• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli geçmişimi yüzüme vuruyor ?

Şunu da söyleyeyim konu sahibi, ben bakire değildim. Eşimin de benim de ilk evliliğim. Bir kere bile kaç kişi oldu, kimle oldu diyemez. Demedi ama demeye kalksaydı da lafını dinleyip oturmazdım. Yol verirdim. Sekiz senedir evliyiz. Aklınızı toplayıp boşanın bu öküzden
Aynen öyle ben de. Hiçbir zaman da kendimi değersiz görmedim yani. Erkeğe gelince elinin kiri de kadına gelince mi namus? Böyle kadınlar yüzünden zaten erkekler bizim bedenimizde söz sahibi olmayı hak görüyor kendilerinde. Sevmişim sevişmişim arkadaş sen hayatımda yoktun sanane...

Bu konu hakkında konuşabilip içimi dökeceğim kimse yok sırf bu yüzden üyelik açtım sizden fikir almak için
Eşimle evlenmeden önce benim 4 senelik bir ilişkim olmuştu hatta sözlenmiştik bile aileler arasında o kişi benim ilk aşkımdı hani insan kör kütük aşık olur gözü bir şey görmez ya benimki de öyleydi ben o kişiye bekaretimi verdim .. Sözlüyken oldu ve beni aldattığını öğrendim sildim attım. Daha sonra eşim çıktı karşıma ben o sıra depresyondayım tabi kaç senelik ilişkim bitmiş güvenmişim kendimi teslim etmişim hayat daha bitti gözüyle yaşıyordum toplumumuzda bekaret kavramı çok önemli biliyorsunuz.. Eşim bana öyle iyi geldi ki sürekli güldürmeler ilgisi kafamı öyle dağıtıyordu ki en önemlisi ama baba faktörü baba sıcaklığı alıyordum eşim daha ağır biriydi önce ki hayatımdaki insana karşı o ağırlığı hoşuma gitmişti eşim daha önce evlenip boşanmış bir tane de çocuğu olan birisiydi ama ben eşime öyle güvenmiştim ki bu durumu aldırış etmedim bana evlilik teklifi etti bende ondan önce 4 senelik ilişkim olduğunu ve bilmesi gerekiyor diye düşündüm bakire olmadığımı söyledim ama eşim hiç aldırış etmemişti bende bakir değilim ki bakire isteyeyim bende evlendim boşandım sonuçta ben dar zihniyetli insan değilim namus orada değil beyinde demişti ve bir kez daha bağlanmıştım ona daha sonra biz evlendik 2 yaşında da kızımız var .
Soruma gelecek olursam 1 senedir eşim öyle değişti ki bir zamanlar bunu önemsemeyen adam her kavga da sen eskine git sen beni sevmiyorsun zaten ona teslim etmişsin kendini ben seni bu halinle bile kabul ettim evlendim senle daha kim evlenirdi vs vs bu tarz şeyler deyip bana bağıran bir adama dönüştü ve üstelik sen beni kendine aşık edip kandırdın demeye kadar geldi bu iş özellikle de alkol aldığı zamanlar diyor bunu sürekli o eski hayatımda ki erkeğe karşı kinleniyor ağzını burnunu kıracağım onun elimde kalacak şerefsiz bulup geberteceğim onu en sonunda ( o kişiyi de tanıyor ) başlıyor ona sövmeye saymaya bana hatta sen ona git sen beni sevmiyorsun aklın onda kalmış deyip ona sövmeye başlıyor hepte alkol içtiğinde yapıyor bunu .
Geçen gün alkol aldı o gün o kadar ağladım ki çok ama çok kötü hissettim ve tuhaf oldum o duyguyu anlatamam size o şahıstan bahsedip onun o. çocuğu sen onu sevmişsin güvenmişsin sana pislik yapmış şerefsiz it oğlu it dedi karşımda ki eşim çocuğumun babası bana gelmiş eskimi kurcalıyor artık öyle yoruldum ki tükendim …
"ben seni bu halinle bile kabul ettim evlendim senle daha kim evlenirdi "....
Hala bu devirde, milletin uzaya gittigi bu modern dunyada, daha once sevdigi adamla beraber olmus olmasini boyle bir bagnazlikla sorgulayan kaldi mi?

