• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim surekli at yarisi oynuyorr

Ebru1252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
3
0
1
31
Kızlar 8 yıllık evliyim ve 8 senedir çalışıyorum eşimde aynı şekilde. Malesef ne bir evim nede bir arabamız var.. esim evliliğimizin ilk 3 yılı falan arada sırada at yarisi oynardi ama artık giderek arttı.. ciddi anlamda korkunç bir hal aldı.. 1 sene önce falan bana söz verdi bir daha oynamayacağım diye maaş kartını elime verdi ancak bu kezde mağazalardan taksitle telefon alıp ve telefonu satıp oynamış sürekli ve ganyana veresiye yazdırmıs .. onun ailesi benim ailem herşeyi biliyor.. 1 tane kızım var kac sefer boşanmadan döndüm.. benim maaşımı evde huzursuzluk çıkartıp borcum var lütfen birdaha olmucak diyerek zorla alıyor artık.. Kuran-i kerimin üzerine yemin etti yine aynısını yapti.. Bicok hocalara falanda gittik bi şekilde faydası olur belki diye ama yok bırakamıyor.. artık eve de gelmiyo ganyanda sürekli.. ne yaptıysam olmadi her zaman yanında oldum.. kendisi yüksek maaş alıyor.. ben asgari ücret maaşımla kirayı faturaları ödüyorum.. ne yapmam lazım bu konuda.. At yarısıyla alakalı bisey söylediğim zaman hemen sinirleniyor.. evde de sürekli at yarisi videoları izliyor.. mmaaşını yatırsa sadece bisey demicem etrafada sürekli borç yapıyor.. ben güvenlik görevlisiyim 2 günde 1 izinliyim .. izinli gunlerimdede extra maç konser olursa extra yerlere gidiyorum.. onun için elimden gelen herşeyi yaptım.. ama israrla birakamiyo.. yardım edin lütfen.. etrafında böyle olupta bırakabilen varmi ne yapmam lazım :KK43:(((((((((((((((((((((( :KK43:((

Allah akıl versin artık onunki yeme içme gibi bişey olmuş herhalde bı uzmandan yardm alın etrafımda at yarışı oynyn yok yol gösterebilcm ama üzüldüm sizin Adınıza siz yuvayı kurtarmak istiyorsnz ama inşallah düzelir yuvanız dagilmaz

Tedavi edilmesi gereken birşey
Öyle maaş kartı vermekle yemin etmekle olmaz
Tedaviye yanaşmazsa kendi yolunu çizeceğinle ilgili gözdağı ver ona
Sırf onun keyfi için para havaya gidecek sen ekstralara gideceksin kendine neden bunu reva görüyorsun? 8 senede bi eviniz arabanız olabilirdi
Bence ek işe gideceğine artık resti çekmelisin
Adam rahat nasıl olsa kadın evi geçindiriyor tavır almıyor evliliği sürdürüyor
Neden keyfini bozsun dimi ama

Kızlar 8 yıllık evliyim ve 8 senedir çalışıyorum eşimde aynı şekilde. Malesef ne bir evim nede bir arabamız var.. esim evliliğimizin ilk 3 yılı falan arada sırada at yarisi oynardi ama artık giderek arttı.. ciddi anlamda korkunç bir hal aldı.. 1 sene önce falan bana söz verdi bir daha oynamayacağım diye maaş kartını elime verdi ancak bu kezde mağazalardan taksitle telefon alıp ve telefonu satıp oynamış sürekli ve ganyana veresiye yazdırmıs .. onun ailesi benim ailem herşeyi biliyor.. 1 tane kızım var kac sefer boşanmadan döndüm.. benim maaşımı evde huzursuzluk çıkartıp borcum var lütfen birdaha olmucak diyerek zorla alıyor artık.. Kuran-i kerimin üzerine yemin etti yine aynısını yapti.. Bicok hocalara falanda gittik bi şekilde faydası olur belki diye ama yok bırakamıyor.. artık eve de gelmiyo ganyanda sürekli.. ne yaptıysam olmadi her zaman yanında oldum.. kendisi yüksek maaş alıyor.. ben asgari ücret maaşımla kirayı faturaları ödüyorum.. ne yapmam lazım bu konuda.. At yarısıyla alakalı bisey söylediğim zaman hemen sinirleniyor.. evde de sürekli at yarisi videoları izliyor.. mmaaşını yatırsa sadece bisey demicem etrafada sürekli borç yapıyor.. ben güvenlik görevlisiyim 2 günde 1 izinliyim .. izinli gunlerimdede extra maç konser olursa extra yerlere gidiyorum.. onun için elimden gelen herşeyi yaptım.. ama israrla birakamiyo.. yardım edin lütfen.. etrafında böyle olupta bırakabilen varmi ne yapmam lazım :KK43:(((((((((((((((((((((( :KK43:((
Kuran-i kerimin üstüne yemin etmiş 😡 kuran-i kerim iflah etmediyse bu adamı kimse edemez artık

