için boşanmak isteyende bendim. Diğer konuları okuyan konuya hakimdir zaten herneyse. Ben ailemin yanındayım.. Eşim her ayrıldığımız da bir kızla konuşuyordu başka şehirden.. Sonra bana seni unutmaya çalışıyorum VS diyordu. Şuanda sabahtan beri yine o kızla mesajlaşıyor çünkü bu saate kadar girdiği zaman bir kızla mesajlaşıyor oluyor hiç çıkmadan artık alıştım. Her ne kadar boşanma aşamasında da olsak ister istemez bu beni incitiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum o kadar aşağılayıcı bir durum ki.. Şu soyaddan bir an önce kurtulsam belki de bukadar acı çekmem.. Ne yapıcam hiç bilmiyorum nefes bile alamıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim asıl acı çeken o olsun istiyorum

Ne yapıcam bilmiyorum. Evet ayrılmak isteyen benim ama kendisi zaten şerefsizin önde gideni. Ama insan yinede KTÜ oluyor 3 saattir bakıyorum ve hep online okadsr içim sızlıyor ki
Engelleseniz numarasını silseniz
Kendi psikolojinize daha da çok zarar veriyorsunuz

İnsan sineye çekmek istemiyor kızamı açılıyor eşe mi bilmiyorum ama zina davası açın rezil olsunlar ne bu terbiyesizlik yahu evli çocuklu adamdan medet uman kadınlarmı daha fena evli olduğumu bile bile benle konuşuyor bu nasıl ahlak diye düşünmeyen adamlar mı

Böyle bi adamdan boşanıyorum diyip sadaka dagıtıcanıza, hala kocam diyip üzülüyorsanız sucu ben sizde ararım. Hiç kusura bakmayın yani..
Evet üzülmemek gerekiyor bu boşandığı m için üzülmek değil. Bu durumda olduğum için üzülmek.

Profiline en guzel en mutlu fotoğrafini koy da çatlasın 😁😁 madem boşanmaya karar verdin koy dötüne rahvan gitsin😊😊 sen kapıya koymuşsun, az başka kapılarda havlar havlar ama esas sahibini özler.ozlediginde de sahibi onu coktaaaan barınağa bırakmış, iş işten geçmiş olur.. gerçi yaptığım benzetme masum hayvanlara ayıp oluyor.. ayrıca "bu durumda olduğum için üzülüyorum" demişsin. Sen bence şu an eşinden daha üstün bir durumdasın. O üzülsün olduğu duruma, indiği seviyeye

Profiline en guzel en mutlu fotoğrafini koy da çatlasın 😁😁 madem boşanmaya karar verdin koy dötüne rahvan gitsin😊😊 sen kapıya koymuşsun, az başka kapılarda havlar havlar ama esas sahibini özler.ozlediginde de sahibi onu coktaaaan barınağa bırakmış, iş işten geçmiş olur.. gerçi yaptığım benzetme masum hayvanlara ayıp oluyor..
=) o hayvanlar benim eşim olacak canavardan daha masum rabbim onları korusun gözetsin..

Back
X