- 1 Eylül 2024
- 6
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi solguninsan55
-
İşte benim eşim sadece kendi yapa biliyor anlıyomusunuz ben isteyemem gibi davranıyorne demek saçmalama salak mısın?kendisi yorgun oluyor da siz olamıyor musunuz?
benim esim de bazen reddediyor ama en gec ertesi günü kendisi geliyor yine
tuhafmısİşte benim eşim sadece kendi yapa biliyor anlıyomusunuz ben isteyemem gibi davranıyor
Siz onun şişme bebeği ya da mastürbasyon yaptığı sol eli değilsiniz. Sizi önemsemiyor siz de sizi reddetiginde kavga çıkarın madem.Eşim sürekli kendi ihtiyacı olduğu zaman bana yaklaşıyor ben istiynce ona sarılınca falan uykum var aşkım diyip yatıyor onun için hazırlanim edim o bana bunu yapınca çok sinirleniyorum bende bir kadınım istiyorum hastalığım bitti 2 hafta önce sürekli o işi yapmak istesem yorgun oluyor ama kendi olunca yapıyor ben o gün yorgunum desem saçmalama salakmısın diyor hakaret ediyor sizce ne yapmalıyım
Şahsen ben yapmam . İstemediğim hicbir şeyi.Eşim sürekli kendi ihtiyacı olduğu zaman bana yaklaşıyor ben istiynce ona sarılınca falan uykum var aşkım diyip yatıyor onun için hazırlanim edim o bana bunu yapınca çok sinirleniyorum bende bir kadınım istiyorum hastalığım bitti 2 hafta önce sürekli o işi yapmak istesem yorgun oluyor ama kendi olunca yapıyor ben o gün yorgunum desem saçmalama salakmısın diyor hakaret ediyor sizce ne yapmalıyım
Çıkarıyorum kavga o bana küsüyor aksine çok sıkıldım artık bunun böyle davranmasından sürekli içime ata ata hasta olmaya başladımSiz onun şişme bebeği ya da mastürbasyon yaptığı sol eli değilsiniz. Sizi önemsemiyor siz de sizi reddetiginde kavga çıkarın madem.
Saçmalama yine salak salak konuşuyorsun diyo baskın olmaya çalışıyor beni neden anlamıyorsun diyo yorgun oluyorum diyor ya sırf yorgun olunca aman uykusunu alsın akşam onu rahatlatırım kafasındayım uyuyor kapıyı kapatıyorum ses olmasında güzel uyusun die adam saat sabah 11 den akşam 8 kadar uyuyor yemek yiyip geri yatıyor bu ne yorgunluğu ben bilmiyorum ben öyle diyince sanki bana acıyor gibi dokunuyor falan bu sefer bende ne istek nede Habeş kalıyortuhafmısnedenini sorduğunuzda ne diyor?
Bugün yapmayabaşladım tavır beni bugün hiç aramadı bile ya insan bi merak eder etmedi bile hayvanSizde aynısını yapın tavır alın bakalım o zaman nolucak altdan altdan lafınızı sokun
Erkolar kapatılsa keşke tabi bazı hödükler için
Tam bir öküz ( öküzcüm kusura bakma sende arada kaynadın )Bugün yapmayabaşladım tavır beni bugün hiç aramadı bile ya insan bi merak eder etmedi bile hayvan
İlişki sıklığınız nasıl peki haftada mı ayda mı kaç kereBugün yapmayabaşladım tavır beni bugün hiç aramadı bile ya insan bi merak eder etmedi bile hayvan
Beyfendinin keyfine göre hareket ediyorum haftada 2 oluyor ama mesela ben isteyince olmuyor ben bunu anlamıyorum o 2 den birinde ben istemiyorum mesela isteksiz oluyorum ama erkek diyorum üzülmesin diyorum yapıyorum o sırada canım istemese bile istiyormuş gibi yapıyorum zevk alıyor gibi yapıyorum ama o bana ben isteyince çok görüyorİlişki sıklığınız nasıl peki haftada mı ayda mı kaç kere
Valla bilemeyecem kavga da olmuyor güzellikte umarım asarsiniz bu durumu. Sana kuserek seni manipüle ediyor buna izin verme yeterÇıkarıyorum kavga o bana küsüyor aksine çok sıkıldım artık bunun böyle davranmasından sürekli içime ata ata hasta olmaya başladım
Ne diyeyim bilemedim ama ağız dolusu küfür eder ve kavga cikarirdim herhalde. Bir daha da parmağımı bile goremezdi.Eşim sürekli kendi ihtiyacı olduğu zaman bana yaklaşıyor ben istiynce ona sarılınca falan uykum var aşkım diyip yatıyor onun için hazırlanim edim o bana bunu yapınca çok sinirleniyorum bende bir kadınım istiyorum hastalığım bitti 2 hafta önce sürekli o işi yapmak istesem yorgun oluyor ama kendi olunca yapıyor ben o gün yorgunum desem saçmalama salakmısın diyor hakaret ediyor sizce ne yapmalıyım
Yalnız değilsiniz..Saçmalama yine salak salak konuşuyorsun diyo baskın olmaya çalışıyor beni neden anlamıyorsun diyo yorgun oluyorum diyor ya sırf yorgun olunca aman uykusunu alsın akşam onu rahatlatırım kafasındayım uyuyor kapıyı kapatıyorum ses olmasında güzel uyusun die adam saat sabah 11 den akşam 8 kadar uyuyor yemek yiyip geri yatıyor bu ne yorgunluğu ben bilmiyorum ben öyle diyince sanki bana acıyor gibi dokunuyor falan bu sefer bende ne istek nede Habeş kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?