- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
Bi cok kadının muzdarip olduğu dert kizlar kirada oturuyoruz esimde bizden cok uzakta çalışıyor orada ki işinde daha cok kazandığı icin cok detaylı bilgi veremiyorum Çünkü tüm sülalesi burada takılıyor maazallah anlarlar felan neyse bunun yeğenleri şımarık zengin hayatina alışmış tipler her sıkıştıklarinda amca para diye yapişıyorlar ki şöyle bi durumumuzda var eşim hic bi zaman evlilik dusunmemis bunca zaman çalışmış oraya buraya aileye yeğenlerine harcamış hic birikim yapmamış e alışmış kudurmustan beterdir derler ya bunlarda her başı sıkıştığında hemen eşimi arayıp para istiyorlar herifi bin defa karşıma aldim bi sac boyasina 300 500 para veren tipler bunlar ihtiyac değil keyfi harcama ki ihtiyaçları da olsa banane babalari başlarında ondan istesinler de bakmayin işte benim adam delirmesin diye akılla yaklaşalım diyorum benden habersiz yollamiyor söylüyor ama deliriyorum onlara her para yolladığın da benim bi sürü eksiğim varken para savurmasi delirtiyor beni şimdi sizden gelecek akıllara ihtiyacim var yöntem geliştirip denemek istiyorum belki bi şekilde vazgecirebilirim bu huyundan