Babam bir keresinde bir adama bana da at yarışı öğretsene diyor. Adam bu illete bulaşan asla kurtulamaz deyip öğretmiyor. Eşiniz tam bağımlı olmuş.

Kendisi bırakmak istediği için bir psikoloğa başvurursa belki o zaman bırakır. Belki diyorum çünkü onun bile bir garantisi yok. Sizin demenizle goturmenizle değil. Kendisi isteyecek.
Allah yardımciniz olsun. Çok zor bir durum.

Sakın iyilesir ,tedavi olur diye vakit kaybetme ..boşan çocuğunun geleceğini ancak kurtarirsin.Arkadas çevremde eski eşi kumar bağımlısı olan var..terapi ve ilaç tedavisi gördu ama gram yol almadıgi gibi kızı da ihtiyaç kredisi çektirip gırtlağına kadar borca soktu ..adam meslekten de atıldı sonunda .. hatta bir tane arkadaşım eşinin alışveriş bağımlısı olduğunu sanıyor adam internetten teknolojik alet alıp satıyor ..kadina biraz duruma aymasi için "kumar bağımlıları bu yolu çok kullanır dikkat et " dedim ama bence bilip bilmezlige vuruyor arkadaş da .bu bahsettiğim adamlar hep asker polis eşleri de öğretmen yani maaşı pek çok kişiye göre yüksek insanlar ama hiçbir şeyin sahibi olamadılar geçen yıllar içinde aksine borca gomulduler ..sen kendini kurtarmaya bak derim

At yarışı oynarsın da telefonları satıp borç yapacak kadar da akılsız olmazsın. Benim teyzem de at yarışı oynar ama asla delirecek kadar yüklü miktarda para yatırıp telefonlarını satacak kadar sapık olmadı. Haftalık 100 lira yatırsa yeter ne bu yani. Adam resmen aile hayatını çökertmiş. Hani hepten bırakmasa ama aşırıya da kaçmasa bir şey denilemez. Laftan anlamıyor ben olsam boşardım.

Boşan demekle ahkam kesmiyor olucam öncelikle bunu söyleyeyim..Sizde at yarisi sorunu vardı bizde kumar...Kuran üzerine de yemin edilir çocuğunun üzerine de peki ne değişir hiçbirşey...Ben boşandım evden ayrılalı 2 yıl resmiyette biteli 1 yıl oldu...Ve hala oynadığını biliyorum...Boşandım evden hiç bir eşya bile almadan sıfırdan kendime hayat kurdum 2500 tl kazandigim maaşımla..Geçen gün cocugumu bir dr götürmem gerekti aldığım cevap param yok bu arada 6000 tl kazaniyor kira vs vermiyor...çünkü yine kumara gitti paraları biliyorum...yani huylu huyundan vazgeçmeyecek ya kendine kötülük yapıp sabırla oturup onun borçlarını hep ödeyeceksin yada yeniden doğacaksın..
Hem kendin için hem çocuğun için yapman gereken en mantıklısı bu

Bizim bir akrabanın babası da böyle at yarışı bağımlısıydı. Adam ölmüş Allah affetsin, cebinden yine at yarışı kağıtları çıkmış. Eşi de yaşlı, bu yaşta kirada oturuyor. Dediğiniz gibi ne evi ne arabası kalmamış. Sadece emekli maaşı kalmış. Psikolojik destek almaya çalışın , fayda etmezse boşanın diyorum. Ömrünüzü bu adamla geçirmeyin. Çünkü tekrar yapıyorlar aynı şeyi.

Back
X