Eşim "sumo güreşçisi gibi oldun" dedi😔

Size kıyamam ya içim buruldu birden
İnsan hamileyken o kadar berbat bir psikolojide oluyor ki benden iyi kimse bilemez. +20kg ile ikizlere doğuma girdim. Beni 4 hasta bakıcı zor kaldırmıstı öyle utanmıstım ki yanagımdan yaslar süzülmüştü. Kimse tanker gibi olmaya meraklı degıl elbette erkekler densiz ama hıcbır sey evlattan daha degerlı degıl. Kılo verılıyor sakın uzulmeyın hayırlısıyla alın kucagınıza evladınızı

Teşekkür ederim..

Evlenmeden önce erkeklere kurs verilmeli.

Kadın nedir, nasıl davranılır, hayatındaki değişimlerde nasıl bir yaklaşım sergilemelidir...

Öküz nedir, nasıl olur, neden öküz olmamalıdır...
Bu nasıl güzel bir tespit

Susmamışsın Allah'tan cevabını vermişsin.
Yapıştır cevabı.

Ben oğlumda zorun zoru hamilelik geçirdim. Sağlam kilo aldım. 25 kilo aldım.
Bı gün eşim seni kantara çıkarıcam dedi.
Tabi cevabını verdim.
Ama eşimle öyle alındım darıldım işleri yok bizde taktik maktik yok bam bam bam.

İstediği gibi konuşan istemediği cevabı alır net.

Ne oluyor kilo aldık diye ben 8 ay olmadan 25 kiloyu vermiştim.
Sanki etlerini kesip yiyoruzda laf söylemeler.

Doğumdan sonra inan göbek mi varmış karnın mi sarkmış hiç umurdunda olmayacak. Tek derdin bebeğini emzirmek uyutmak olucak. Altı aydan sonra yavaş yavaş diyete başlarsın. Acele etme. Sağlıklı doğumlar dilerim. Bu arada hamilelik alinganligi var galiba üstünde. Büyütecek bişey yok. Eşim benle dalga geçer ben onla. Takma kafana. Bol bol uyu bence . En iyisi uyumak.

Güzel dileğiniz ve önerileriniz için teşekkür ederim

Allahım banada sumo güreşcisi gibi olmayı nasip et ( hamile kalabilmeyi ) kuzucum boşver eşin bi espiri yapmaya çalışmış ama senin hormonları hesap’a katmamış . Doğumdan sonra hepsi geçer . sağlıkla gelsin bebeğiniz

Benim eşimde bazen bana takılıyor şaka yapıyor hamilelilğin çok yakıştığını da söyler. Sanırım hormonlardan çabucak alınıyoruz :) normal bir durum. Hassas bir dönemdeyiz erkekler bazen düşünmeden konuşabilirler

Valla kendi başıma da geldi eşim benle sürekli dalga geçer ama sürekli. Siz hormonların etkisiyle aşırı abartmışsınız. Duşa girip ağlamak? Ben olsam kapa çeneni yoksa bu sumocu üstüne oturup ezer seni falan derdim. Fazla abartıyorsunuz.

Normalde gülüşüp muhabbet ederiz tabi ki takılırız birbirimize ama bu benzetme artık şaka boyutunda gelmedi bana..Çünkü baya baya 13 kilo aldım şiştim gerçekten.. Ya da ben mi abarttım bilmiyorum..
13 kilo aldınız da GERÇEKTEN mi sumo güreşçisi oldunuz? Onlar 150 kilo falanlar! Gerçeğe hiçbir yakınlığı yok kendi kendini üzüyorsunuz.

Yani alınmayın ama annesinin yanında eşinize beceriksiz demeniz de hiç hoş değil. Kayınvalidenizin söylediğini kesinlikle savunmuyorum ama siz de tetiklemişsiniz. Ben kayınvalide olsam gelinim oğluma beceriksiz dese çok sinirlenirdim.

Eşinize pes cidden
Öküz işte. Tipik öküz Ama benn pişman ettim onu. Ki ben çok suse puse önem veren biri değildim. İnsan kiloyu verince çok özgüvenli oluyormuş. Bazen eski resimlere bakıyoruz. Diyorum ne kadar kiloluymusum. Şimdi diyoki normal daha yeni doğum yapmıştın diyo.

Rabbim en kısa zamanda size sağlıklı bir evlat nasip etsin

Herkes fazla tepki verdiğini söylemiş bence tam tersi tepki vermemiş, hata etmişsin. Yani o senin kocan, karnında onunla beraber paylaştığınız bir dünya var ve sen ona bu söylediğinin seni üzdüğünü, kırdığını söyleyemiyor, gösteremiyorsun. Bu kadar gururlu olmayın. Koparsınız birbirinizden. Soğursunuz. Sevgi, saygı hiç birşey kalmaz.
İnsansınız siz konuşun. Konuşun. Konuşun. Konuşun...
Hatasını, yaptığı öküzlüğü bilsin bir daha yapmasın.

Yani ben ters tepki vererek bu öküzlüğünden duyduğum rahatsızlığı dile getirmiş oldum.. Kendimi çok ezik hissettim, utandım o an oturup karşısında ağlamak istemek istemedim.. Oturup sakince konuşmuş olmasamda anlamıştır diye düşünüyorum yani inşallah anlamıştır..

Anlamaz. Hep erkekleri bizim gibi sanıyorsunuz. Mimiklerimizden, ifademizden, çıkışlarımızdan, düşmelerimizden anlasınlar istiyorsunuz ama yok öyle bir erkek. Onlar düz. Fuşyaya fuşya demezsen tövbe billah onlar için pembedir o. Oturun konuşun. Dedim ya İnsansınız siz konuşarak anlaşır bizim türümüz. Rabbim en büyük mucizelerinden bahşetmiş bize . Konuşmak. Kullanalım.

Hatasını anlamasına sevindim

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…