Bu konu hakkında konuşabilip içimi dökeceğim kimse yok sırf bu yüzden üyelik açtım sizden fikir almak için
Eşimle evlenmeden önce benim 4 senelik bir ilişkim olmuştu hatta sözlenmiştik bile aileler arasında o kişi benim ilk aşkımdı hani insan kör kütük aşık olur gözü bir şey görmez ya benimki de öyleydi ben o kişiye bekaretimi verdim .. Sözlüyken oldu ve beni aldattığını öğrendim sildim attım. Daha sonra eşim çıktı karşıma ben o sıra depresyondayım tabi kaç senelik ilişkim bitmiş güvenmişim kendimi teslim etmişim hayat daha bitti gözüyle yaşıyordum toplumumuzda bekaret kavramı çok önemli biliyorsunuz.. Eşim bana öyle iyi geldi ki sürekli güldürmeler ilgisi kafamı öyle dağıtıyordu ki en önemlisi ama baba faktörü baba sıcaklığı alıyordum eşim daha ağır biriydi önce ki hayatımdaki insana karşı o ağırlığı hoşuma gitmişti eşim daha önce evlenip boşanmış bir tane de çocuğu olan birisiydi ama ben eşime öyle güvenmiştim ki bu durumu aldırış etmedim bana evlilik teklifi etti bende ondan önce 4 senelik ilişkim olduğunu ve bilmesi gerekiyor diye düşündüm bakire olmadığımı söyledim ama eşim hiç aldırış etmemişti bende bakir değilim ki bakire isteyeyim bende evlendim boşandım sonuçta ben dar zihniyetli insan değilim namus orada değil beyinde demişti ve bir kez daha bağlanmıştım ona daha sonra biz evlendik 2 yaşında da kızımız var .
Soruma gelecek olursam 1 senedir eşim öyle değişti ki bir zamanlar bunu önemsemeyen adam her kavga da sen eskine git sen beni sevmiyorsun zaten ona teslim etmişsin kendini ben seni bu halinle bile kabul ettim evlendim senle daha kim evlenirdi vs vs bu tarz şeyler deyip bana bağıran bir adama dönüştü ve üstelik sen beni kendine aşık edip kandırdın demeye kadar geldi bu iş özellikle de alkol aldığı zamanlar diyor bunu sürekli o eski hayatımda ki erkeğe karşı kinleniyor ağzını burnunu kıracağım onun elimde kalacak şerefsiz bulup geberteceğim onu en sonunda ( o kişiyi de tanıyor ) başlıyor ona sövmeye saymaya bana hatta sen ona git sen beni sevmiyorsun aklın onda kalmış deyip ona sövmeye başlıyor hepte alkol içtiğinde yapıyor bunu .
Geçen gün alkol aldı o gün o kadar ağladım ki çok ama çok kötü hissettim ve tuhaf oldum o duyguyu anlatamam size o şahıstan bahsedip onun o. çocuğu sen onu sevmişsin güvenmişsin sana pislik yapmış şerefsiz it oğlu it dedi karşımda ki eşim çocuğumun babası bana gelmiş eskimi kurcalıyor artık öyle yoruldum ki tükendim …