Esiniz bastan iyi, sonradan boyleyse, ayarlarinda ciddi oynama olmus, sigortalar kisa devre yapmis. Paldir kuldur bosan bosan demiyorum, al bunu once psikologa vs gotur diyorum. Ya da yakin ortak bir arkadasinizla konus.

Sizi ezik görmüş tepki vermedikçe burdan vuruyor. Yaralayacak yeri bulmuş deşiyor da deşiypr. Ona bu gücü siz vermişsiniz

Eşin kafayı yemiş.
Kendisi boşanmış ve çocuklu bir adam bir kere.
Hiç evlenmemis olsaydı da bunu sana diyemez hoş.
Ortada bir kandırma yok .herşeyi açık açık anlatmissin sen .
Madem rahatsız oldu bu durumdan evlenmeseymis bide çocuk yapmış senden .
Bu kadar şuursuz nasıl olunuyor?
Bide adamın ağzını burnunu kuracakmis adamın da eli armut topluyordu 😅Gidip sen benim karımla sevistin geçmişte mı diyecek utanmaz .
Boş yapmasın işine baksın

Eski ilişkilere kusur gözüyle bakacaksan adam 40 kat daha kusurlu evlenip çocuk yapmış. Ve ömür boyu çocuğunun annesiyle iletişim halinde olmak zorunda.
Yıllarca ilişkisi olan kişilerin seks yaptığını düşünürüm zaten default olarak. Adam da sormamış. Zaten kendi seks yapmış kimse sormaya cesaret edememeli.
Siz kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz ya yoktan yere ezikleniyorsunuz sanki bakire olmayanlar ayıplı malmış gibi bir ezilip büzülme haliniz olmuş. Kusura bakmayın ama acıyamadım bile. Hala toplumumuzda çok önemli diye kötü muameleyi içselleştirmeye çalışıyorsunuz.
Biraz gururu ve imkani olan hiçbir kadın kendine bunu yaşatmaz.

Eşiniz gerçekten taş devrindeki kafaya sahip biri. Kendisinin hiç kusuru yokmuş gibi sizin geçmişinize takmış kafayı. Madem onun için önemliydi bu kadar neden sizinle evlenmiş evlenmeseymiş. Sanki evlenmezsen öldürürüm seni diye tehdit ettiniz zorla kendinizi aldırmışsınız hey allahım ya nasıl bir zihniyet bu hiç çekme bu adamı ayrıl gitsin.

Konunuzun geri kalanına yorum yapmayacağım şimdilik ama bildiğimiz üzere bekaret kavramı toplumumuzda önemli falan değil.ülkede bu tarz çağdışı tiplerden en son kim kalmışsa çevrenizde maalesef.ülkemiz böyle bir yer değil.bilmeni isterim.normal görme yani.hatta bu sitede bakire evlenen arkadaş bir elin parmaklarını geçmez.
Konu dışı ama bende bakire değilim ,bekaret kavramını önemsemiyorum önemseyen birini de istemiyorum. Ama etrafımdaki çoğu erkek önemsiyor bu yüzden o tarz ilişkilerden uzak duruyorum. Böyle bir ilişki yasayacagima yaşamam diyorum.

Bekaret vermek lafından iğreniyorum, böyle bir şeye kutsallığı sadece gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkeler atfediyor. Bende bir şeyler yaşadım ve sonuna kadar arkasındayım, sevdim pişman değilim. Evet bazı insanlara göre doğru olmayabilir saygıyla yaklaşırım fikirlerine. Sizi geçmişinizle yargılayan o eşinizin hayatına kaç kadın girmiştir bunu biliyor musunuz? Yaşadıklarınızdan pişman gibisiniz. Yaşandı ve bitti gayet normal şeyler bunlar. Sonsuza kadar sürecek değil hiçbir şey. Benim de başıma geldi ve ben susmadım. Size de tavsiye ederim. Sessiz kalmayın gözünüzü seveyim. Bakire arıyorlar ki tecrübesizlikleri anlaşılmasın. Beni bir zar parçasıyla ya da cinselliği de geçtim beni uzun saçım, mükemmel fiziğimle sevecek bir erkek beni hiç sevmedin daha iyi çünkü sevgi böyle bir şey değil.

Back
X